- 12 Haziran 2007
- 107
- 1
canım aktifcim biraz yukarıları okusaydın merakını ben cevap vermeden önce giderirdin:))
stepper aleti kuzum hadi sende katıl bize bu akşam başlıyoruzzzz
Pink, Incitanesi Ne Aleti Bu , Bizde Anlayalim Arakadaşlar . Malum Sorunlarimiz Ayni .
kızlar o aletin bacak kalınlaştırdığını unutmayın ona göre baya kaslanma yapıyormuş bir süre sonra bende aldım bu nedenle elimde patladı desem yeridir.. haberiniz olsun...
arkadaslar benim sorunum sadece göbegim..karnim sarkti ya...nasil toparlayacagim?? ben karin kaslarini calistiracak bir alet aldim,adini bilmiyorum.zaten bacaklarim ince,popo deseniz hic yok..ona da sinir oluyorum.pantolon tutmuyor yaww.sorun sadece karnim..senağlamaklava:
canım yapman gereken çok basit keşke benim eritecek bi tek yerim olsaydı:)))) şu hareketleri 1 ay yapsan gider.. yarım mekik,bacaklarını bir destekle yukarı kaldırarak çekilen mekik,omuzlara alınan bir sopayla sağa sola döneceksin canım bu kadar yeterliymş ender saraç öyle dedi 1 ayda gidermiş ben yapıyorum valla..:))
REJENE KULLANANLAR SONUÇLAR NE ALEMDE LÜTFEN BİLDİRİN...[/QUOTE
Arkadaslar rejeneyi kullanmaya baslayali,sali günü 3 hafta olacak..ama biraz,cok az faydasi oldu..aynaya bakinca eskisi gibi görünüyor..ama ben öylesine karnima bakinca hafiflemis görüyorum..acaba catlaklar sadece aynada mi görünecek ?? :))) bir kutu bitti.ikinci kutuya baslayacagim...ama eminim eskisi gibi asla olmaz..bi de kremi birakinca eskisi gibi olmasinda korkuyorum...bunlar hep para tuzagi bence...
Sadeceask bence devam et sporun zararlı olanına rastlamadım:)
pink79 canım ben senden önce başladım ama hala 1 kutu bitmedi.. ve düzenli olarak sabah, akşam sürüyorum.. nasıl senin kutu bittii:))) kızzz tüm vücuduna mı sürüyorsun bu kremi yoksaaa:)))
Kizlar valla saolun 50 yasindaki bir komsumuz basimin etini yiyordu su kremden siparis et bana diye bekle arkadaslar kullaniyor sonuca bakalim demisdim simdi gönül rahatligi ile ise yaramiyormus diyebilirim:)