Çatlaklar Rejene Doğum Sonrası Çatlaklar İçin Krem

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
kızlar sizinkiler işe yarasın hemen bende alıcam benim bu uğurda yapmadığım kalmadı keşke çatlak tedavilerine harcadığım parayla kendime pırlanta yüzük alsaydım
:KK43:( of off siz rejeneye 140 ytl verdim diye üzülmeyin hiç ben 6 seansına 2400 ytl verdim lazerin ahhhhh ahhhhhh o bile geçirmedi canlarımmmm onuda ben denedim siz denemedim diye üzülmeyin üstelik benimki kırmızı çatlak olduğu halde geçiremediler..

ya kızlar ben memnunum bu kremden.. görüntüsünü hafifletti daha ilk kutu bitmeden..

acaba kisiden kisiye degisiyor mu?? benim ki cok az hafifledi..o da sayilmaz bile zaten...reklamda diyorki eski karniniz gibi olacak,bikini giyebileceksiniz diyor...bekin benim ilk kutu bitti degil bikini,tankini bile giyemem daha...:1no2: Kötü Kazen

sadece ask ilgine tesekürederim canim 15 yasim,da hamile kaldim 50 kiloydum 9 ay boyunca 98 kilo oldum ve 1 yilda tekrar 56 kiloma döndüm ama catlaklar kaldi tabiki:1no2:evet dizkapaklarimin arkasi, karnim ,gögüslerim,basenlerim :eek: catlak simdi 24 yasimdayim sevgilerimlea.s.

ah be gülüm 50kilo almışsın bide bebek senken anne olmuşsun yaaa ayyy bende eerken anne oldum diyordum:)))) aman bendede vvar öyle pıt çıt yerlerde de ama beni sadece ilgilendiren karnım vücudumun diğer yanlarını takmıyorum bilee.. ah şu rejene bir deva olsa kuran-ı kerimde yazıyor.. Allahım yeryüzüne dermansız hiç bir dert göndermemiş.. nerde Rabbim bunun devası yaaa..

acaba kisiden kisiye degisiyor mu?? benim ki cok az hafifledi..o da sayilmaz bile zaten...reklamda diyorki eski karniniz gibi olacak,bikini giyebileceksiniz diyor...bekin benim ilk kutu bitti degil bikini,tankini bile giyemem daha...:1no2: Kötü Kazen

tankini de neee:))))) ay cok güldüm mayokini giyersin bence şeker:)) reklamlara bakma sen adı üstünde REKLAM:) ben hafifleyeceğine inanıyorum görüntü gerçekten değişti. daha bir gergin ve belirsiz.. bünyeyle alakalı olduğunu sanmıyorum belki daha yırtıktır seninkiler.. bence iyi gelicek devamm şeker moral bozmadan:) bu arada daha öncede yazdığım gibi ilk kutu sorunu kökünden çözse 2. kutuyu hediye etmezlerdi:)

sonuc catlaklar duruyo ama inceldiler 2.kutudayim 1 ay bile olmadi yinede tamamen gecirmesini beklemiyorum artik görüntü o kadar igrenc deil artik sanirim bundan ibaret olcak sonucu arkadaslar bence almayin kesin cözümü yok

görüntü hafifletmesi sadece:) tamamen yok olacağına inanmımıştık zaten..

bebişlerim; senin teyze kızına birşey alerji yapmış olabilir ama rejene ile ilgili olacağını sanmıyorum.. olsa kullanırken olurdu..

kizlar ben halla siparis vermedim kararsiz kaldim beni bacaklarimda birsey yok karnimda var..
yaz icin istiyordum tamamen yok etmiyormus karnima sursem bikinde giyemem cunku tamamen yok etmiyormus sanirim geriyormus buda bir fayda :)

kızlar bende bu siteye yeni katıldım size babe çatlak tedavi kremini öneririm ben kullanıyorum 2ay oldu sonuçlar harika karnımdan cok utanıyordum ama şimdi yırtıklar küçüldü ve çok azaldı son 1ayım kaldı artık elveda yırtıklara

canım bizim ordakı eczaneye cilt uzmanı gelmiş işe yaramıyorsa boşa para vermeyim dedim oda 3ay kullan sonucu gör geçiyo dedi geçende starda magazin programında gösterdiler

ya sanki bende azalmis gibi duruyor tam cikaramadim ama bi kac gün sonra belli olurr...bikiniyi birakin ben short bile giyemem.diz kapaklarimda catlaklar olustu ve onlardan o kadar rahatsiz oluyorum ki anlatamam ya onlar keske gitse diyorum.bakalim su rejene biseylere faydasi olacakmi cok merak ediyorum ama ben sizin gibi böle üff püf aglamayacam davami cremler bitikden sonra acacam hic bi sonuc göremeceksem avukatima danisacam bakalim neyapabiliriz diye bu sirket hakkindaa!!!!

ya bence benim önerdiğim kremi kullanın ciddi anlamda geçiyo son 1ayım kaldı ama simdiden catlaklar gözle görünmüyo

iremim ne kadar onun fiyati???kesin cözüm diyorsun yani su rejene bitsin bakalim sonuc olmuyorsa onu alirim...o olmuyorsa artik para biriktirir amelyat gibi biseyler ararim artik evlenemiyorum bunlardan sebep yaaaa:KK43:((((((((((((((((((utaniyorum karsimdaki ne der diye igreniyorum resmen kendimden

ya sen beni grceksin aglıyodum ne yapcam diye eşimden bile utanıyodum bu kreme baslayalı 2ay oldu kadınada söyledım faydası olmuycaksa almayım diye 60ytl 1kutu 1.5ay gidiyo ve inanırmısın karnımda gercekten bişey kalmadı dahada 1ayım var bu kutuyu bitireyim basenlerim içinde alıp kullancam

ben bu rejeneyi 2 kutuyu da bitirmeden bırakmam:)) çizgilerin görüntüsü gerçekten hafifledi ya.. ve artık başka üründe kullanmam ne babe ne başka birşey.. her kafadan bir ses cıkıyor. şimdi de babe çatlak krem.. ya bismillah:)

X