Çatlaklar Rejene Doğum Sonrası Çatlaklar İçin Krem

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
kitana son kez söylüyorum,gecirmiyor rejene,benimkiler aynen duruyor..o kadar catlagim da yok...azi gecirmiyorsa cogu hic gecirmez...valla ciddi söylüyorum,esim demisti bu senin,catlaklarini yok etmez,ancak parani yok eder dedi...inanmadim..gitti 93 euro...haram olsun aldiklari para..

kitana son kez söylüyorum,gecirmiyor rejene,benimkiler aynen duruyor..o kadar catlagim da yok...azi gecirmiyorsa cogu hic gecirmez...valla ciddi söylüyorum,esim demisti bu senin,catlaklarini yok etmez,ancak parani yok eder dedi...inanmadim..gitti 93 euro...haram olsun aldiklari para..

pink79 çok teşekkür ederim verdiğin bilgiden dolayı. Bende çok ümitlenmiştim geçecek diye ama hayal kırıklığına uğradım.
Deneyimlerinizi paylaştığınız için çok sağolun.

elenisa

catlaklarim inceldi disardan baktigimda belli olmuyo ama kalin olanlar belli ama inceldiler sadece önceden hepsini farkedebiliyodum hakkini yememek lazim bende etkisini gösterdi belki kisiye göre de...

bu yazı sana ait değilmiydi elenisa:) bence siz çok fazla beklentiye girmişsiniz alırken. ben tamamen yoketmeyeceğini biliyordum ama görüntüden memnunum daha bir gerginleştirdi ve belirsizleştirdi çatlaklarımı. inceltti sanki. tek memnun kalan benim sanırım:)

elenisa

catlaklarim inceldi disardan baktigimda belli olmuyo ama kalin olanlar belli ama inceldiler sadece önceden hepsini farkedebiliyodum hakkini yememek lazim bende etkisini gösterdi belki kisiye göre de...

bu yazı sana ait değilmiydi elenisa:) bence siz çok fazla beklentiye girmişsiniz alırken. ben tamamen yoketmeyeceğini biliyordum ama görüntüden memnunum daha bir gerginleştirdi ve belirsizleştirdi çatlaklarımı. inceltti sanki. tek memnun kalan benim sanırım:)

Sevgili incitanesi.
Sen rejene den memnun kaldın mı? Nasıldı senin çatlakların çok mu fazlaydı. Sence alalım mı etkilimi. Belirginsizleştiriyor mu?

Benim bir arkadasim yaklasik bir aydir kullaniyor.5kilo verdibu kremle ve hafif sarkiklar duzelmis g obegi indigi belli oluyor benimde catlaklarim var ama kremin bitmesinin ve sonucu bekliyorum

Arkadaşlar konu başlığına uygun paylaşımlar yapalım.Link, msn adresi kesinlikle paylaşmayalım.Buraya satış amaçlı mesaj yazan kişileri farkettiğinizde yöneticilerle irtibata geçiniz.
Rejene ürünü hakkında tecrübeleriniz dışında başka bir ürün ya da başka konular paylaşmamanızı rica ederim. a.s.

Son düzenleme:
incitanesi,bu kermi alirken tabiki fazla beklentiye girecegiz...reklamlarda öyle abarti ile anlatildiki,kizligimdaki karnim gibi olmasa en azindan,belli belirsiz olmasini isterdim..tamam benimkileri de az da olsa gecirdi,ama hala bakinca görünüyor,bu karinla mümkün degil bikini giyemem...baskasina göstermeye bile utanirim..o da gercekten benim fazla yoktu,ama gecmedi hala görünüyor,belli...en azindan söyle dikkatli,yakindan bakilinca belli olacak kadar olmasi gerekirdi..ama benimkiler 2-3 metre ilerden bile belli...yani o kadar para vermeye degmez bence...acaba kisiden kisiye degisiyor mu onu bilemem iste....???? ben bu arda sporda yapiyorum,krem daha iyi etkisini göstersin diye...1 hafta oldu spora baslayali,karnim daha sarkik...offf offff

pink canım reklamlardaki gibi olacağını asla ümit etmedim alırken.. benimde çok bariz bir gelişme yok çünkü daha ilk kutu bitmedi. siz 2. kutuya başladınız ama nedense ben hala ilk kutudayım günde 2 kere sürmeme rağmen.. 2 kutu bitsin ondan sonra tam bir yorum yapmak istiyorum ben.. boşuna kafalar karışmasın.. belkide 2. kutunun bitiminde istediğimiz sonuç ortaya çıkacak.. az daha sabır şeker

ha bu arada ben dün tr den bi estetik doktoruna telefon actim catlaklar icin.kesin gidiyorlar dedi gerdiriliyormus ve tutari da 1800€ civari bacak gerdirmek..bu yaz icin randevu aldim görmesi lazimis yerleri..bu ismi hic duydunuzmu hanimlar fatih dagdelen??
cok tanidik bi doktor bence iyi yapar isini bu catlaklar konusunda ben yazin gideyim görüseyim nediyecek bakalim umutlandim baya:)))))

kızlar karboksi diye bir uygulama var duydunuz mu bilmiyorum akapuntur uzmanları uyguluyor bir yakınım basladı ve cok güzel gidiyor hem catlak hem selülit hemde cilt içinde uygulanıyor internette arastırırsanız paket fiyatları 700- 800 ytl civarı (15 seans) arastırmanızı tavsiye ederim bende baslıycam en yakın zamanda...

