Çatlaklar Rejene Doğum Sonrası Çatlaklar İçin Krem

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ya pink senden bikaç gün önce başladım galiba bende.. sanki biraz hafifleme var görüntüsünde. çatlaklar duruyor ama ya bi gerginlik yada görüntüsünde hafifleme. daha çok erken ilk kutu bitsin o zaman net anlarız

a.smerhaba herkese bende rejeneyi kullanalı 3 gün oldu. bakalım ne olacak.daha öncebonie kullandığımda 4-5 gün sonra görünümünü hafifletmeye başlamıştı. ama 1 kutu kullanabildim.
rejene sanırım ondan daha etkili bir krem... bende gelişmeleri yazacağım. lütfen bu paynlaşım bitmesin.herkes yazsın.

selam herkese bende reklamini gördüm ve ise yararmi diye cok merak ediyorum,inanmasi cok zor gibi sarkma ve catlaklarim var,yorumlarinizi bende okuyacam ona göre ismarliyacam.

arkadaşlar lütfen bana yardım edin . b, türlü sipariş veremesim. en kolay nasıl sipariş verilir ya

ouelle ve incitanesi
lütfen banada bu kremi en kolay yoldan nasıl temn edebileceğimi söylermisiniz.

Bahsettiğiniz krem Lierac Phytolastil Gel.. hamileyken kullanılan bir jel çatlamasın diye.. ben hamileliğim boyunca kullandım ama yine de çatladım.. doğum sonrası çatlaklar için değil ki bu krem zaten.. ÇAtlamayı önleyici.. yinede çatlayan çatlıyo benim gibi.

Rejeneyi ben callcell den sipariş vermiştim. o siteye girince zaten telefon numarası veriyor. o numarayı arayın. almanya numarası ama türkçe konuşuyorlar endişelenmeyin:)

arkadaşlar lütfen bana yardım edin . b, türlü sipariş veremesim. en kolay nasıl sipariş verilir ya

REJENE kremi bugün elime ulaştı netten aldım site ismini yazmam yasak sanırım 3 günde elime ulaştı ve bugün sürmeye başladım .bakalım sonuç nasıl olacak dogumdan sonra müthiş çatlak oldu karnımda tamamen geçirirmi bilmiyorum ama faydası olacagınada inanıyorum .Yanlız bu kremi alırken kazıklandım galiba ben netten 1 adet 109 ytl ye aldım ama yorumlarda 2 tanesini 79 euro diyorlar senağlamaneyse işe yarasında paradanda geçtim . Bir ay kullanma süresi var 1 ay sonra inş olumlu sonuçlarla karşınıza çıkarım :teytey:hadi kolay gelsinn.

valla bu konu kadinlar icin öyle saplanti haline geldi ki kim ne derse onu yapmak icin cabaliyoruz herkes herkesin söyledigini dikkate aliyodu mutlaka ben bi kutu bitrdim rejeneyi ve gercektende kalin catlaklarim inceldi incelerde yok gibi oldu var ama gerince cikiyo ortaya üstten baktiginda zor görünüyo bu bende etkili oldu ama herkeste farkli sonuclar dogurabilir onun icin kimseye yaramazsa sebep olmak istemem bu benim vücuttaki etkisi sadece arkadsalar size önerebilirim ama kisiye göre degisebilcegini unutmayalim

en kolay ve ekonomik reklamlarda verilen numarayla siparis vermek yani hem de iki kutu diger yerlerde tek kutusu cok pahali yani aktif ismarlamadiysan ordan yap ama biraz gecikiyo onuda bil

benimde hafif soyulma başladı.. yani soyulma değil belki de derim dökülüyo gibi..pul pul dökülüyor.. bu sende oldu mu elenisa? işe yaramaya mı başlıyor acaba 15 gün oldu ya:))

en kolay ve ekonomik reklamlarda verilen numarayla siparis vermek yani hem de iki kutu diger yerlerde tek kutusu cok pahali yani aktif ismarlamadiysan ordan yap ama biraz gecikiyo onuda bil

malesef sıparişi verdim ve bugün kullanmaya başladım inş faydasını görürüm.

bir çılgınlık yapıp bu kadar rejene üzerine muhabbetin döndüğü bir başlıkta PHYTOLASTİL ampulü daha etkileyici buldum "öldik" e uydum ve sipariş verdim.. ben de sizlerle onu kullandıktan sonraki izlenimlerimi paylaşırım artık... eğer yolunda giderse aynı isimli jel ile de devam edeceğim kullanıma.. sanırım kullanan ve olumlu sonuç alan biri, yeni bir ürünü deneyen ve sonucu dört gözle bekleyenlerden daha cazip geldi hepinizi kucaklıyorum... buraya aralıklarla bendeki gelişmeleri yazacağıma da söz veriyorum:)

bu arada PHYTOLASTİL jeli hamileliğinde kullanan kadınların %92 sinde çatlama olmamış.. hamile bayanlara duyurulur

benimde hafif soyulma başladı.. yani soyulma değil belki de derim dökülüyo gibi..pul pul dökülüyor.. bu sende oldu mu elenisa? işe yaramaya mı başlıyor acaba 15 gün oldu ya:))

incitanesi benimkinde bir degisiklik yok.soyulma da yok.bi de reklamlarda diyor ki "sarkik karinlari da düzlestirirmis " srkikligini gectim,catlaklari gidersin yeter.ben de hamileyken bir cok yag ve krem kullandim yine de catladi..özellikle ikinci dogumdan sonra felaket..eee 4,5 kilo tosun olursa olacagi bu :dance: :çok üzgünüm:

bende de yok soyulma dökülme gayet normal gidiyo,bende hamileyken kullanmistim iilk 6 ay falan sonra giittikce zorlasti hamileligim birakmistim,ikincide dogurana kdar sürcem sonrada devam etcem hele 2.hamillikte daha cok olursa eyvah nedir bu kadinlarin cilesi

evet elenisa dikkat et canim..gercekten ikincisinde daha cok oluyor.ben sadece yatarken sürüyordum,hamilelik yagini.sen sabah aksam sür.hic ihmal etme.benden sana arkadas tavsiyesi..

Merhaba arkadaşlar
Ben aranıza yeni katıldım. Bende rejene in sonuçlarını çok merak ediyorum. Lütfen kullanan arkadaşlar bizi haber dar etsin.
Teşekkür ederim.

arkadaşlar ben actistretch adlı kremi kullanıyorum. sitesi çok inndırıcı geldi. rejene bana ellezayı hatırlattı. 2 kutu kullandım hiçbir işe yaramadı onu da tv den böyle tanıtmışlardı. artık ben tv de gördüğüm ürünlere inanmıyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…