Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim saçım belime yakın yani uzun peki bunu mu yoksa daha genişini gördüm nette s1052 modelini sizce hangisini almalıyım bukle yapımındada kullanmak istiyorum.acaba geniş olanla dalgalar çokmu iri olur?
Valeri ben Hobby'nin fön suyunu kullanıyorum. Duştan sonra saçımı havluyla kurulayıp ondan sıkıyorum elimle karıştırarak. Sonra kendi halinde kurumaya bırakıyorum. Gerçekten çok güzel hiç kabartıp elektriklendirmiyor. Fiyatı 8 milyon gibi bir şey. Oldukça uzun gidiyor bana. Sonra tarayıp rahatça düzleştiriyorum. Hatta saçı besliyor da. Tavsiye ederim :dance:
Valeri ben Hobby'nin fön suyunu kullanıyorum. Duştan sonra saçımı havluyla kurulayıp ondan sıkıyorum elimle karıştırarak. Sonra kendi halinde kurumaya bırakıyorum. Gerçekten çok güzel hiç kabartıp elektriklendirmiyor. Fiyatı 8 milyon gibi bir şey. Oldukça uzun gidiyor bana. Sonra tarayıp rahatça düzleştiriyorum. Hatta saçı besliyor da. Tavsiye ederim :dance: