Tavuk Yemekleri Rengarenk Krep ile Kahvaltı Sofrası(Torku Sponsorluğunda)

Balım kendi gibi tarifinide rengarenk yapmış ellerine sağlık canım yarışmada başarılar dilerim
Teşekkür ederim nanam beniiim hayatımız rengarenk cıvıl cıvıl olsun

Bu nasıl bir renk cümbüşüdür ya harika görünüyor renkler sofra müthiş olmuş üzerine çalışılmış belli belli ellerine sağlık yarışmada bol şans
Çok teşekkür ederim canım benim beğenmene sevindim sanada bol sans

Gökkuşağının içine mi düştüm noldu bana Bir çimdik atsa keşke biri bana
Rüya görüyor olabilirim.
Mavi peri büyüledin yine
Yaa ablam beniiim kalbinin ışıltısı o çok teşekkür ederim canımsın

Beni çok üzdün bu kadar olmaz ki yani
Eşime gösterdim bak dedim 1.belli oldu benim tüm umudum gitti. O da evet resmen sanat çalışması olmuş dedi ikimiz hayran hayran baktık
Yok hocam estafurullah okadarda değil.
Bence revanşta olan tarifler alır benimki sıradan bir tarif şanslı görmüyorum ben.

Olduk rengaaarangaarennkkk ellerine sağlık perim eminim tadı da görüntüsü gibi çok güzeldir başarılar dilerimmmm

Allah tüm şehitlerimizden razı olsun, ailelerine sabır versin.
Teşekkür ederim nurummo şarkıda nasıl uydu
Amin balım benim Rabbim birdaha yaşatmasın fırsat vermesin ..

Yok hocam estafurullah okadarda değil.
Bence revanşta olan tarifler alır benimki sıradan bir tarif şanslı görmüyorum ben.
Hiç renkli krep görmedim neresi sıradan ayol bunun seni diskalifiye etmenin yollarını arıyorum saatlerdir ben

Hiç renkli krep görmedim neresi sıradan ayol bunun seni diskalifiye etmenin yollarını arıyorum saatlerdir ben
Bak bak dimekkk disgalifiye etmek için hain düşüncelerin vaaar arkadaşça bir vuruşma olsun arkamdan iş çevirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…