Çatlaklar Rejene Doğum Sonrası Çatlaklar İçin Krem

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
selam kizlar catlaklar bizimle mezara kadar gelecek artik umudumu kestim ben...... babe,de ise yaramiyo almayin sakin bildigimiz nivea krem kokusuda ayni:çok üzgünüm: bugün eczaneye gittim lahana hapini sordum alicam adam önerdi ama 1 haftaya geliyomus hadi bakalim bide bunu deniycem:dance:[/Q

bebişlerim sen babe çatlak kremini denedin mi

kızlar bazı arkadaslar inanmıyor bana ama estetige para dökmenin bir anlamı yok ben babe catlak kremi kullanıyorum ve halımden cok memnunum cok derin catlakları olanlara 6ay kullanılması öneriliyo ben 3ayımdayım ve kurtuldum diyebilirim

mrb iremim sen bu kadar iyş sonuç aldın demek. ben senin bu yazını görünce çok umutlandım. ama bebişlerim kullanıcısı bu kremin etkisiz olduğunu söylüyo. kararsız kaldım alıp almamakta. acaba bünyeye göre değişiyomudur.senin çatlakların fazlamıydı.

kızlar bu rejeneden 1 tane alana ikincisini bedavamı veriyolar

arkadasim,yurt disinda öyle...1 alinca 2.si bedava...ama Türkiye´de öyle degil galiba...catlagin coksa zaten bosver alma...pek bir ise yaramiyor..bazilari yariyor diyor...galiba kisisden kisiye degisiyor...benim ikinci kutu bitmek üzere...bosuna para verdim..:1no2:

ben lierac ampulü 22 gündür kullanıyorum.. paketi yarıladım... fena gitmiyor..hafif de olsa silikleşme var.. zaten 20. günden sonra etki etmeye başlar diyor.. göreceğiz.. eğer düzelme iyi düzeyde olursa haber vereceğim.. rejenenin işe yaramamasına üzüldüm.. gitti paralar desenize...

ben son umut olarak su bacak gerdirecem insallah biraz cik olsada hafifler görüntü yoksa hic evlenemem:KK43:(((((

bence sen bacak gerdirmeden önce kendine güvenini arttır... :) emin ol herkesin kusurları var... beğenen böyle beğensin... ki eminim beğeniliyorsundur da... brad pitt ile evlenmeyeceğiz ya, komplekse ne hace..di mi ama:):içelim:

bence sen bacak gerdirmeden önce kendine güvenini arttır... :) emin ol herkesin kusurları var... beğenen böyle beğensin... ki eminim beğeniliyorsundur da... brad pitt ile evlenmeyeceğiz ya, komplekse ne hace..di mi ama:):içelim:

tabiki begeniliyorum cirkin de deelim ama vucut patlak:)evlencegim kisi bana küfür etmesin sonra ben seni böle bilmiyordum diye bilseydim almazdim gibilerine...cok cekiniyorum öle evlendikten sonra olsa bisey demem evlenmisim sonucta derim alan aldi satan sati derim...öle deelmi yani ???süprizzzzz

tabiki begeniliyorum cirkin de deelim ama vucut patlak:)evlencegim kisi bana küfür etmesin sonra ben seni böle bilmiyordum diye bilseydim almazdim gibilerine...cok cekiniyorum öle evlendikten sonra olsa bisey demem evlenmisim sonucta derim alan aldi satan sati derim...öle deelmi yani ???süprizzzzz

hiç bişey demez.. merak etme... gönlün rahat olsun.... seni çok seven birini buldun mu onun gözüne carmen electra gibi görünürsün yeminle:) kendimden biliyom...:teselli:

arkadaşlar kremin bitmesine 21 gün kaldı ve cok mutluym sunuda söylemek istiyorum kremin faydasını görmeyen ıcoğu arkadasımbence düzenli kullanmıyor aksattıkları zamanlar oluyo çünkü benimde çatlaklarım coktu ama simdi gözükmüyo babe catlak tedavi kremini tavsiye ederim krem bitsın bacaklarım için alcam

