Kişisel Bakım Ürünleri Remington IPL-6750 Prestige Lazer Epilasyon Seti

Ben de aldim bu üründen kullanmaya başladım memnunum diyemem çünkü hala anlayamadim. Kafama takılanlar var ilk kullanmadan önce jilet kullandım 2 3 gün sonra kullandım. Haftada 1 seans yaziyodu 1 hafta sonra yine aynı şeyi uyguladim. Acaba her seanstan önce jileti kullanmam doğru mu?

ben yokken buralar karışmış
arkadaşlar siz kullanma kılavuzunu okumadınız mı?
açıkça yazıyor her şey
ben bi özet geçeyim

ilk uygulamadan önce duşa girin yıkanın
tüyleri jiletleyin

çıkınca kurulanın krem falan bişey sürmeyin
başlayın atış yapmaya
eğer çok acı hissediyorsanız bi alt seviyeyi kullanın

düzgün bir şekilde tek tek atış yapın

ben bacaklarıma 5. seviyede yapıyorum
koltuk altı 3
bikini 1

üst bacak ve kollarımda ince tüyler var onları jiletlemedim direkt atış yaptım tüyler yandı

neyse uygulamayı yaptıktan 8-10 gün sonra tüyler sert sert çıkmış olsa da dökülecekler, hatta parmağınızla tuttuğunuzda pıt pıt çıkacaklar acımadan.

15 gin sonra bi daha jiletleyip uygulama yapıyosunuz
böyle böyle 3 kere tekrarlıyosunuz

sonra sadece çıkan yerlere haftada 1 yapabilirsiniz

Herkese merhaba. Yeni üye oldum da bir sorum olacaktı. Bu cihazı kullananlar ilk seansta dökülmeleri nasıl oldu açıkça yazabilirler mi. Dün ilk seansımı yaptım ve jiletlediğim kılların kökleri hala sapasağlam duruyor. Tahrip olmuşa benzemiyorlar. Bu normal mi? Bir de benim tenim beyaz fakat kıllarım bir o kadar da siyah bu yüzden bacaklarımda çok batık var. Bu batıklara faydası olur mu? Tecrübesi olanlar cevaplayabilir mi?

Son düzenleme:
Herkese merhaba. Yeni üye oldum da bir sorum olacaktı. Bu cihazı kullananlar ilk seansta dökülmeleri nasıl oldu açıkça yazabilirler mi. Dün ilk seansımı yaptım ve jiletlediğim kılların kökleri hala sapasağlam duruyor. Tahrip olmuşa benzemiyorlar. Bu normal mi? Bir de benim tenim beyaz fakat kıllarım bir o kadar da siyah bu yüzden bacaklarımda çok batık var. Bu batıklara faydası olur mu? Tecrübesi olanlar cevaplayabilir mi?

batıklar azalıcak zamanla
yaptıktan 10 gün sonra falan dökülüyor
bazıları sağlam kalıyor onları da 2. seansta yaparsın

İlk seansı yaptıktan sonra 10 gün geçti ve işe yaramaya başladı. Bacak tüylerimin bazıları çekince çıkıyor. Üstelik başta bu çıkan tüyler sağlamdı sonradan kökü zayıflıyor demek ki.

Merhaba. Bende remington 6750 lazer cihazı almak istiyorum. Ama aklıma tek takılan lazeri uygularken canını acıtıyor mu ve acıtıyorsa çok mu acıtıyor

Ben de 6500 modelini aldım geçen hafta. 2. Seviyenin üstüne çıkamadım maalesef. Çünkü acı var ne yazık ki. Daha acısız olacağını düşünmüştüm doğrusu. Bazı hassas bölgelerde 1. Seviyede dahi dayanılmaz değil ama anlık ciddi acı hissediyorum. Belki tüyler zayıfladıkça acı miktarı azalacaltır, kullandıkça anlayacağız artık. Bir de o düğmesine basmak yorucu bir hayli.

Ben de 6500 modelini aldım geçen hafta. 2. Seviyenin üstüne çıkamadım maalesef. Çünkü acı var ne yazık ki. Daha acısız olacağını düşünmüştüm doğrusu. Bazı hassas bölgelerde 1. Seviyede dahi dayanılmaz değil ama anlık ciddi acı hissediyorum. Belki tüyler zayıfladıkça acı miktarı azalacaltır, kullandıkça anlayacağız artık. Bir de o düğmesine basmak yorucu bir hayli.
Merhaba siz kaca ve nerden aldiniz acaba, bu aralar ben de arastiriyorum da. Ayrica sinirsiz atis diyor yani birkac arkadas tum vucut icin kullanilabilir oyle degil mi

Ben internet üzerinden aldım kargo dahil 830 liraya. Sınırsız atış olması ve kablolu kullanılabiliyor olması nedeniyle tercih ettim. Arkadaşı bilemem ama aile fertlerinin ihtiyacına göre hepimiz kullanmayı planlıyoruz Tüm vücut için mi sorusunun cevabı için kullanım klavuzuna bakmak lazım. Burada bazı arkadaşlar tüm vücuda kullandık demişler, ben de ona dayanarak en düşük seviyede ilk seansımı yaptım.

