• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Remingtonun iki ürünü arasında kararsız kaldım yardım !!!

REMINGTON S9950 SHINE THERAPY SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ bu ürünü kullanıyorum bende çok guncel bir ürün değil.. ilk çıktıgında sınırlı sayıda ürün kampanyasıyla 112 tl gibi bir rakama almıstım...bundan 3 yıl önce falan...benim de sık dalgalı kalın telli ve inatçı saclarım var :) kalıcılıgını gercekten öneririm...ayrıca kimde denediysem herkes begendi..

merhaba tutku :D pearl nasıl bir düzleştirici ? keratin pro ile arasında nasıl bir fark var :D ? kalıcılık sağlıypr mu ? saçları yakıyor mu ?

Canım ince plakalı bir düzleştirici,saçları düzleştirirken yumuşatıyor ve pürüzsüz gibi bir his veriyor benim saçlarımı yakmadı fakat kuruluk oldu sonuçta yüksek ısı veriyoruz.Ben çok sık kullanırım bu tip aletleri bir okadarda maske kullanıyorum nem dengesi için hiç sorunum yok.Keratin proyu denemedim fakat shine therapy için güzel yorumlar var aklım onda kaldı.

Canım ince plakalı bir düzleştirici,saçları düzleştirirken yumuşatıyor ve pürüzsüz gibi bir his veriyor benim saçlarımı yakmadı fakat kuruluk oldu sonuçta yüksek ısı veriyoruz.Ben çok sık kullanırım bu tip aletleri bir okadarda maske kullanıyorum nem dengesi için hiç sorunum yok.Keratin proyu denemedim fakat shine therapy için güzel yorumlar var aklım onda kaldı.

çok teşekkür ederim canım . keratin pro ve pearl arasında kalmıştım zaten halen kararsızım . :D gene de teşekkür
ederim :D

Ben de remington pearl s9500 ile geniş plakalı s5520sleek&smooth arasında kaldım.hangisi daha düz yapıyor ve üstünden daha az geçmek gerekiyor acaba?

Bu arada şuanda kullandığım düzleştirici remington s1005.performansı iyi diyemem.acaba modeli düşük olduğunu için mi iyi bir performansı yok bu düzleştiricimin yoksa üstte yazdığım modeller de bunla aynı performansa mı sahiptir hemen hemen?

Merhaba konunun uzerinden gecmis olmasina ragmen yardimci olmak istedim. Bugun keratin therapy sac duzlestiricisinden aldim.saclarim cok dalgali,gur,kalin telli ve uzun olmasina ragmen fon cekmem sadece 15 dakikami aldi ayni kuaforden cikmis gibi oldum ayrica masa gorevi de goruyor. Onceden braun kullaniyordum fon cekmem neredeyse bir saati buluyordu. Sacimin tutamlarini kalin kalin amama ragmen remington keratin therapy gercekten cok basarili

ben de inci özlüyü kullanıyorum. eski düzleştiricim philipsti ve mahvetmişti saçlarımı. yapışık gibi duruyordu saçlarım. ama remington inci özlü kullanmaya bşladığımdan beri aynı kuaförde fön çektirmişim gibi. havalı ve yapışık değil. yıkayana kadar da tutuyor yani 2-3 gün :130: tavsiye ederim ben çok memnunum

canm nereden aldn pekii

teşekkürler canım ben de remington s9600 le keratin pro arasında kaldm ve burada ikisini de bulamadm gezmediğim yer kalmadı netten de güvenemiyorum almaya :(

rica ederim. ben bir sıkıntı yaşamadım. hala da kullanıyorum 1 yıl oldu nerdeyse:31:

başka başlığa yazdığım yazıyı aynen kopyalıyorum

uzun araştırmalar sonucu bende pearl aldım,daha önce düzleştirici diye kütük kullanıyormuşum ,düzleştirmeyi geçtim ,bukleyi bile braunun maşasından güzel
yapıyor,bilsem direk bunu alırdım,braunun maşasına verdiğim paraya yazık oldu diyebilirim,çünkü bu düzleştirici tek başına yeterli,saçlarımı düzleştirken hafiften içe doğru çevirdiğimde ,aynı fön çekilmiş gibi oluyo,ben çok beğendim .

ayrıca ilave edeyim keratinle pearl özellik olarak aslında aynı ,tek farkları biri- inci biri keratin yüklü,ben tercih yaparken ,renginin daha güzel ve çiçek desenli olmasını gözönünde bulundurdum :D

Bende evkurdan taksitli olarak keratin pro yu almak istiyorum ama iyi midir tam karar veremedim cunku saclarim hic kolay duzlesmez ve kalıcı da olmaz lutfen yardim ediiin napiyim sizcee

Hanımlar merhaba.
Saçlarım çok kuru ve hemen yıpranıyor. Şu an arzum saç süzleştirici kullanıyorum ama artık memnun değilim. Remington almak istiyorum. Kuru saçlar için hangisini önersiniz?
S9600 iyi diye okudum da kuru saçlarda nasıldır?

Selamlar Kızlar ben geçen gün remington s9500internetten sipariş verdim. Gitti gidiyordan daha uygun fiyata verebiliyorsunuz. Sabah saçlarımı düzelştirdim önlerine dalga yaptım maşa kullanmadan bu ürünle çok rahat yapabiliyorsunuz. Gerçekten kullanımı çok rahat ve saça az zarar veriyor koku bile çıkmıyor :)

8590 keratin therapy i aldım ve kullandım gerçekten çok güzel bi ürün saçlarım yumuşacık oldu eskiden düzleştirdiğimde kırık kırık dururdu saçım ama artık hiç öyle değil çok memnun kaldım ya çok beğendim tavsiye ederim :KK66:
Ne kadar kalıcı oluyo peki bi de keratin terapi mi siyah inci mi daha az zarar veriyo acaba

merhaba bende remıngton s9500 aldım ama duzlestırırken saclarımda koparak dokulmeler cok oldu . arkadasımada s8590 aldık onu kullandım kesınlıkle harıka ben alacklara s8590 onerıyorum

Back