R
rodal
Ziyaretçi
- Konu Sahibi rodal
-
rodalcım konuyla ne kadar ilgilidir bilmem ama benim rahmetli ninem köy ebesi idi annemin de çocu olmumuş ilk zamanlar ninem sıcak su buğusuna tutmuş sonrada elma yahı nı pamuğa sürmüş ama cok az onu aşağıya koymuş sonra annem beklemiş biraz yağın kokusu ağzından hissetmiş garip gelio biliorum ama doru o akşam annem bana hamile kallmış elma yağının kokusunu alırsan içerden hamile kalma olasılığın yüksek oluomuş annemiin yalancısıyım banada yapcak valla aynısını bekliom bende
arkdşlr şu çörek otu bal tarçın karışımını anlatırmısınız ölçüleri warmı yoksa göz kararımı hazırlıyosunuz günde kaçkere kaç kaşık yeniyor bideee can alıcı soru bugün aşılama oldum kullanayımmı yoksa bekliyeyimmi zararı olurmu regl ken kullanılıyomu hadi hayırlısı hayıt otunun bi faydasını göremedik bunu deniyelim bide
tşkrler hepinizee
merhaba arkadaşlar.çörekotu ile ilgili hadis te var.ölümden başka her derde devadır diyor peygamberimiz
canım ben henuz hamıle degılım ama yumurtların gelısımı ıcın corek otu,bal ve tarcın karısımını uyguladım.yalnız corek otu ogutulmesı gerekıyor..yoksa bagırsakları cızebılıyormus.
bu ay gonaphene le bırlıkte bunu kullandıgım ıcın yumurtlarım henuz 9.gunde cok ıyı gelıstı.ben karısımı sabahları bır cay kasıgı seklınde uyguladım..
adetıme 3 gun var..ne olucak merakla beklıyorum..
mutlaka deneyın..faydasını gorursunuz cunku..sevgıler..a.s.
Canım havanda dövdüm ben biraz.
Adetme de 5 gün kaldı. Normalde olmazdı çok hafif bir akıntım var. Göğüslerimde ağrı sızı yok ama
Bir de dün fortel test yaptım çizgi var gibi geldi çok hafif, u sabah da ucuz testlerden yaptım yine çizgi var gibi geldi ama daha önce de aynısı olmuştu ve negatifti bir de artık testte çizgi görmeye çalşmaktan şaşı olcamkafamçokkarıştı
Bakalım beklemeye karar verdim. Kızlar dua edin bu ay bu karışımı kullandım inşallah tutmuştur.:1hug:
arkadaşlar kan testi içn kan verdim akşam 8 de belli olacak. İnşallah olumlu olur gece evde olmayacağımız için ancak yarın haber verebilrim sizlere. Ne olur dua edin benim için
:dance:
arkadaşlar sonuç pozitif. Rüyada gibiyim bu ay bu karışımı yemiştim canlarım işe yaradı. Tabii Allahın izniyle.
allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah. Sizin dualarınız çok işime yaradı canlarım benim de dualarım sizinle.:enbuyukkk:
arkadaşlar sonuç pozitif. Rüyada gibiyim bu ay bu karışımı yemiştim canlarım işe yaradı. Tabii Allahın izniyle.
allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah. Sizin dualarınız çok işime yaradı canlarım benim de dualarım sizinle.:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?