Çatlaklar Renew Çatlak Bakım Yağı

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ev
Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var bu firma benim soyadımı yanlış yazmış soyadım Çınar bunlar cimar yazmışlar bir sorun olur mu? Bileniniz var mı? Bu arada özel kuryenin de onlarla birlikte çalıştığını düşünüyorum sürat kargoyu arayıp bir konuşun ne demek istediğimi anlayacaksınız ayrıca kargoyu teslim aldığıma dair birşey imzalamadım çok ilginç...
evet bende aynı seyi düşündüm. mng kargo poşetinde geldi benimki de. kurye de onlardan. tam dolandırıcı şebekesini bulmuşuz. ama böyle kalmaz bu. her türlü şeye başvuracağım .

Ürün bende bugün savcılığa da gideceğim hem de PTT'den iadeli taahhütlü posta da yollayacağım. En sonunda bugün birilerine ulaştım hala insanı salak yerine koymaya çalışıyorlar. Durumu anlatıp paramı geri istediğimde ürününüz henüz kargoya verilmemiş size yardımcı olamayız diyorlar. Çok sinirliyim gerçekten! Bu iş sadece para meselesi olmaktan çıktı. Bu arada internet sitesindeki noter onayı da sahte Fatih 17. Noteri yok isimler sahte aradım öğrendim bu yüzden de savcılığa şikayette bulunacağım siz de yapın topluca bunların hakkından gelelim

Öncelikle geçmiş olsun. Bana gelen şişenin rengi yeşil ve içinde bulaşık suyu kıvamımda birşey var ne bir koruma bandı ne prospektüs kısaca hiçbirşey yok

Ürünün arkasında durmuyolar.bana yanlış ürünü gönderdiler. Bir haftadır halledemediler.geri iade falanda yok.parayı kapıda alıyorlar. İş bitti.param çöp oldu.dikkat edin hanimlar
Ben de Aldim ve yanlis ürün yolladilar, aradim ve faturadaki adrese geri yollayacagim ve parami iade edecekler, telefonda görüstüklerimi aktariyorum...

Ben bu ürünü Aldim ve yanlis yolladilar, hepside yesil Şişe, aradım ulaştım ve bana dogru olanları yollicaklarını söylediler fakat benim hic bir güvenim kalmadı, o şişenin içindekiler hic bir yerime sürmem daha,ç görüşmede faturadaki adrese geri yollayabilecegimi, onlar teslim aldikdan sonra, hesaba paramı yatıracaklarını söylediler, şimdi geri yolladım bakalım param nezaman gelecek... Kesinlikle tavsiye etmiyorum bir hayal kırıklığı daha

Ben de Aldim ve yanlis ürün yolladilar, aradim ve faturadaki adrese geri yollayacagim ve parami iade edecekler, telefonda görüstüklerimi aktariyorum...[/ aynısını bana dediler mng 10 tl de kargo istiyolar geri göndermem icin.ürün falanda gelmez geri.parayı unut.öyle bi sistem yokmuş.ürün incelenicekte yenisini gönderecekler. Yalan.senden aldıklarını baskasina vereceler.

Sırf yazmak için üyeliğimi aktif ettim.Keşke almasaydım burayı geç gördüm aradım meşgule aldılar kaçkez başka telefondan aradım iade edebilirsiniz dediler en son bakıcam param yatırılmazsa savcılığa gidicem direk sizde öyle yapın aptal yerine konmayalım kızlarr hak var hukuk var.

Ben bu ürünü Aldim ve yanlis yolladilar, hepside yesil Şişe, aradım ulaştım ve bana dogru olanları yollicaklarını söylediler fakat benim hic bir güvenim kalmadı, o şişenin içindekiler hic bir yerime sürmem daha,ç görüşmede faturadaki adrese geri yollayabilecegimi, onlar teslim aldikdan sonra, hesaba paramı yatıracaklarını söylediler, şimdi geri yolladım bakalım param nezaman gelecek... Kesinlikle tavsiye etmiyorum bir hayal kırıklığı daha
Keşke ürünü yollamasaydınız bunlara güven olmaz iadeli taahhütlü posta ile ihtar çekseydiniz faturanın fotokopisini de ekleseydiniz daha iyi olurdu ben öyle yaptım yarın da savcılığa gidip şikayette bulunacağım özellikle noter hilesi için

image.png Siz de inceleyebilirsiniz noter onayı sahte bizzat arayıp öğrendim zaten 17. Fatih noterliği yok 17. İstanbul noterliği var

arıyorum donüş olmuyor. yine başka bir numaradan aradım bu şekilde ulaştım. ezgi diye bir bayan ile konuştum. zaten bir ezgi bir de aslı var. durumu anlattım. ihtar çekeceğim iade mi yapın dedim. savcılığa da başvuracağımı söyledim. ürün sahte ve sizin de başınız yanar dedim. döneceklermiş :) bir şeye dönecek değiller. ama uğraşacağım. insan dolandırmak neymiş görsünler.

Dün ürünleri fatura fotokopisiyle yolladım içine iban nomuda ekledim ve parayı yatırmazlarsa direk savcılığa gidileceğini belirttim.Bekliyorum bi hafta içinde yatırmazlarsa hertürlü uğraşıcam.Ayrıca hergün farklı numaralardan aramaya baskı yapmaya devam..sizde sürekli arayın lütfen

arıyorum donüş olmuyor. yine başka bir numaradan aradım bu şekilde ulaştım. ezgi diye bir bayan ile konuştum. zaten bir ezgi bir de aslı var. durumu anlattım. ihtar çekeceğim iade mi yapın dedim. savcılığa da başvuracağımı söyledim. ürün sahte ve sizin de başınız yanar dedim. döneceklermiş :) bir şeye dönecek değiller. ama uğraşacağım. insan dolandırmak neymiş görsünler.
Canım banada sürekli zeynep diye biri çıktı..

Hepinize katılıyorum, eğer param gelmesse gidip faturadaki adrese bakacağım gerekirse Oray'a direk polis cagiracagım, bana 10 dkka faturadaki adres bu işin peşini birakmayalım

Arkadaşlar ben de aldım bugün elime geldi annemle kullanacağım için 6 kutu aldım 3 ürün de hediyeydi hepsi yeşil kutu geldi hemen aradım size yeni 6 kutu göndericez dedi eskilerini iade edersiniz kargo firmasına dediler geri gönderdikleri oldu mu hiç sizlere

kızlar merhaba.....

Ürünü bende aldım bugün elime ulaştı kullıp size geri bildirim sağlayacağım...yetkili kişi ile konuştum ama beni tedirgin eden boyner de 1 eylülden itibaren diyor ya ama yılını söylemiyor. bende yetkili kişiye bunu sordum oda yurtdışından geliyor şuanda tam net bişey diyemiyorum dedi bende soru işareti bıraktı ama denemedende kendimi alı koyamadım maalesef umarım yine bir hüsran ile karşılaşmayız...
Ürünü

X