Saç Rengi ve Saç Boyama Rengii çok açıldı :(

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar akşam gidiyim bakalım aynı kuaföre göstereyim saçımın halini olmaz şöyle böyle derse başka kuaföre gideyim berbat etti saçımı manyak adam
Mutlaka aynı kuaföre git,tartış hatta. Bir ton koyusunu boyasın,sakın ücret filan da verme. Ben de siyah saçlarımı kahverengi yaptırmak istemiştim bir kaç sene önce. Adam gitti önce açıcı sürdü dipler daha açık olmuştu. Ertesi gün gittim ters konuştum,düzeltti

valla sen çok açık dediğinde ışıktandır deyip seni sallayan, kandıran kuaför
beğenmedim deyip geri gidersen çok suratsız ve özensiz davranabilir
gerekli özeni göstermezse saçın yanabilir
kuaförlerin çoğunun yüzü düşer beğenmedim dediğinde, asla da hatalarını kabul etmek istemezler

ama yeni bir kuaföre gidip kurtar beni dersen
müşteri kazanacağını düşünerek özenebilir

bence ne kadar para verdiysen de eskisinden medet umma
haklısın aynı anda adama cevap verdim tepedeki beyaz ışığı kaldırıp bizim hatamız beyaz ışık kullanmak diyen adamdan ne beklenirki ama gidip göstereceğim saçımı utansın hatta müşterileri mutlaka olur çünkü kalabalık bir yer kendini aklamak için neler söyleyecek bakalım

Mutlaka aynı kuaföre git,tartış hatta. Bir ton koyusunu boyasın,sakın ücret filan da verme. Ben de siyah saçlarımı kahverengi yaptırmak istemiştim bir kaç sene önce. Adam gitti önce açıcı sürdü dipler daha açık olmuştu. Ertesi gün gittim ters konuştum,düzeltti
işte aynı durumdayız yanmadı dimi saçın ya verdiğim para falan umrumda değil saçlarım zaten çok dökülüyor eğer yanarsa beter olur diye korkuyorum ama gidip söyleyeceğim bu ne biçim iş diye

Bence kuaförünüze geri dönün ışıkla alakası yok deyin. Siz kendiniz yapmayin, o parayi nasil aldiysa istediginiz saci da yapsin yani. Birde söylemissiniz orada ışıktan demiş. Ahh bu bahaneler yok mu, cok sinir bozucu.

Bence kuaförünüze geri dönün ışıkla alakası yok deyin. Siz kendiniz yapmayin, o parayi nasil aldiysa istediginiz saci da yapsin yani. Birde söylemissiniz orada ışıktan demiş. Ahh bu bahaneler yok mu, cok sinir bozucu.
Bir de çalışan bayana bu yapılır mı yaaaaa :KK43:

Bekle diycem ama işe gidiyosun insan içine çıkıyosun birde beklenilcek gibide değil kendin boyarsan ne renge boyamayı düşünüyosun kendi orijinal rengin ne ? Ona göre bişiler önerebilirim..

Bekle diycem ama işe gidiyosun insan içine çıkıyosun birde beklenilcek gibide değil kendin boyarsan ne renge boyamayı düşünüyosun kendi orijinal rengin ne ? Ona göre bişiler önerebilirim..
Kendim boyarsam aşağıdaki rengi düşünüyorum normalde saçım bundan biraz açıktı adam iyice açtı rengi bildiğiniz altlar normal sarı üstler beyaz oldu saçımın normal kendi rengi kumral ama uzun zamandır aşağıdaki gibi renkleri kullanıyorum
http://1.bp.blogspot.com/-pS7qnH3y0...s1600/voila-diamond-saç-boyası-renkleri23.jpg

Resim attım ama gitmedi voila bal köpüğü rengine bakabilir misiniz

işte aynı durumdayız yanmadı dimi saçın ya verdiğim para falan umrumda değil saçlarım zaten çok dökülüyor eğer yanarsa beter olur diye korkuyorum ama gidip söyleyeceğim bu ne biçim iş diye
Yok canım saçım yanmadı. Ama yıkadığımda filan o yumuşaklık kaybolmuştu, sertleşmişti.
Ben ozaman okuyordum,okula bile gitmemiştim hemen gidip düzelttirdim.işe gittiysen iyi cesaret valla :KK45:Yeni yapacağı renk 1-2 ton koyusu olsun,yıkandıkça yine açılıyor çünkü. Mümkünse ilk diplere sürsün de dipleri koyu olsun

