- 20 Temmuz 2015
- 32
- 16
- 8
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
renewintense. elimdeki ve internetteki bütün numaraları aradım. telefon numaram bloke edilmiş sanırım. renewgen firmasını da aradım. o da fatura üzerinde ne yazıyor dedi. odabaşı ticaret dedim. odabaşı ticaret üretici firmadır dedi bayan.Hangi siteden aldınız acaba , renewgen mi renewintense den mi
sakın teslim almayın. kapıda ödeme oluyor zaten. ödemeyin. almayınBen renewintense den aldım ama daha gelmedi teslim almasam ne olur acaba
aman aman sakın. su gibi ürün.bir an ben de almayı düşünmüştüm, dedim bi kadınlar kulübüne bakayım kullanan var mı diye, yazdıklarınızı gördüm
ben de tüketici haklarına başvuracağım. artık zor satarlar. fatura da vergi numarası var. oradan şikayet edilir. ayrıca bakanlığa da başvuru yapacağım benArkadaşlar ben de mağdurum yeşil bir şişe çıktı içinde su gibi bir ürün çok sinirliyim böyle aptallık yapmam ama Boyner ve gratiste çıkacak diye kandım ama tüketici haklarına başvuracağım neyse ki 1 tane almıştım
Kızlar kısaca hepimiz dolandırılmış. Benimkide yeşil şişe işte. Mavi olmasi gerekirken.bide 3 şişe aldım.sakın teslim almayın. kapıda ödeme oluyor zaten. ödemeyin. almayın
Size gelen ürünleri iade ettinizmi. Benim ürünler hala bende. Dilekçe örneğini bana da mesajla gönderebilirseniz sevinirim. Bende şikayet edicemArkadaşlar öncelikle alo tüketiciyi aradım bana Nasıl bir yol izleyeceğim söylendi. Öncelikle PTT'ye gidip iadeli taahhütlü posta ile şikayet dilekçesi yazıyoruz ve dilekçeye faturanın fotokopisini ekliyoruz ve paramızı geri istiyoruz 1 hafta ses çıkmazsa ilçe kaymakamlıkta bulunan tüketici hakemine başvuruyoruz tüm evraklarınızın bir fotokopisini bulundurun bu sahtekarlar cezasını çeksin benim 70tl gitti ama bunu para için yapmıyorum insanların umutlarını beklentilerini kullanarak dolandırmak neymiş görsünler ben bu işin sonuna kadar gideceğim. Ayrıca Parayı sokakta mı buluyoruz? insanların alınlarının terleriyle kazandıkları paraları öylesine alamazlar bizleri salak yerine koyamazlar. Boşver demeyin Siz de şikayet edin hakkımızı arayalım!