Çatlaklar Rejene Doğum Sonrası Çatlaklar İçin Krem

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
arkadaslar günlerce burada rejene nin faydasi yok diye,yazdik durduk..buna ragmen hala alan arkadaslar var...paramizin o sahtekarlara gitmesine cok üzülüyorum...bugün gördüm reklami degistirmisler..eee milletten o kadar tepki alinca...simdi diyorlarki dogum catlaklarini gecirmiyor,sadece olusmamasina yardimci oluyor diyorlar...foyalari meydana cikti tabi...almayin arkadaslar..

herkese slm bende düşünüyorum ama kararsız gibiyim dünya haritası gibi bende de çok var geçermi ki?

slm arkadaşlar..uzun zamandır yazamamıştım.dogum yaptım filan flan derken 4 ay geçti.benimde karnımda çok çatlagım vardı dogumdan önce rejeneyi almıştım zaten..hemen dogumdan sonra başladım sürmeye.düzenli bile sürmedim ama bir süre sonra çatlaklarım baya soluklaştı inceler kapandı bile :dance::dance:..ama ben bu arada mekik çektim ve karnımı sıkıca korseyle bağladım belki bununda etkisi oldu bilemiyorum ama ben memnun kaldım ben herkese tavsiye ediyorum...tekrar alıp bu sefer düzenli kullanıcam..o tecrübeleride yazarım size.görüşürz yine

bu arada yaban gulunun yagi cok iyiymis diye duydum yalniz burada yine saf yag 40 euro falan az bir seyi belki turkiyede uygun bulursunuz.sirf bacaklar icin degil tum vucut icin kullanilabilir.

slm cnm,hiç bir yağın kullanılmasını tavsiye etmiyorum yağlar tüyleri aşırı şekilde besliyor ve incelerin bile daha belirgin olmasına neden oluyor.En güzeli mekik ve sıkılaştırıcı bir krem ve düzenli kullanmak..:lepi:

ben kremden sipariş verdim 3 hafta oldu hala gelmedi. gelecek hafta içi mutlaka gelir dediler.bazı memnun arkadaşlar var diye aldım.birisi 3 kutuyla kız gibi oldum diyordu.hemde 3 çocuğu varmış bazılarıda hiç memnun değil kime inanacağız

bakın canlarım bunlara para vermeye degmez bende çok kullandım bu urunlerden ama hep hüsran yakın zamanda bi arkadaşın tavsiyesi üzerine at kestanesi kullandım ve süper etki yaptı inanamadım aktara gidip at kestanesi alıyosunuz< rendeleyin vazelinle karıştırın her akşam sürüp sitreç flimle kapatın yatıun sabah temizleyin sonuca inannamayacaksınız

sanirim en iyisi karin gerdirme ameliyati olur ben iyice dusunmeye basladim....(
turkiye ye gidince bakicam bi caresine..........

canım yazını okudum at kestanesini nasıl kullanıyosun benim çatlaklarım 3 aydır oldu kilo vermekten neolur cevap yaz teşekkürler

bir haftadır kullanıyorum rejeneyi bakalım ne olacak iptal etmek istedim kabul etmediler.almışken deneyim .fatoş çatlaklara iyi geliyormu bu at kestanesi hergünmü kullanılıyor ne kadar zamanda etkili oluyor söylermisin lütfen .çatlaklardan çok zayıfladığım için sarkmalar var ve ben çok kafaya takıyorum yardım edersen sevinirim

asla işe yaramıyor bu rejene kızlar bende 2 kutu bitirdim hiç bir faydası olmadı bari bukadar reklam yapıp insanları umutlandırmasalardı oysa ne umutlarla almıştım((

Slm Fatos arkadas atkestanesini kabuguylami (kahverengi) beraber rendeliyorsun ne kadar bir süre kullandikdan sonra sonuc görmeye basladin simdiden tskr.

arkadslar ben 1 ay kullandım ama hıcbır ıse yaramadı vucuttan vucuda degısıyo ama galıba bende hıcbır ıse yaramadı neden catlıyom arkadaslar bılmıyom ama sımdıde belıme yavas yavas el atmaya basladı galıba 3 4 kılo alıp verdımden yada nemsızlıkten bılmıyom cıldırcam catır catır catlıyacammı benım annemde 1 tane bıle yok kadın 50 yasında ben 20 yanı bı de 4 cocuk dogurdu genetık olsaydı keske bılmıyom ne yapcam catlamak ıstemıyom daha fazla

Arkadaşlar çatlaklarınız incemi kalınmı geçen arkadaşlar belki ince oldugundan düzelmiş olabilir.ince çatlağı olupta fayda görenler neler kullandıda geçti yazın lütfen.....................

Ben atkestanesiyle vaseline basladim bakalim sonuclar nasil olsacak benim catlaklarim cok derinler hamilelikden kalma issallah bir düzelme olur sonuclari yazarim

kızlar paralarınızı boşuna harcamayın ben bırsuru en pahalı kremleri kullandım faydasını goremedım sadece estetık yada lazer miş çaresı onada param yok sevgıler

slm arkadaşlar bende bu siteye yeni üye oldum sürekli yazılarınızı takip ettim bende bugün yarın doğum yapıcam allahın izniyle ...ama benimde basen bölgemde çatlak oluştu nemlendirici kullandım sürekli annemde çatlağın Ç si bile yok ama bende oldu yani çatlayacağı varsa gerçektende çatlıyor ayrıca etim çok sıkı çatlamamda bununda dezavantajı oldu senağlama eşim sürekli moral veriyor bana geçecek diye ama ben aynaya bakmaktan çekinir hale geldim.rejene kullananlar acaba orjinalinimi kullanıyolarlar yani verdiğiniz rejene siparişi acaba taklit olabilirmi bilgi verirmisiniz ltfn . ve bende 2 krem arasında kaldım babe ve rejene şuanda aklıma rejene yatıyor ama emin değilim :çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:

fotoş hanım daha geniş bilgi istiyoruz...ne kadar olacak mesela mıktar nedır..ne kadar sürede geçtiki of of...

1 Adet Rejene 100ml
55,00 YTL

2 Adet Rejene 200ml
99,99 YTL

şu anki fiyatı budur arkadaşlar nedersiniz denesek mi ya fisfisfis
kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…