Yok canım saçım yanmadı. Ama yıkadığımda filan o yumuşaklık kaybolmuştu, sertleşmişti.
Ben ozaman okuyordum,okula bile gitmemiştim hemen gidip düzelttirdim.işe gittiysen iyi cesaret valla :KK45:Yeni yapacağı renk 1-2 ton koyusu olsun,yıkandıkça yine açılıyor çünkü. Mümkünse ilk diplere sürsün de dipleri koyu olsun
Mecbur kaldım ama kafamda kocaman bandana var ama genede belli millet dalgasını geçti bile :KK43: adama özellikle söylemiştim akar bir iki ton koyu boya diye manyak adam(daha içimden ne küfürler ediyorum adama bu en basiti) yapmamış

Kendim boyarsam aşağıdaki rengi düşünüyorum normalde saçım bundan biraz açıktı adam iyice açtı rengi bildiğiniz altlar normal sarı üstler beyaz oldu saçımın normal kendi rengi kumral ama uzun zamandır aşağıdaki gibi renkleri kullanıyorum
http://1.bp.kadinlarkulubu.com/-pS7qnH3y0m8/UnfPoYbFTHI/AAAAAAAAgtc/Yq3wE84-bRQ/s1600/voila-diamond-saç-boyası-renkleri23.jpg

Resim attım ama gitmedi voila bal köpüğü rengine bakabilir misiniz
Bal köpüğü ozaman tutar saçının rengine bi ton koyulaşır çok koyu istemiyorsan tabi bu renk gayet iyi aslında dipler zaten hemen tutar kendin boyamanda bence çok da güzel olur.. Bende sana palette 5-5 altın parıltılı çikolatayı tavsiye edicektim çünkü alt zemini sarı olan bi saça bu renk çok güzel tutuyor videoda falan izledim renge bayılmıştım ama çok koyu gelir bana sevmem diyorsan tabi voila bal köpüğüde süper olur dayanabilirsen 1 hafta bekle bakım yağları ile özellikle diplerine zeytin yağı vs. sür bi kaç saat bekle bakım yap bi güzel 1 hafta sonra bal köpüğü rengine boya derim :KK19:
çok fazla yıpranmıycaktır artı diplerin bi ton koyu olunca daha güzel görünücektir eminim..

Bal köpüğü ozaman tutar saçının rengine bi ton koyulaşır çok koyu istemiyorsan tabi bu renk gayet iyi aslında dipler zaten hemen tutar kendin boyamanda bence çok da güzel olur.. Bende sana palette 5-5 altın parıltılı çikolatayı tavsiye edicektim çünkü alt zemini sarı olan bi saça bu renk çok güzel tutuyor videoda falan izledim renge bayılmıştım ama çok koyu gelir bana sevmem diyorsan tabi voila bal köpüğüde süper olur dayanabilirsen 1 hafta bekle bakım yağları ile özellikle diplerine zeytin yağı vs. sür bi kaç saat bekle bakım yap bi güzel 1 hafta sonra bal köpüğü rengine boya derim :KK19:
çok fazla yıpranmıycaktır artı diplerin bi ton koyu olunca daha güzel görünücektir eminim..

1 hafta beklemek yeter mi kendim boyamam için. 1 hafta evde yemeniyle geziyim bari eşim bakıp bakıp moralimi bozuyor saçı bu kadar açık görünce sarıdan nefret ettim gerçekten kaşım siyah saçım pilatinden de açık sarı bi hayal etsene iğğğrreeeennnççç :p

Kendiniz boyayıp riske atmayın. Kuaförünüze gidin ona saçınızı düzelttirmeyecekseniz bile marifetini! görsün. Kendinizi de öyle rezil oldum filan diye üzmeyin. Bunda rezil olacak bir durum yokki. :21:

Kızlar çok kötü haldeyim nolur bi akıl verin :KK43:

Saçım sarı ama çok açık sarı değil dün dipboyası yaptırmaya gittim adam oryalle açma işlemi yaptı boyadı ve sonuç dipler çok açık kuaföre çok açık durduğunu söyledim ışıktan dedi tamam dedim eve gittim eşim kızdı ve beğenmedi yaşlı teyzeler gibiyim beyaza yakın duruyor işe gelir gelmez herkes ne yaptın diye dalga geçti :KK43:

Akşam boya alıp boyasam sizce saçım yanar mı çok moralim bozuk yardım edin:KK61::KK61::KK61:
sacını bol şampuanla yıka sık sık dus al o xaman rengı cabuk akıyo

