Çatlaklar Rejene Doğum Sonrası Çatlaklar İçin Krem

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
canım aktifcim biraz yukarıları okusaydın merakını ben cevap vermeden önce giderirdin:))
stepper aleti kuzum hadi sende katıl bize bu akşam başlıyoruzzzz

bu rejene yeni bir elleza vakası olacak. kandırılmayın kızlar. inşallah ben yanılıyorumdur kesin çözüm vs diyerek kandırıyolar. geçen sene de herkes elleza alıyordu işe yaradı mı. onu da satan aynı firmaydı galiba. hala sitesinde de var.

canım aktifcim biraz yukarıları okusaydın merakını ben cevap vermeden önce giderirdin:))
stepper aleti kuzum hadi sende katıl bize bu akşam başlıyoruzzzz

kızlar o aletin bacak kalınlaştırdığını unutmayın ona göre baya kaslanma yapıyormuş bir süre sonra bende aldım bu nedenle elimde patladı desem yeridir.. haberiniz olsun...

kızlar o aletin bacak kalınlaştırdığını unutmayın ona göre baya kaslanma yapıyormuş bir süre sonra bende aldım bu nedenle elimde patladı desem yeridir.. haberiniz olsun...

arkadaslar benim sorunum sadece göbegim..karnim sarkti ya...nasil toparlayacagim?? ben karin kaslarini calistiracak bir alet aldim,adini bilmiyorum.zaten bacaklarim ince,popo deseniz hic yok..ona da sinir oluyorum.pantolon tutmuyor yaww.sorun sadece karnim..senağlama klava:

canım yapman gereken çok basit keşke benim eritecek bi tek yerim olsaydı:)))) şu hareketleri 1 ay yapsan gider.. yarım mekik,bacaklarını bir destekle yukarı kaldırarak çekilen mekik,omuzlara alınan bir sopayla sağa sola döneceksin canım bu kadar yeterliymş ender saraç öyle dedi 1 ayda gidermiş ben yapıyorum valla..:))

REJENE KULLANANLAR SONUÇLAR NE ALEMDE LÜTFEN BİLDİRİN...

stepper i spor hocamın tavsiyesi üzerine aldım. spora gittiğim dönemde 3 saat tepiniyodum valla ve son 30 dakika steperin üstünde geciriyordum.. zor geliyordu ve yeter inmek istiyorum dediğimde hocaya sen sadece bunu yap 1 ayda bak nasıl süper oluyor vücudun dedi. acayip şekillendiriyormuş.. kalça, bacak.. aylardır yapan biri vardı orda ve kızın ne bacakları kalındı ne başka yeri:)) hep stepperin tepesinde görüyordumm.. üstelik bacaklarımın sarkık, yumuşak, jöle gibi durmasındansa kaslı, sert durması tercihim olur:))

Son düzenleme:
BENCEDE öylede tatlım zatenn bacaklarım kalın dahada kalınlaşırsa diye korkuyorum ben kendi aççımdan:))) bacakların ince diye öyle istiyorsun sert kalın zaten kimde ne olmazsa onu ister herzamn valla eğer kalınlaştırmayacaksa bende devam edeyim ama korkuyorum ne biliiiim l-carnitinde alıyorum bacaklarım kas manyağı olursa yandık:)))

Sadeceask bence devam et sporun zararlı olanına rastlamadım:)

pink79 canım ben senden önce başladım ama hala 1 kutu bitmedi.. ve düzenli olarak sabah, akşam sürüyorum.. nasıl senin kutu bittii:))) kızzz tüm vücuduna mı sürüyorsun bu kremi yoksaaa:)))

Son düzenleme:
demekki kızlar bu rejennin iç bir faydası yok pink ve incitanesinin kullandığı 3 hafta oldu ama hiç bir belirti yok.biz bu izlerle ömür boyu yşamaya alışacağız

bebişlerim canım nasıl diz kapağına kadar çatlak hamilelikte mi oldu? kaç kilo aldın ki? diz kapağı derken arkalarından mı bahsediyorsun tatlım?

valla ben faydasini göremesem eger dava edecem o sirketi kandiriyorlar resmen o kadar para verdim amelyatlara son diyorlar reklamlardaa cok ayip insanlari böle kandirmaya...ben yapacam gerekeni cremler bitsin ve sonuca varmadiysam dava aciyorum..sizede tavsiye ederim yapmaya

REJENEYİ 1 haftadır düzenli kullanıyorum pek bi degişiklik yok hemde kırem az kaldı hamilelik döneminde 25 kilo adım ve aşırı derecede çatlaklarım var reklamlardan çok etkilendim kesin çözüm degince ama ümidimi kestim sanırım geçmeyecek o kadar parayı boşuna verdim sanırım.senağlama

Kizlar valla saolun 50 yasindaki bir komsumuz basimin etini yiyordu su kremden siparis et bana diye bekle arkadaslar kullaniyor sonuca bakalim demisdim simdi gönül rahatligi ile ise yaramiyormus diyebilirim:)

Ay askolsun incitanesi beni utandirdin ya napim gecmis sayfalarda biri,cimrilik yapmayin cok sürün demisti..ben de iyi faydasi olsun diye cok sürüyorum..bitti valla krem..belki bu gece icinde biraz cikar ama yarina cikmaz..ikinci kreme gecerim..spora da basladim..insallah üsenmeden yaparim..iki gün sonra hemen birakmayim da..kafamçokkarıştı

Kizlar valla saolun 50 yasindaki bir komsumuz basimin etini yiyordu su kremden siparis et bana diye bekle arkadaslar kullaniyor sonuca bakalim demisdim simdi gönül rahatligi ile ise yaramiyormus diyebilirim:)

bi de axi cim bak biz daha gencecigiz bize fayda etmedi..o komsuna hic ismarlama..valla paralara yazik.milleti böyle kandiriyorlar..hayatimda ilk defa böyle bir deneme yaptim.bu da son olur artik..bi daha asla inanmam..ama su ikinci kremi de bir kullanayim bakalim ne olacak..süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…