ha bu arada ben dün tr den bi estetik doktoruna telefon actim catlaklar icin.kesin gidiyorlar dedi gerdiriliyormus ve tutari da 1800€ civari bacak gerdirmek..bu yaz icin randevu aldim görmesi lazimis yerleri..bu ismi hic duydunuzmu hanimlar fatih dagdelen??
cok tanidik bi doktor bence iyi yapar isini bu catlaklar konusunda ben yazin gideyim görüseyim nediyecek bakalim umutlandim baya:)))))

Allah Allah çok ilginç ben geçen gün mail atmıştım tedaviniz var mı diye hayır cevabı geldi bana niye hayır dediCADIARZU

kızlar karboksi diye bir uygulama var duydunuz mu bilmiyorum akapuntur uzmanları uyguluyor bir yakınım basladı ve cok güzel gidiyor hem catlak hem selülit hemde cilt içinde uygulanıyor internette arastırırsanız paket fiyatları 700- 800 ytl civarı (15 seans) arastırmanızı tavsiye ederim bende baslıycam en yakın zamanda...

evet bende bunları araştırmaya başladım karboksi tedavisini
hatta bi merkeze bugün mail attım nası bişey diye bende başlamayı düşünüyorum umarım memnun kalırız

karboksi ve lazer tuzağına düşmeyin ben yaptırdım daha belirginleşti sakın...hiç bir azalma yok..

hadi ya ciddi misin
nası daha da belirginleşti
ee başka çaresi yok mu şimdi bunların

valla ben gidince bi görüneyim su doktora bakalim ne diyecek umutluyum 3günden beri kurtulsamda sunlardan ya tmm gitmesin ama hic görünmesin istiyorum sey gibi ortaliklarda görülüyor

valla ben gidince bi görüneyim su doktora bakalim ne diyecek umutluyum 3günden beri kurtulsamda sunlardan ya tmm gitmesin ama hic görünmesin istiyorum sey gibi ortaliklarda görülüyor

canim o doktoru ben de hep reklamlarda görüyorum...sen git bir görün bakalim ne diyecek...olamazsa artik biz de bicak altina yatacagiz ne yapalim...sırnaşık şey

a.sARKADAŞLAR UZUN BİR ARADAN SONRA MERHABA.
BENCEKİMSE UMUDUNU YİTİRMESİN. REJENE 1 AY OLDU. ÇATLAKLARIM DAHA DOĞRUSU YIRTIKLARIM BAYAĞI HAFİFLEDİ. ZATENN BU AMAÇLA ALMIŞTIM. BEN BONİE KREMİDE KULLANMIŞTIM. KARNIMI O TOPLAMIŞTI. AMA 1 KUTU KULLANDIM.SANIRIM REJENE 2-3 AY KULLANILSA BAYAĞI FAYDAOLACAK.
KISACASI DERİM SIKILAŞTI.BEYAZLARIN GÖRÜNÜMÜ HAFİFLEDİ.ÖNCEDEN DAHA PARLAK CANLIYDI. AMA TAMAMEN KAYBOLMADI ONU SÖYLEYİM. AMA BUNADA ŞÜKÜR PARAMIN BOŞA GİTMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.
ZATEN TIBBIN LAZERİN İMKANSIZ GÖRDÜĞÜNÜ TAMAMEN BİTİRMESİNİ BEKLEMEDİM.AMAPARA BULURSAM 2.KUTUDADENEMEK İSTERİM:))))
HEPİNİZE SEVGİLER.................

Arkadaşlar
bu konu başlığı altında ürün kullanım tecrübeleri paylaşılmaktadır hukuksal konuları lütfen burada paylaşmayınız.Özelinizde paylaşınız.Ya da forumun tüketici hakları bölümünde paylaşınız.Konu dışındaki mesajlar silinecektir.
a.s.

tamam öyle dedaha bir ay yeni bitti benim 2. kutuda bitti hani bir kutu bir aylikti yetmede bile bence ne kadar kullansak da olmicakti biraz siliklesti ama halen gözlerime carpiyo sinir oluyorum ya

X