- 18 Ağustos 2016
- 2
- 0
- 6
- 35
Kızlar şu linki bir inceleyin. Sayfanın ortalarında 1 Eylül de gratis ve Boyner de Satışa çıkacağı yazıyor.
Ayrıca linkin en altında kullanıcı Yorumları var, hem de karşılaştırmalı fotoğraflı. Ben de 42 gün oluyor doğum yapalı ve çatlaklarımla başım dertte.
Acaba bu yağı duyan, gören, bizzat kullananınız var mı?
Bende sipariş vermeden önce defalarca araştırdım hatta kadınlar kulübü sayfası geldi ama bu değildi yanlış yere açılan konu geldi ve şikayet yoktu ödemeyi yaptıktan sonra görmem beni çıldırttı.aynı adımları bende izlicem kızlar yalnız ben ürünleri yolladım sadece fatura bende..Sikayet portalı derken, sikayet ile ilgili konu baslıgı diye duzelteyim, yoksa cok konu için buraya girmişliğim vardır.
Neden google'da renew catlak kremi sikayet yazdıgımda gunlerdir burası cıkmadı bilmiyorumDeliye dondum dun... Bunları okusam biraz rahatlardım :)
Arkadaşlar merhaba,
Malesef bende sipariş verdim pek arastırma yapmadan fakat sonradan baya bi arastırdım ve almaktan vazgectim zaten kargomda gelmemişti. Neyse beni aradılar ve almak istemedigimi soyledim adamla tartıstık bıraz ve hakkımda yasal surec baslatılacagını söyledi sizce oyle bişey olabilir mi?
Yok artıkArkadaşlar merhaba,
Malesef bende sipariş verdim pek arastırma yapmadan fakat sonradan baya bi arastırdım ve almaktan vazgectim zaten kargomda gelmemişti. Neyse beni aradılar ve almak istemedigimi soyledim adamla tartıstık bıraz ve hakkımda yasal surec baslatılacagını söyledi sizce oyle bişey olabilir mi?
ben de dun formu doldurup gonder tusuna basmadan sayfayi kapamistim burada yazilanlari gorunce.hemen aradilar bilgi vermek icin.ilgilenmedigimi soyledim kapattim ve numarayi blokladim,bugun 5 kere 312 alan kodlu bir numara aramisti,tekrar arayinca actim ki yine bunlar! bir daha aramamalari gerektigini azarlayarak soyledim. resmen virus gibiler,telefonumu nasil buldunuz dedim, siteye bilginizi girip kapatmissiniz,biz de yanlislik oldugunu dusunerek aramak istedik dediler,cok supheli ciddenYine başlamışlar yeni numara yeni hizmet telefonda aradım ağzıma geleni saydım, lütfen herkez şikayette bulunsun
Hangi numarayı aradınız acaba bana da verebilirmisiniz ben eski numarayı arıyorum meşgule atıyorArkadaşlar Hasan diye birine ulaştım o da sipariş vermek için konuştuğum kadına yönlendirdi baktım kibar konuşuyorlar ben de kibar konuştum iban no'mu verdim umarım paramı verirler yalnız ürünü yollamamı istediler sürat kargo para almıyormuş illa onunla yollamam gerekiyormuş. Ben ürünü yolladığımda onlar da parayı yollayacaklarmış. Vallahi bunlara nasıl güveneceğimi bilemedim. Hiç hesabına para yatırılan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?