Ben de oradaki formu doldurdum. Hemen aradılar. Ama almadım vazgeçtim. Bilemiyorum ki gerçekten etkili mi değil mi..Evet ben de az once denk geldim facebookta vakit gecirirken kullanan birileri varsa bende merakla yorumlari bekliyorum son 33 urun diyor ne yapsak alsakmi ??
Kaç gün içinde gelir dendi size. Bana beş gün dedilerben de aldım bugun urunu bakalım inşallah işe yarar noter onayı falan var artı kutu boş bile olsa iade edebiirsniz diyor gratista satışa çıkacağı da beni biraz ikna etti.
Evet ben de az once denk geldim facebookta vakit gecirirken kullanan birileri varsa bende merakla yorumlari bekliyorum son 33 urun diyor ne yapsak alsakmi ??
Evet ben de az once denk geldim facebookta vakit gecirirken kullanan birileri varsa bende merakla yorumlari bekliyorum son 33 urun diyor ne yapsak alsakmi ??
evet kutu içinden yeşil basit bir şişe çıktı. sakın almayın...Ürünün arkasında durmuyolar.bana yanlış ürünü gönderdiler. Bir haftadır halledemediler.geri iade falanda yok.parayı kapıda alıyorlar. İş bitti.param çöp oldu.dikkat edin hanimlar
Hangi siteden aldınız acaba , renewgen mi renewintense den mievet kutu içinden yeşil basit bir şişe çıktı. sakın almayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?