Kendiniz boyayıp riske atmayın. Kuaförünüze gidin ona saçınızı düzelttirmeyecekseniz bile marifetini! görsün. Kendinizi de öyle rezil oldum filan diye üzmeyin. Bunda rezil olacak bir durum yokki. :21:
yok yok akşam gidip güzzeeeel bir kavga edeceğim o adamla göstereceğim saçımın halini

1 hafta beklemek yeter mi kendim boyamam için. 1 hafta evde yemeniyle geziyim bari eşim bakıp bakıp moralimi bozuyor saçı bu kadar açık görünce sarıdan nefret ettim gerçekten kaşım siyah saçım pilatinden de açık sarı bi hayal etsene iğğğrreeeennnççç :p
:))) tahmin edebiliyorum canımm benimde başıma geldi böyle bi kuaför faciası zaten bikaç kez gitmişimdir hayatımda kuaföre hepsinde de hüsrana uğramışımdır benim için kuaför bitti öyle bişi yok gitmem hiç birşekilde :-) kendi işimi kendim görürüm ben böyle çok daha rahatım :)

Ben uzun zamandir kuaföre gitmiyorum, guvenemiyorum kuaföre falan. Boyami da evde yaparim kesme işlemini de.
Kuzenimin düğününde bile sacimi makyajimi kendim yaptim. Herkes kuaförden ciktim sanmisti.
Sadece benimkini değil kardeşlerin luzenlerin saclarini da keser boyarim ben :-)
Size tavsiyem en kisa zamanda öğrenip kendiniz yapmaniz hem paraniz cepte kaliyor hemde sürpriz bir sonuçla karsilasmiyorsunuz ..
Simdilik ne yapmaniz gerektiğine gelince gidin o kuaföre sacinizla herkesin dalga geçtiğini söyleyip eski haline çevirmesini isteyin para falan da vermeyin

:))) tahmin edebiliyorum canımm benimde başıma geldi böyle bi kuaför faciası zaten bikaç kez gitmişimdir hayatımda kuaföre hepsinde de hüsrana uğramışımdır benim için kuaför bitti öyle bişi yok gitmem hiç birşekilde :-) kendi işimi kendim görürüm ben böyle çok daha rahatım :)
Aynen benimde hiçbir kuaför işim doğru gitmiyor geçenkinde de kına süren beyaz saçlı teyzelerde soğan kabuğumsu bir renk olur ya aynen onu yaşamıştım ama demekki ben akıllanmamışım yardımların için çok teşekkür ederim :)

Ben uzun zamandir kuaföre gitmiyorum, guvenemiyorum kuaföre falan. Boyami da evde yaparim kesme işlemini de.
Kuzenimin düğününde bile sacimi makyajimi kendim yaptim. Herkes kuaförden ciktim sanmisti.
Sadece benimkini değil kardeşlerin luzenlerin saclarini da keser boyarim ben :-)
Size tavsiyem en kisa zamanda öğrenip kendiniz yapmaniz hem paraniz cepte kaliyor hemde sürpriz bir sonuçla karsilasmiyorsunuz ..
Simdilik ne yapmaniz gerektiğine gelince gidin o kuaföre sacinizla herkesin dalga geçtiğini söyleyip eski haline çevirmesini isteyin para falan da vermeyin
işte benim biricik eşim normalde boya alıp geldiğimde hiç üşenmez saçımı boyar ama geçen 3 ay önce falan boya aldım kutunun üstündenkinden daha koyu oldu eşim sana koyu yakışmıyor deyince eski hali için gene mecbur kuaför yolları tuttum ama berbat ettiler akşam gideceğim o kuaföre gerçekten görsün yaptığı işin kalitesini

Bende abimin nışanında kendim yapmıştım makyajımı saçımı herkes çok güzel olduğumu söyleyip durmuştu bana saçını nerde yaptırdın vs. :-) böyle durumlarda el becerisi şart kesinlikle bende kendim keserim saçımı :) boyayıda kendim yaparım dediğin gibi sonrasında sürpriz bişeyle karşılaşmıyorum biliyorum çünkü ne çıkıcağını :)) en lüks pahalı yerlere gittim saç kesimim için yeterki güzel kessin neyse veririm parasını dedim ama yok mutlaka bi yamukluk var kesimlerinde bi tarafı uzun bi tarafı kısa sinirim bozuluyor öyle olunca ben kendim kesince saçlarımı gayet orantılı ve düzgün kesiyorum valla :)) hem paramız cebimize kalıyor hemde içimiz daha rahat oluyor :KK19:

X