Saç Şekillendiriciler Remington Sleek&curl S1051 hakkında

elif9334

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
1
0
86
İstanbul
arkadaşlar günlerdir düzleştirici araştırıyorum bu baya hoşuma gitti
kullanan varmı ? yada önerebileceğiniz daha iyi bi düzleştirici ???fisfisfis

ben kullaniyorum cnm..gayet memnunum..güzel düzlestiriyor...cabuk isiniyor yani cok beklemiyorsun..lüle yapmayi denemedim bir türlü beceremiyorum onu.. güzel bir alet tavsiye ederim..

bence süper ötesi bi alet daha yeni aldım 1 hafta oldu bukle olayı bile o kadar basit ve kullanışlıki elin alıştıkça süper sonuçlar ortaya çıkarıyosun 3 yıl garantisi var ee daha ne olsun kesinlikle diğer alternatifleri eleyin şimdiden güle güle kullanmalar :)))

kızlar benim saçım belime yakın yani uzun peki bunu mu yoksa daha genişini gördüm nette s1052 modelini sizce hangisini almalıyım bukle yapımındada kullanmak istiyorum.acaba geniş olanla dalgalar çokmu iri olur?

kızlar remington 1051 aldım, 1 defa denedim , saçım kabardı.kabarmaması için bildiğiniz bir yöntem var mı? düzleştirmenin püf noktaları neler?

Valeri ben Hobby'nin fön suyunu kullanıyorum. Duştan sonra saçımı havluyla kurulayıp ondan sıkıyorum elimle karıştırarak. Sonra kendi halinde kurumaya bırakıyorum. Gerçekten çok güzel hiç kabartıp elektriklendirmiyor. Fiyatı 8 milyon gibi bir şey. Oldukça uzun gidiyor bana. Sonra tarayıp rahatça düzleştiriyorum. Hatta saçı besliyor da. Tavsiye ederim :dance:

kızlar benim saçım belime yakın yani uzun peki bunu mu yoksa daha genişini gördüm nette s1052 modelini sizce hangisini almalıyım bukle yapımındada kullanmak istiyorum.acaba geniş olanla dalgalar çokmu iri olur?

Shekr ben s1051'i kullanıyorum. Dalgaları ne çok geniş ne de incecik. Tabi bu bir de ne kadar saç aldığına bağlı. Ben orta kalınlıkta alıyorum saçı. Ama saçımın arkasına kendim yapmayı bir türlü beceremiyorum işteklava: Ama önleri çok güzel oluyor. Senin elin yatkınsa bayağı işe yarar. Ben dalga için maşa almayı düşünüyorum.

cevabın için teşekkür ederim canım.ben de o dediğinden denesem iyi olacak.benim saçlarım düze yakın, kalın telli ve gür.inşallah bu söylediğin ürün yararlı olur bende.

nerden temin edebiliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…