Saç Şekillendiriciler Remingtonun iki ürünü arasında kararsız kaldım yardım !!!

kelebek_kebelek

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
10
1
16
Adana
Arkadaşlar burda yazılan tüm yorumları okudum neredeyse remington s9500 pearl inci özlü ile remington s8590 keratin therapy pro. Herkes 9500 için çok iyi demiş ancak 8590 ı çok merak ediyorum bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim :)

canım bende remington s 9904 var düzleştirme konusunda çok iyi remington çok çabuk ısınıyor ama dalgalı yapmak için kullanamıyorsun kesinlikle bana erkek arkadaşım hediye almış aldığı yerde maşa olarak da kullanılıyo demişler ama yok yani kullanılmıyo benim saçlarım da zaten düz o yüzden nerdeyse hiç kullanmıyorum o kadar para vermeye gerek yokmuş hiç. saçların çok kıvırcıksa senin işine yarar tabi

saçlarım çok kıvırcık değil ama düzde değil oldukça dalgalı bi saç yapısına sahibim dalgası güzel olsa yine problem değil aslında ama doğru düzgün bir şekil almıyor o yüzden şekillendiricilere ihtiyaç duyuyorum :/

ben s9500 pearl inci özlü kullanıyorum çok memnunum.2 gün hiç bozulmadan dümdüz duruyo saçların

bende 9500 kullanıyorum çok memnunum ama 8590 keratin therapy merak etmiyo değilim

8590 keratin therapy i aldım ve kullandım gerçekten çok güzel bi ürün saçlarım yumuşacık oldu eskiden düzleştirdiğimde kırık kırık dururdu saçım ama artık hiç öyle değil çok memnun kaldım ya çok beğendim tavsiye ederim

merak ettiğim modelden yana tercihini yapmışsın gülegüle kullan inş =) hayırlı olsun..

ben de inci özlüyü kullanıyorum. eski düzleştiricim philipsti ve mahvetmişti saçlarımı. yapışık gibi duruyordu saçlarım. ama remington inci özlü kullanmaya bşladığımdan beri aynı kuaförde fön çektirmişim gibi. havalı ve yapışık değil. yıkayana kadar da tutuyor yani 2-3 gün :130: tavsiye ederim ben çok memnunum

Kızlar konunun üzerinden biraz zaman geçmiş ama ben yine de sormak istiyorum.Ben düzleştirici alacağım ben de bu iki model arasında kaldım saçlarım dalgalı ve gür düzleştirmek biraz zaman alıyor.Başka kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.Sizce hangisini almalıyım?

bende remington pearl düzleştirici var gerçekten remington saç aletleri konusunda çok başarılı ben düzleştiricimle buklede yapabiliyorum tavsiye ederim

tutku29 öncelikle yorumun için çok teşekkürler.Bende daha çok onu almak istiyodum hakkında çok fazla yorum okudum.Fakat bir sorunum var bu ürünü ankarada satan bir yer bulamıyorum birçok mağazaya gittim.Benim aradığım modeller yok.sadece internet sitelerinde gözüküyor onlar da güvenilir mi bilmiyorum.:44:

rica ederim canım ben bu siteye yeni üye oldum çok hevesliyim bişeyler yazmaya ya neyse ben düzleştiricimi yeni aldım sayılır 1 ay oldu bir internet sitesinden aldım adını yazmak doğru mu bilmiyorum gayet güvenliydi başka alışverişlerde yaptım

benimki hemen gelmişti hayırlı olsun iyi günlerde kullan:) saçlarımı yıpratmadı her şekili verebiliyorum çok memnunum inşallah sende beğenirsin

benimki hemen gelmişti hayırlı olsun iyi günlerde kullan:) saçlarımı yıpratmadı her şekili verebiliyorum çok memnunum inşallah sende beğenirsin

merhaba tutku pearl nasıl bir düzleştirici ? keratin pro ile arasında nasıl bir fark var ? kalıcılık sağlıypr mu ? saçları yakıyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…