R
rodal
Ziyaretçi
- Konu Sahibi rodal
-
canım ilk defa duydum ama inşallah hamile kalırsınız istiyorsanız
Prof. Dr. Adnan Saraç'ın tavsiyesi şöyledir: "çörekotunun günde bir kez kullanıldıktan sonra, kullanmaya üç gün ara verilmesi gerekiyor. Üç gün sonra tekrar kullanılıp, bu kez 10 gün ara verilmesi gerekiyor. Ağır Kesici ve Antibiyotik alanlar kullanmasın”
Birde bu linkte hamile kalan arkadaşlar olmuş canım bir göz at istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/yumurta-kalitesini-artirmak-icin-ne-yapmali-t181247/index.html
pekı arkadaslar corek otunu nasıl ogutcez. yada ogutulmusu hazır satılıyormudur.
veya baska bı alternatıf corek otu yagı olmaz mı
Canım havanda dövdüm ben biraz.
Adetme de 5 gün kaldı. Normalde olmazdı çok hafif bir akıntım var. Göğüslerimde ağrı sızı yok ama
Bir de dün fortel test yaptım çizgi var gibi geldi çok hafif, u sabah da ucuz testlerden yaptım yine çizgi var gibi geldi ama daha önce de aynısı olmuştu ve negatifti bir de artık testte çizgi görmeye çalşmaktan şaşı olcamkafamçokkarıştı
Bakalım beklemeye karar verdim. Kızlar dua edin bu ay bu karışımı kullandım inşallah tutmuştur.:1hug:
kızlar arkadaşım bir aydır bu karışımı kullanıyordu ben de ondan duymuştum bu karışımı.folükülleri gelişmiyor ve çatlamıyordu.bugün dr a gitti.bu ay ara vermişlerdi tedaviye.2 tane süper folükülü gelişmiş.bugün adetinin 9. günüymüş.kendisini sürekli takip eden dr u inanamamış gözlerine.bu ay ben de başladım bakalım.rabbim hepimize versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?