evet bende aynı seyi düşündüm. mng kargo poşetinde geldi benimki de. kurye de onlardan. tam dolandırıcı şebekesini bulmuşuz. ama böyle kalmaz bu. her türlü şeye başvuracağım .Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var bu firma benim soyadımı yanlış yazmış soyadım Çınar bunlar cimar yazmışlar bir sorun olur mu? Bileniniz var mı? Bu arada özel kuryenin de onlarla birlikte çalıştığını düşünüyorum sürat kargoyu arayıp bir konuşun ne demek istediğimi anlayacaksınız ayrıca kargoyu teslim aldığıma dair birşey imzalamadım çok ilginç...
Bende almistim bugun elime gecti 6 kutu 3 taneside hediye size gelen sisenin rengi ne renk acababen de aldım bugun urunu bakalım inşallah işe yarar noter onayı falan var artı kutu boş bile olsa iade edebiirsniz diyor gratista satışa çıkacağı da beni biraz ikna etti.
Ben de Aldim ve yanlis ürün yolladilar, aradim ve faturadaki adrese geri yollayacagim ve parami iade edecekler, telefonda görüstüklerimi aktariyorum...Ürünün arkasında durmuyolar.bana yanlış ürünü gönderdiler. Bir haftadır halledemediler.geri iade falanda yok.parayı kapıda alıyorlar. İş bitti.param çöp oldu.dikkat edin hanimlar
Ben de Aldim ve yanlis ürün yolladilar, aradim ve faturadaki adrese geri yollayacagim ve parami iade edecekler, telefonda görüstüklerimi aktariyorum...[/ aynısını bana dediler mng 10 tl de kargo istiyolar geri göndermem icin.ürün falanda gelmez geri.parayı unut.öyle bi sistem yokmuş.ürün incelenicekte yenisini gönderecekler. Yalan.senden aldıklarını baskasina vereceler.
Yeşil canım herkese aynı geliyor yanlış yaniÖncelikle geçmiş olsun. Bana gelen şişenin rengi yeşil ve içinde bulaşık suyu kıvamımda birşey var ne bir koruma bandı ne prospektüs kısaca hiçbirşey yok
Keşke ürünü yollamasaydınız bunlara güven olmaz iadeli taahhütlü posta ile ihtar çekseydiniz faturanın fotokopisini de ekleseydiniz daha iyi olurdu ben öyle yaptım yarın da savcılığa gidip şikayette bulunacağım özellikle noter hilesi içinBen bu ürünü Aldim ve yanlis yolladilar, hepside yesil Şişe, aradım ulaştım ve bana dogru olanları yollicaklarını söylediler fakat benim hic bir güvenim kalmadı, o şişenin içindekiler hic bir yerime sürmem daha,ç görüşmede faturadaki adrese geri yollayabilecegimi, onlar teslim aldikdan sonra, hesaba paramı yatıracaklarını söylediler, şimdi geri yolladım bakalım param nezaman gelecek... Kesinlikle tavsiye etmiyorum bir hayal kırıklığı daha
Canım banada sürekli zeynep diye biri çıktı..arıyorum donüş olmuyor. yine başka bir numaradan aradım bu şekilde ulaştım. ezgi diye bir bayan ile konuştum. zaten bir ezgi bir de aslı var. durumu anlattım. ihtar çekeceğim iade mi yapın dedim. savcılığa da başvuracağımı söyledim. ürün sahte ve sizin de başınız yanar dedim. döneceklermiş :) bir şeye dönecek değiller. ama uğraşacağım. insan dolandırmak neymiş görsünler.
Ürünükızlar merhaba.....
Ürünü bende aldım bugün elime ulaştı kullıp size geri bildirim sağlayacağım...yetkili kişi ile konuştum ama beni tedirgin eden boyner de 1 eylülden itibaren diyor ya ama yılını söylemiyor. bende yetkili kişiye bunu sordum oda yurtdışından geliyor şuanda tam net bişey diyemiyorum dedi bende soru işareti bıraktı ama denemedende kendimi alı koyamadım maalesef umarım yine bir hüsran ile karşılaşmayız...