Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hamileliğin5.ayından sonuna kadar lieracın bu kremini kullandım ama harita gibiyim: bence ne yaparsanız yapın olacaksa oluyor. ama bazı kişilerde hiç olmuyor zaten bişey kullanmasa bile..
az önce stepper aleti sipariş ettim:)) birazda spor yapalım dimi kızlar:))
cok haklisin ahmelege..bak ben hamile olur olmaz basladim hamilelik yagi ve kremleri kullanmaya,sonuc berbat..ama 2 eltim hic bisey kullanmadi,üstelik 3 cocuk dogurdular,karinlarinda cizik yok.birazda genetik galiba..ve bünye ile ilgisi var..
Arkadaslar bu arada benim kreme baslayali 2 hafta oldu,hala bir degisiklik yok.ya nasilda umut baglamistim,verdigim paraya mi yanayim,umudumu yitirmeye basladim ona mi yanayim anlamadim gitti..:çok üzgünüm: neyse 2 hafta daha bekleyeyim bakalim..biraz umudum var daha ama azcik..:uhm: :a015:
bak benim stepper perşembe günü elimde olucak..hergün en az 15 dakika başla sende benimle beraber:))
pink 1.73 boy 58 kilo falanım.. tam bilmiyorum aslında boyum 74 de olabilir:)1 oğlum var 10 yaşında
yarın geliyor aletim yarın akşam başlıyoruz o halde:))