- Konu Sahibi rodal
-
kimse yok mu
çörekotu bal tarçın karışımı yatmadan önce yenilecek deniliyor kimi yerde yemekten sonra deniliyor hangisi doğru bu karışımla hamile kalan bilgilendirirse cok sevinirim su an uyguluyorum bende yanlış bişi yapmak istemiyorum cvp lütfen
kimse yok mu
çörekotu bal tarçın karışımı yatmadan önce yenilecek deniliyor kimi yerde yemekten sonra deniliyor hangisi doğru bu karışımla hamile kalan bilgilendirirse cok sevinirim su an uyguluyorum bende yanlış bişi yapmak istemiyorum cvp lütfen
bu arada 10 gün kullanmak lazim,fazlasi zarar diyorlar,3 gunden başladiysan 12 güne dahil kullanicaksin
bende şunu merak ediyorum ,acaba çörek otu tohumun yeirnde çorek otu yaği kullansak ayni etki yaparmi,çunku çorek otunun kavrulmamiş olmali,onu nerden bilebilecez,satanlar bile bilmiyorlar bazen((yaği daha güvenli degilmi acaba
teşekkür ederim cnm cevap için bakalım bu ay benimde ilk denemem seninde inş bu ay olur hayırlısıyla ikinci kez baslamıssın ya aynı sekildemi uyguluyosun ben tarife göre yaptım toplam 10 günlükmüş yanlısmı yaptım acaba yararı olur inş
döğru cnm 10 günluk kullaniliyor zaten.benimbugun 4 gunumdu,inş bu ay iyi haberler aliriz cnm,sen kaçinci gündesin bu arada?bide çörek otu yagi hakkinda yabanci sitelerde okudum,hamile kalmişlar sayesinde,bende şimdi eşime içtiriyorum,spermlere iyyi geliyormuş diyorlar)
cnm benim yeni bitti bakalım bu ay bi umut bekliyecegim inş sende bende bu ay hayırlı sonuçlar alırız o kadar istiyorum ki bebeğim olsun sürekli araştırıyorum her duyduğum da yeni bir umut oluyor bana umudumuzu yıtırmeyelim çörekotu yağını esimde içiyor 2 şişe içti ama zaten esimde de bendede bi sorun yok
inş cnm.benimkide bugun bitti.inş iyi haberler aliriz bu ay
cnm benim yeni bitti bakalım bu ay bi umut bekliyecegim inş sende bende bu ay hayırlı sonuçlar alırız o kadar istiyorum ki bebeğim olsun sürekli araştırıyorum her duyduğum da yeni bir umut oluyor bana umudumuzu yıtırmeyelim çörekotu yağını esimde içiyor 2 şişe içti ama zaten esimde de bendede bi sorun yok
inş cnm.benimkide bugun bitti.inş iyi haberler aliriz bu ay
inş cnm benim adetime bir hafta var bakalım çörekotu yararını görürüm inş sende bu ay iyi hbrler alırsın
inş cnm benim adetime bir hafta var bakalım çörekotu yararını görürüm inş sende bu ay iyi hbrler alırsın
cnm bu arada bittimi çörekotu karışımın
arkadaşlar çörekotu yumurtaların gelişmesini sağlıyormuş.internette biraz araştırdım.hücreleri yeniliyormuş hormonları sinir sistemini sağlamlaştırıyormuş.ve daha bir sürü faydası varmış.şimdi merak ediyorum. gerçekten çörekotu yumurtaları geliştiriyor mu.böyle hamile kalan var mı aranızda.deneyimlerimizi paylaşalım .CADIARZUCADIARZUCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?