Çatlaklar Rejene Doğum Sonrası Çatlaklar İçin Krem

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
kızlar belki inanmıyorsunuzdur ama ben gercekten faydasına gördüm fiyatı 60ytl eczaneden sipariş edebiliyorsunuz kokusu güzel ve 1kutusu 1.5ay gidiyo 3ay hiç aksatmadan kullanıyorsunuz sabah aksam gercekten tavsiye ederim lafımı hiçe saymayın

benim dayim eczanede calisiyor o da söyledi bu kermi,geciriyormus dedi..ben bu rejenenin faydasini görmezsem,Türkiye´ye gidince bir de ondan alip deneyecegim....valla herkes biseyler öneriyor..aklimiza yatanlari,bütcemize uyanlari deneyelim artik,napalim...
INCITANESI canim, tankiniyi sormussun...o da külot ve atlet gibi...ona burda Almanya´da tankini diyorlar..yani atlet ve külottan olusan mayooo...:dance:

bu arada benimki 3 hafta oldu,hala bir degisiklik yok..bana faydasi olmayacagi kesin...ama yine de bir umut bitirecegim kremi..almayin bence arkadaslar..tamamen gecirmezse ne geregi var o kadar para vermenin...

azalmadi bile aynaya bakinca tamamen duruyor..bi de sadece karnimin ortasinda var..o kadar cok yok,baska yerimde zaten yok..ama o karnimin ortasindan gicik aliyorum..birazda burusmus göbegimin kenari....acaba ütülesem faydasi olur mu?? kotton derecesine getirsem,son güc buhar verip,ne dersiniz ???

arkadaslar bu kremin tam adi ne iremim sen yazmissin galiba almanya da bulabilir miyiz acaba

valla ben ümidi kestim sanki bütün sayfalara göz attim hic bi yöntem yok nasil bulamiyorlar hic bi yöntem catlaklara karsi bisey..anlamadim gitti sinir bozucu valla asil baska seylere bi mucize cikarmak icin bu yöntem olarak biseyler cikarsalar hic fena olmayacak biktim yaa bayanlar siz evlisiniz ben daha bekarim ve bu yüzden de evlenmeyi düsünmüyorum (kac kere evlenme teklifleri aldim hep geri cevirdim bu nedenleee((((((((

tesekkür ederim hemen bakcam bi kullanmaya basla etkilerini paylasalim olur mu yazarsin buraya bide bunu deneyelim biz kadin milleti böyle iste mucize karsimiza cikana kadar deniycez herseyi

bende yarın babe çatlak tedavi kremi alıyorummm hadi iremim beni bir kurtar dile benden ne dilersen... bari inceler yok olsa senin gitti mi iremcim ya... sedefimsi görüntün yok oldu mu???

canım benim suanki görünümüm yırtıkların arası küçüldü ve yok denecek kadar azaldı ve daha 1ayım var

inşallah bu son ümit.. ama sana verdiği mucize beni umutlandırıyorr... 3ay ne demek ki hemencecik geçer.. senin karnın çok mu çatladı az mı? göbek deliğine kadar çıktı mı asagıda mı tatlım?

valla gülüm göbek deliğime varana kadar çatlak

iremim ben su rejeneyi bitireyim,gecmezse gidip ondan da alayim..ne bulsam sürecem,bakalim ne olacak..arkadaslar askolsun bisey yazdim kimse cevaplamadi...göbek deligim burustu,ütülesem olur mu...kotton derecesine getirsem,söyle siddetli buhar versem..keske böyle yöntem de olsa...spora basladim,rejeneyi kullanmaya baslayali 3 hafta oldu,birinci kutu bitti,bir degisiklik yok...ne olacak görelim..CADIARZU

tesekkür ederim hemen bakcam bi kullanmaya basla etkilerini paylasalim olur mu yazarsin buraya bide bunu deneyelim biz kadin milleti böyle iste mucize karsimiza cikana kadar deniycez herseyi

elenisa sen rejeneyi kullaniyordun degil mi? kac gün oldu sonuc ne?

benim catlaklar inceldi ama halen varlar daha fazlasinida beklemiyorum bu krmden artik son kutuyuda bitirmek üzereyim

bence rejeneyi almayinnnnnnnn ben az da olsa hayalkirikligina ugradim catlaklar incelse de yine varlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…