Çatlaklar Rejene Doğum Sonrası Çatlaklar İçin Krem

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ya inanmayın ...hel de tv reklamşarında ballandıra ballandıra anlattıkların.a

zaten bir ürünün reklamı neden yapılır..satışı olmadığı için kalitesiz olduğu için. milletin parasını sömürmek için. ben reklamlara kanıp hiç bir şey almıyorum.
her ne olursa olsun önce yorumlara bakarım ,araştırırım.
içerik çok önemli bir üründe..

rejene foss cıktı gerçekten..

ya incitanesi ben kadınlar kulubune yenı katıldım ve en cok tabıkıde catlaklrla ılgılı sorun gozume takılıyo ben 17 yasındayım ve bnm bacagımda ve kalcamda catlaklar var rejene kremını ılk baslarda okuyunca cok umutlanmıstım sen de ıı dıyodun noldu gercekten fıyaskomu.....yanıtlarınızı beklıyorum lutfeeeeennn:çok üzgünüm::Saruboceq:

bayanlar 1 aydır kullanyorum rejeni ama gözle görülür bir değişiklik yok. çok canım sıkılıyo oysa çok umutlanmıştım.

dream2 rejene kremin işe yaramamasına üzüldüm.bende almayı düşünüyordum ne yapıcağımı bilmiyorum çatlaklarım okadar fazlaki.. oysaki reklamları nekadar inandırıcı oooofffffffffff

derinnehirim belki kişiden kişiye değişir bazıları işe yaradığını yazıyor yinede denemk istersen al.benim etkimde kalma.

biraz daha araştırdım galiba kimse memnun kalmamış.hiç kimse çıkıpta evet işe yaradı ben çatlaklarımdan kurtuldum demiyor.

mrb ben 8 ay önce doğum yaptım ve vücudumda aşırı çatlaklıklar oluştu rejene krem aldım alalı 9 gün oldu düzenli olarak kullanıyorum ve hakkikatende bi değişiklilk var bende işe yarıyor yavaş yavaş kapanıyo çatlaklıklarım kullanmaya daha devam edicem umarım hepsi kapanır bende bu sıkıtıdan kurtulurum

ben tavsiye ediyorum arkadaşlar kremi size inş sizde işe yarar paranızın boşa gitmesini istemem çünkü yazık günah

rejeneyi bende kulanıyorum ama sadece göğsümdeki çatlaklara karnımdakilere kullansam bir kutu bir haffta ancak gider pahalı oluğu için malesef kulanamıyocağım ama göğsümdeki çatlaklanda düzelme oldu bir aydır kulanıyorum anlayacağınız bir kutuyla olacak iş değil uzun süre kulanmak gerek eee bunun içinde bütçenizin ii olması gerek uzun süre kulana bilecekseniz işe yarar diyecem ama bir iki kutu içinse bence boşuna para vermeyin derim

Oncelikle slm herkese:)
Rejeneyi yaklasık 3 haftadır kullanıyorum,1. tup bitmek üzere ve kesinlikle cok yararlı oldugunu soyleyebılırım.Dogumdan sonra karnım cok igrencti,resmen harita kurumus toprak gıbıydı(((Suanda %100 sonuc almadım ama karnıma sevgıyle bakabılıyorum artık..Hele aynanın karsısına dumduz gecıp bakınca cook dıkkat edersen bellı belırsız goruyorsun,:)))hafıf sole yan donup baktıgında ısıgın acısından bıraz daha fazla bellı oluyorama olsun bence bu bile super.Ki bunu sporla beraber yanı en kotusu gunde 100 mekıkle falan dusunemıyorum,...Sonuc olarak ben verdıgım paraya acımadım,buna degdı kızlarrr....

merhabalar ben 2 gündür kullanıyorum rejeneyi 2 kutu aldım 150 ytl bakalım faydası olacakmı olursa yazarım

bu tarz şeylere kesinlikle inanmayın.yazık paranıza......
hele de tv de çıkan reklam ürünlerine asla güvenmeyin. paranızı tamamen çöpe atmanızı istiyorlar.insanları zayıf taraflarından kandırmak tan başka bşişey değil.
bu her ürün için geçerli

Serap gür canim kullandiğin kremin sonuçlarini haber verecektin ses çikmadi eğer kullaniyosan lütfen sonuçlarini yazar misin

slm arkadaşlar bu sorun her doğum yapmış kadında olduğu gibi bendede oldu ama iyi haberlerim var yuppiii:)son 4 aydır düzenli olarak sabah aç karnına ılık suya bir tatlı kaşığı bal vede elma sirkesi ekleyerek içiyorum,hergün sabah vede akşam karın alt kaslarını sıkılaştıran süper bir hareket öğrndim onu yapıyorum (cidden taş gibi oldu) sonra hergün sabah akşam FİKO kremimi sürüyoum son derecede iyileşme var beni rahatsız etmiyor en azından tamamen silinmesi imkansız ama işe yaradı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…