Çatlaklar Rejene Doğum Sonrası Çatlaklar İçin Krem

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
mrb bayanlar, valla merakdan baska yerlerimde catladi...bi kutu hayatta yetmicek :))..bu arada sayfaniz mükemmel...yazilari okurken cok keyif aliyorum....tebrikler

ya ben cok mu az mi süreceme karar veremiyorum.cok sürsem bitecek yetmiyecek diye korkuyorum,az sürsem gecmiyecek diye korkuyorum.sastim kaldim.....

slm arkadslar bendede muthış çatlak var.doktorumdan hamılelıkte krem ıstedım bana dedıgı catlayan zaten catlıyor cumlesıydı.. mesela annemde hiç yok:)bu tur kremlerınde ıyılestırecegıne ben ınanmıyoruum..hepsi para tuzağı bence.ama dılerım ıyı gelır..kolay gelsın..

ben 24 Nisan da başladım sürmeye.. 10 gün falan olmuş yani.. şuana kadar bi değişiklik yok olması da imkansız.. en az 2 haftadan sonra etkisini göstermeye başlıyormuş. ki öyle olsa 2. kutuyu promosyon yapmazlardı 1 kutu 2 hafta yeter cünkü:) bekliyoruz bakalım..

arkadaslr benim 2 hafta olcak nerdeyse ve etkisini yavas yavas gösteriyo sanki catlaklarim inceldi gerince cikiyo ama sadece baktigimdasanki göremiyorum catlaklari gercektende biraz da olsa etkisi varmis daha ilk kutudayim bir hafta daha idare eder öbürüne baslicam sonuc mucize olcak belkide hic yoktan biraz kaybolcak eminim

bide ben hergün 2 defe banyoda deniz tuzu ile iyice kese yaptiktan sonra sürüyorum onunda etkisi olabilir deneyin

:canım pink. sen nasıl aldın ki . ben sipariş verdim 1,5 ay dediler

elenisa canim zaten gozle gorulmeyecek kadar yok edecegini bende sanmiyorum ama
en azindan belirtisini azaltsin yeter bazi catlakliktar genis oluyor bazilarida ince catlakliklar
genis olanlarin ki tamamen kapatmasini imkansiz yani sadece hafif goruntusunu silebilir
elenisa canim gelismeleri paylas bizimle..

:canım pink. sen nasıl aldın ki . ben sipariş verdim 1,5 ay dediler

mrb aktif.ben yurt disindayim.siparis ettim, 2 hafta icinde gelir dediler. Tam 2 haftada geldi.
bazi arkadaslarinki uzun sürmüs.neden kaynaklandigini bilemiyecegim.sans isi galiba :1no2:

bir de ben kapida ödeme yaptim.yani kredi karti felan degil..direk postaciya ödeme yaptim.

yok canim banyo yapmiyorum sadece karnimdan asagisini yani sorunlu bölgelerimi islatip deniz tuzu ile iyice keseliyorum günde 2 kez yani o her yerde var reformhauslar varya yada dm gbi drogerei markt yerlerinde de var

catlaklarim inceldi disardan baktigimda belli olmuyo ama kalin olanlar belli ama inceldiler sadece önceden hepsini farkedebiliyodum hakkini yememek lazim bende etkisini gösterdi belki kisiye göre de degisiklikler gösterebilir unutmayalim

iyi ya sevindim elenisa.insallah bende de etkisini gösterir.yoksa bicak altina yatacagim :))))

kızlarrr ya sanki biraz silikleşme var gibii:) ve sıkılaşma.. sonuç çok iyi olucak gibime geliyor.. daha kremin yarısında bile değilim

ilgilenmez olur muyuz incitanesi.. aynı şehirde yaşadığımıza göre senin sipariş ettiğin yer benim için önem taşıyor.. hangi siteden sipariş verdiğini ve ne kadar sürede geldiğini belirtirsen çok sevinirim..
paylaşımın için sağol...:sm_cool:

ay vallahi günde birkac kez bakiyorum yeni gelisme varmi diye...ilgilenmez olurmuyuz....siparis etmek istiyorum ama cok pahali yahuu...bide sadece catlak olsa...bende dogumdan sonra damardaki morluklarda gecmedi...zamanla gecer dediler ama neredeyse bir sene olacak...cildiracammmm (( bide yaz geldi off offs enağlama

ya kızlar şu beşibiryerde çayını aldım bugün ama yorumları okuyunca pişman oldum
boşuna gitti param galiba.. adet düzensizliği yapıyormuş içenler hep gecikmiş napsam yaa 1 kupa içtim 2. kupayı içmeye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…