• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Remingtonun iki ürünü arasında kararsız kaldım yardım !!!

Arkadaşlar bugün remington s5525 modelini aldım inanılmaz inanilmazzzzz mükemmel bir duzlestirici saçları hacimli parlak gösteriyor ve en düşük 150 de duzlestirdim inanın inanılmaz çabuk yaptı ve inanılmaz duzlestirdi uzun süre de dayanıyor almadan önce çok kafam karıştı hangi marka alacagimi bilemedim medya marketlerde her modelden aralıklı günlerde denedim ve en çok bu hoşuma gitti Ana tezgahtarlar kafamı çok bulandırdı ne alacağıma bi türlü karar verememiştim birde kadınlar kulübünde Remington da olumsuz yorum yoktu en son buna karar verdim iyiki iyiki bunu almışım fiyatı netten aldım 167 tl Ana aldıkları para sonuna kadar helal olsun müthiş iyiki buna karar vermişim arkadaşımada aldık bugün yarında onun kargo su gelir kabarık kivircik saçlara daha da mükemmel sonuç veriyor zamanda da kazandırıyor tek kelimeyle harika kesinlikle bu modelini tavsiye ediyorum arkadaşlar...saygılar...o kadar memnun kaldım ki buraya üye olup yazmak istedim ki insanlar faydalansın...

arkadaslar ben kendıme remıngton s9500 modelını aldım evet güzel düzleştiriyor ama saçlarımı çok kırdı elektiriklenmede yaptı yani benim pek hoşuma gitmedi sonra s8590 olanını aldım bu gerçekten harika saçlarımı düzleştirirken kırmadı dökmedi ve elektriklenmede yapmadı bu daha hoşuma gitti ben s8590 modelini öneriyorum

PHILIPS HP8361 PROCARE KERATiN SAÇ DÜZLEŞTiRiCi
Kızlar bende bu üründen çok memnunım ama REMINGTON S8590 SAÇ DÜZLEŞTiRiCi bunuda merak etmiyor değilim şuan yenilemek istiyorum ciddi anlamda kararsız kaldım

PHILIPS HP8361 PROCARE KERATiN SAÇ DÜZLEŞTiRiCi
Kızlar bende bu üründen çok memnunım ama REMINGTON S8590 SAÇ DÜZLEŞTiRiCi bunuda merak etmiyor değilim şuan yenilemek istiyorum ciddi anlamda kararsız kaldım

kızlar merhaba, 11 yıldır braun satin hair color 7 mi öyle bir modeli varya onu kullanıyuorum. plakası çatladı saçıma zarar vermesinden korkuyorum. alacağım marka belli, kesin remington düşünüyorum ancak modele karar veremedim. saçlarım çok ince telli çabuk yağlanır (hergün yıkarım) omuz hizamda ve uçlarında kırıklar var.. saçımı yağlandırmayacak böyle yapışık yağışık değil de hacimli gösterecek ve yıpratmayacak bir model istiyorum. burada okuduklarıma göre 9500 pearl ve 8590 modeller dikkatimi çekti. 9500 için bazı arkadaşlar saçları kırıyor ve 8590 ın daha iyi olduğunu yazmış ancak o da sanırım satıştan kalmış bulamıyorum.. bir de 8590 saçı yağlandırır mı keratin olunca direkt aklıma yağlanma yapabileceği geldi??

Back