- 18 Şubat 2013
- 419
- 350
- 323
- Konu Sahibi kelebek_kebelek
-
merhaba tutkupearl nasıl bir düzleştirici ? keratin pro ile arasında nasıl bir fark var ? kalıcılık sağlıypr mu ? saçları yakıyor mu ?
Canım ince plakalı bir düzleştirici,saçları düzleştirirken yumuşatıyor ve pürüzsüz gibi bir his veriyor benim saçlarımı yakmadı fakat kuruluk oldu sonuçta yüksek ısı veriyoruz.Ben çok sık kullanırım bu tip aletleri bir okadarda maske kullanıyorum nem dengesi için hiç sorunum yok.Keratin proyu denemedim fakat shine therapy için güzel yorumlar var aklım onda kaldı.
ben de inci özlüyü kullanıyorum. eski düzleştiricim philipsti ve mahvetmişti saçlarımı. yapışık gibi duruyordu saçlarım. ama remington inci özlü kullanmaya bşladığımdan beri aynı kuaförde fön çektirmişim gibi. havalı ve yapışık değil. yıkayana kadar da tutuyor yani 2-3 gün :130: tavsiye ederim ben çok memnunum
çok teşekkür ederim canım . keratin pro ve pearl arasında kalmıştım zaten halen kararsızım .gene de teşekkür
ederim
hepsiburadadan almıştım
teşekkürler canım ben de remington s9600 le keratin pro arasında kaldm ve burada ikisini de bulamadm gezmediğim yer kalmadı netten de güvenemiyorum almaya
Ne kadar kalıcı oluyo peki bi de keratin terapi mi siyah inci mi daha az zarar veriyo acaba8590 keratin therapy i aldım ve kullandım gerçekten çok güzel bi ürün saçlarım yumuşacık oldu eskiden düzleştirdiğimde kırık kırık dururdu saçım ama artık hiç öyle değil çok memnun kaldım ya çok beğendim tavsiye ederim
Ne kadar kalıcı oluyo peki bi de keratin terapi mi siyah inci mi daha az zarar veriyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?