Çatlaklar Rejene Doğum Sonrası Çatlaklar İçin Krem

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
arkadaslar aklinizda bulunsun kesinlikle site linki paylasimi yer önerisi yapmiyoruz yerimseniben

Gulsemin tamam canim..ama yeni arkadaslardan birkaci agzindan kacirmisti bilmiyorlar
Televizyonda reklamlarinda sitenin adi yaziyor oraya bakin arkadaslar :)

tesekkurler Quelle cim
lutfen topiginizde bu tür satis reklam yapan insanlara yer vermeyiniz aksi durumlarda ne olur derhal bana yada ben yoksa diger mod arkadaslara bildiriniz
K.K Paylasim sitesi satis reklam sitesi degil oyuzden cok hassas olalim a.s.

kızlar ben hamileliğimde PHYTOLASTİL kullandım kesinlikle işe yaramadı. %92 kadın çatlamıyorsa kullananlar arasından ben % 8lik kısıma girdim galiba:)))
döküntü mevsilsel oldu sanırım rejeneyle ilgili değil galiba:)

Gülsemin ben yanlışlıkla nerden sipariş ettiğimi yazmıştım ama yardımcı olmak amaçlıydı. kusura bakma kuzum ya o yazdığım mesajı sil istersen:)

ben hamileliğin5.ayından sonuna kadar lieracın bu kremini kullandım ama harita gibiyim: bence ne yaparsanız yapın olacaksa oluyor. ama bazı kişilerde hiç olmuyor zaten bişey kullanmasa bile..

ben hamileliğin5.ayından sonuna kadar lieracın bu kremini kullandım ama harita gibiyim: bence ne yaparsanız yapın olacaksa oluyor. ama bazı kişilerde hiç olmuyor zaten bişey kullanmasa bile..

cok haklisin ahmelege..bak ben hamile olur olmaz basladim hamilelik yagi ve kremleri kullanmaya,sonuc berbat..ama 2 eltim hic bisey kullanmadi,üstelik 3 cocuk dogurdular,karinlarinda cizik yok.birazda genetik galiba..ve bünye ile ilgisi var..
Arkadaslar bu arada benim kreme baslayali 2 hafta oldu,hala bir degisiklik yok.ya nasilda umut baglamistim,verdigim paraya mi yanayim,umudumu yitirmeye basladim ona mi yanayim anlamadim gitti..:çok üzgünüm: neyse 2 hafta daha bekleyeyim bakalim..biraz umudum var daha ama azcik..:uhm: :a015:

pink tamamen kaybolmayacaklarını bilerek aldık bu kremi.. bence görüntüsü hafifleyecek ve gerginleşecek. umutsuzluğa kapılma canım..
sonucu görebilmek için çok erken daha 1,5 kutu kremimiz var:))

az önce stepper aleti sipariş ettim:)) birazda spor yapalım dimi kızlar:))

evet incitanesi..mucizeyi sadece kremden beklemek olmaz..birazda spor yapalim..benim evde her alet var ama spor yapan yok sırnaşık şey cok üseniyorum yaaa.neyse yapmaya baslasam iyi olacak.yaz geliyor...:dance:

bak benim stepper perşembe günü elimde olucak..hergün en az 15 dakika başla sende benimle beraber:))

cok haklisin ahmelege..bak ben hamile olur olmaz basladim hamilelik yagi ve kremleri kullanmaya,sonuc berbat..ama 2 eltim hic bisey kullanmadi,üstelik 3 cocuk dogurdular,karinlarinda cizik yok.birazda genetik galiba..ve bünye ile ilgisi var..
Arkadaslar bu arada benim kreme baslayali 2 hafta oldu,hala bir degisiklik yok.ya nasilda umut baglamistim,verdigim paraya mi yanayim,umudumu yitirmeye basladim ona mi yanayim anlamadim gitti..:çok üzgünüm: neyse 2 hafta daha bekleyeyim bakalim..biraz umudum var daha ama azcik..:uhm: :a015:

bencedeumudunu kesme ayrıca4-5 belki 6 haftasonra bekle. tıbbın bile bişey yapadığı çatlağın 2 haftadageçmesini beklemek doğru değil bence.
bu arada ilk hali ile kıyaslama yaptığında mutlaka fark göreceksin .tekrar dikkatli bak güzelim. benim 8 gün oldu görünümü değişti ama tabiki çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkk azzzz.

bak benim stepper perşembe günü elimde olucak..hergün en az 15 dakika başla sende benimle beraber:))

evet inci tanesi,birlikte baslayalim ve birbirimizi sürekli tesvik edelim.spor yap, spor yap diye sürekli hatirlatalim..bu arada sen kac kilosun? kac cocugun var? ben 29 yasinda,1.63 boyunda,62 kiloyum....2 cocugum var..ilk hamileligime 58 ile basladim..suan 4 kilo fazlam var ve veremiyorum...

bende cok merak edıyorum ya ıse yararmı alan olursa yazsın ya bızde yararlanalım olurmu canım

pink 1.73 boy 58 kilo falanım.. tam bilmiyorum aslında boyum 74 de olabilir:)1 oğlum var 10 yaşında
yarın geliyor aletim yarın akşam başlıyoruz o halde:))

pink 1.73 boy 58 kilo falanım.. tam bilmiyorum aslında boyum 74 de olabilir:)1 oğlum var 10 yaşında
yarın geliyor aletim yarın akşam başlıyoruz o halde:))

masallah manken gibisin sormasi ayip neden spor yapiyorsun..ama baslayalim yarin...:dance:

ya spor salonuna gidiyordum aslında ama iş çıkışı hafta 3 gün zor geldi. gece 11 lere kadar sürüyordu. ee spor yapmayıda seviyorum en iyisi evde bişeyler yapmak dedim:) çok yemek yemem iştahsızım biraz o yüzden zayıf sayılırım ama sporun kilomla ilgisi yok:)
hala 2 kilo fazlam olduğunu düşünüyorum bu arada:))

Pink, Incitanesi Ne Aleti Bu , Bizde Anlayalim Arakadaşlar . Malum Sorunlarimiz Ayni .

X