Merhaba, kendisini Hasan diye tanıtan kişinin nosu: 0549 482 19 11 bir de bir kadının çıktığı bir numara var 0212 235 97 98Hangi numarayı aradınız acaba bana da verebilirmisiniz ben eski numarayı arıyorum meşgule atıyor
ArkafKızlar Merhaba, bunlar beni de dolandırmaya kalktı. Ben de daha önce birkaç arkadaş gibi kadınlar kulübünden bu kremle ilgili yorumlara baktığımda çok güzel ve cezbedici şeyler yazıyordu. Hayatımda ilk defa internetten bir şey sipariş ettim, kapıda ödeme olduğu için. Ancak biraz araştırınca adamların üç kağıtçı olduklarını anladım. Zaten direk telefonla arayınca ulaşılmayışı ve onların araması benim midemi bulandırdı. Aynı gün ben tekrar arayıp vazgeçtiğimi söyledim. Çoğumuzu tuzağa düşüren "Gratis" ve "Boyner"in adını kullanmaları oldu. Ben de bu iki firmanın müşteri temsilcilerini aradım. "Gratis"in bir şeyden haberi yok. Teşekkür ettiler, ilgililere bildireceğiz dediler, bilgilerimi aldılar. "Boyner" durumdan haberdar ve avukatları hukuksal mücadele başlatmış, çok sayıda arayan varmış şikayet için. Asla kanmayın bu iki firmanın adını kullanıyorlar, bildiğiniz dolandırıcı adamlar. Bu iki firmanın 1 eylülde böyle bir satışı olmayacak, ürünü dahi bilmiyorlar. Merdiven altı içinde ne olduğu belli olmayan o iğrenç şeyleri sakın kullanmayın. Ben mağdur olmadığım hâlde elimden geleni yaptım, insanlar mağdur olmasın diye. Mağdur olanlar gidin savcılığa bir dilekçe bırakın çok basit yarım saatlik bir iş.
Ben iki hafta once siparis verdim gelmedi. Gelmedigi gibi ustune birde tehdit msji aldim. Urunu teslim almadigim icin yasal islem baslatilcakmis. Sana kac gunde geldi urun.Slm hanmlar bende aldım bu renev çatlak ve selülit serumundan bakalım hayırlısı olsun inşallah gider çatlaklar size yazarım gelişme olursa pek ümidim yok ama bakalım artık
Ben dün sipariş verdim özel kuryeyle yola çıktığına dair mesaj geldi biz bu ürün geldiğinde kabul etmesek bi sorun yaşar mıyız[/QUO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?