Ben internet üzerinden aldım kargo dahil 830 liraya. Sınırsız atış olması ve kablolu kullanılabiliyor olması nedeniyle tercih ettim. Arkadaşı bilemem ama aile fertlerinin ihtiyacına göre hepimiz kullanmayı planlıyoruz Tüm vücut için mi sorusunun cevabı için kullanım klavuzuna bakmak lazım. Burada bazı arkadaşlar tüm vücuda kullandık demişler, ben de ona dayanarak en düşük seviyede ilk seansımı yaptım.
6500 icin bikini bolgesi basligi yok yaziyordu ve ayrintisina baktigimda tum vucut + yuz diyor. Hatta ben o yuzden 6750 almayi dusundum(bikini bolgesi icin de basligi oldugundan) ama birinin fiyati 850tl digeri 1200tl bayagi fark var. Kararsiz kaldim

Merhaba kizlar, ben de urunu almayi dusunuyorum ama internet sitesine baktigimda su yaziyla karsilastim:

i-LIGHT uygulaması YAPMAMAM gereken bir bölge var mı?
Kafa derisi veya kulaklarda KULLANMAYINIZ.
Erkeklerin yüzünde veya boyun bölgesinde KULLANMAYINIZ.
Elmacık kemiğinin üzerindeki bölgede (sadece bayan yüzlerinde) KULLANMAYINIZ.
Dudaklarda KULLANMAYINIZ - Uygulama için dudak rengi çok koyu olabilir.
Göğüs ucu, göğüs çevresi (areola) veya genital bölgede KULLANMAYINIZ.
Dövme veya kalıcı makyaj olan bölgede KULLANMAYINIZ.
Ben, doğum izi, çil gibi koyu kahverengi veya siyah noktalar üzerinde KULLANMAYINIZ.
Yeni ameliyat izi, derin soyma işlemi görmüş cilt, lazerle soyulmuş cilt, yaralar veya yanık olan bölgelerde KULLANMAYINIZ.

genital bolgede kullanmayiniz diyor, ben orada da kullanmayi dusunuyorum ama bilmiyorum cok tehlikeli olur mu? Genital'in tamaminda kullanan var mi acaba? Sonucta lazer epilasyon merkezleri de genitalin tamamina yapiyor diye biliyorum... Cok kararsizim

Kızlar 4 gün önce yapmıştım ilk seansı. Canım acıdığı için bacakları 2. Seviyede yapmıştım. Bu süre içinde Tüyler oldukça yavaş bir şekilde uzamaya başlamış ancak dökülen olmamıştı. Bugün kese yapın tavsiyelerine uyarak bir güzel kese yaptım. İnanılır gibi değil ama alt bacakta bir hayli azalma gözlemledim. Belki dökülenler tekrar çıkacaktır bilemiyorum ama yüzde 50 si gitmiş. Özellikle sol bacağımda daha bariz. Sağda biraz daha az var seyrelme. 8-10 güne kadar daha dökülen olur diye umut ediyorum. Kol altı ve bikini de henüz bir farklılık gözlemlemedim.
İçimde ne kadar da olsa cihaz işe yaramaz gibi bir şüphe vardı ama umutlarım yükseldi

6500 icin bikini bolgesi basligi yok yaziyordu ve ayrintisina baktigimda tum vucut + yuz diyor. Hatta ben o yuzden 6750 almayi dusundum(bikini bolgesi icin de basligi oldugundan) ama birinin fiyati 850tl digeri 1200tl bayagi fark var. Kararsiz kaldim
Bikini bölgesi başlığı yok ama ihtiyaç duymadım ben. Vücut başlığı yeterli gibi geldi. Yüze kullanacaksınız o zaman ayrıca yüz başlığı şart bence. Dediğiniz gibi fiyat farkı yüksek. İki cihaz arasında teknik özellikler açısından bir fark yok. Sadece bikini başlığı ve çantası var son modelde. Sırf bunun için 370 lira fazla ödeme yapmak pek mantıklı gelmedi bana

Bikini bölgesi başlığı yok ama ihtiyaç duymadım ben. Vücut başlığı yeterli gibi geldi. Yüze kullanacaksınız o zaman ayrıca yüz başlığı şart bence. Dediğiniz gibi fiyat farkı yüksek. İki cihaz arasında teknik özellikler açısından bir fark yok. Sadece bikini başlığı ve çantası var son modelde. Sırf bunun için 370 lira fazla ödeme yapmak pek mantıklı gelmedi bana
Haklisiniz aslinda. Peki sadece bikini bolgesi icin mi kullandiniz yoksa tum genital bolge icin mi

Selam arkadaşlar. Uzun süredir cihazı kullanan arkadaşlara bir sorum var. Dökülen tüyler tekrar çıkıyor mu? İlk seansın 7. Günündeyim. Genital de azar azar dökülmeye başladı :KK76: tekrar çıkmayacaklarsa süper bir gelişme bu:halay:

X