inci tanesi ben de ismarladim bekliyorum.umarim bahsettikleri gibidir.umarim hayalkirikligina ugramayiz.seni de takipteyim bekliyorum.benimki de gelirse ben de yazacagim.tamamen gecirmesini beklemiyorum zaten yeterki biraz daha iyi görünsün.
bayanlar ben siparis verdim ve bir ay sonra elime gecti ve dahalik 4 gündür kullaniyorum daha bi ilerleme yok cok yeni ama sanki buda fasafiso cikcak galiba yinede bir ay gecsin sizi haberdar ederim
kızlarrr bugün 4. cü sürmem bi snuç yazmaya gerek yok:) ama ben umutluyummm lütfen umutsuzluğa kapılmayalım:) amaaaaa nivea gibi kokuyo bu yaaa:) kazıklandık mı acep
ya lütfen o kadar para verdim.siz kullanin bakim eger benimki gelene kadar bir sonuc elde edemezseniz ben de geri iade ederim.nasilsa memnun kalmazsaniz 30 gün icinde iade edebilirsiniz diyorlardi.umarim bir sonuc elde edersiniz.
meloxino bana daha krem gelmedi.gelirse kullanmaya baslayinca yazacagim.ama bugün postaci getirmis beni evde bulamamis.yarin yine getirecek.bakalim zamanla görecegiz ise yarayip yaramadigini.:1no2:
bende bu rejene adli kremin reklamindan cok etkilendim ve almayi dusunuyorum ama yinede sanki biraz yalanmis gibide geliyor umarim ise yarar kullanan arkadaslarin kremle ilgili yorumlarini takip ediyorum ise yararsa eger hemen siparis edicem umarim ise yarar arkadaslar
kizlar saka yaptim daha yeni basladim.
durun sabirsizlanmayin.....ama lütfen sizde hemen almayin.
biz önce deneyelim ise yaramiyorsa bosuna para vermeyin.
bos yere onlara kazanc saglamayin....
canim valla sabirsizlaniyoruz iste malum yaz gelecek deniz planlari yapiyoruz ya tamamen yok edecegini sanmiyorum ama en azindan catlaklari hafif kapatsa :) ne guzel olur
evet Quelle cim.ben de sabirsizlandim ve aldim.yaz geliyor,denize gidecegiz.ben de tam olarak kapatacagina inanmiyorum ama biraz kapatsa bari.neyse görecez bakalim.benim bugün 4. günüm
bakalim 2 hafta icinde kendini göstereye baslamasi gerek.incitanesi denen arkadasin 1 hafta oldu galiba ona sormak lazim.bakalim o ne halde.......????