arkadaşlar kremin bitmesine 21 gün kaldı ve cok mutluym sunuda söylemek istiyorum kremin faydasını görmeyen ıcoğu arkadasımbence düzenli kullanmıyor aksattıkları zamanlar oluyo çünkü benimde çatlaklarım coktu ama simdi gözükmüyo babe catlak tedavi kremini tavsiye ederim krem bitsın bacaklarım için alcam

ne o biz yalan mi söyliyoruz iyilesme gibi bisey görmüyoruz diye rejene hic bisey fayda etmiyor sürüyoruz ediyoruz daha bitmedi bitinceee haber verecem zaten

hiç bişey demez.. merak etme... gönlün rahat olsun.... seni çok seven birini buldun mu onun gözüne carmen electra gibi görünürsün yeminle:) kendimden biliyom...:teselli:

ya biri var zaten hayatimda 1 bocuk seneden beri. oda benim hic bi kusurum olmadini düsünüyor halbuiki bilse bilmiyorum ne diyecek bana..

ya biri var zaten hayatimda 1 bocuk seneden beri. oda benim hic bi kusurum olmadini düsünüyor halbuiki bilse bilmiyorum ne diyecek bana..

sende agzini ara canim...sor ölesine mesela de benim sunum,bunum olsa beni yinede sever misin de....benim bir arkadasim vardi,bacaginin biri tamamen yanmisti,hic yanimizda soyunmazdi,cok utanirdi...bi cocukla evlendi,evlenmeden önce söylerim dedi..cocukla birbirlerini sevmisler,simdi 2,5 yillik evliler...cocuk sorun bile yapmiyor...arkadasim cok memnun...ve kocasinin yaninda cok ta kiymetli...

ne o biz yalan mi söyliyoruz iyilesme gibi bisey görmüyoruz diye rejene hic bisey fayda etmiyor sürüyoruz ediyoruz daha bitmedi bitinceee haber verecem zaten

arzucum iremim babe çatlak kreminden söz ediyor sen rejene kullanıyosun heralde babe çatlak kremini denedinmi

arzucum iremim babe çatlak kreminden söz ediyor sen rejene kullanıyosun heralde babe çatlak kremini denedinmi

biliyorum ondan bagsettini..ama inanmiyorum ben onaa gecen msnden konustuk iste..catlaklarin ne alemde dedim ne catlaklari dedi
catlaklarim var diye yazmisin ya orda dedm..o 1sene önceydi dedi....
simdiyse burdada daha bi kac ayim var sonra tamamen gidiyor diye yazilar yaziyor inanmiyorum o bayana cidden....

sende agzini ara canim...sor ölesine mesela de benim sunum,bunum olsa beni yinede sever misin de....benim bir arkadasim vardi,bacaginin biri tamamen yanmisti,hic yanimizda soyunmazdi,cok utanirdi...bi cocukla evlendi,evlenmeden önce söylerim dedi..cocukla birbirlerini sevmisler,simdi 2,5 yillik evliler...cocuk sorun bile yapmiyor...arkadasim cok memnun...ve kocasinin yaninda cok ta kiymetli...

öle desem hayir der magsuru yok der cünkü bende öle bi sorun yok ya öle biliyor
vucudumuhn pürüsüz oldugunu düsünüyor ölede zatende olan sadece bacaklarda keske karnimda olsaydi da bacaklarimda olmasaydi:KK43:(((

bak arzucum insanları kandırmaktan vazgeç istersen ben seni hiç tanımıyorum msn felanda görüşmedim yalanlardan vazgeç hem insanları nediye kandırıyım yanlış yapıyosun buna son ver istersen

bak arzucum insanları kandırmaktan vazgeç istersen ben seni hiç tanımıyorum msn felanda görüşmedim yalanlardan vazgeç hem insanları nediye kandırıyım yanlış yapıyosun buna son ver istersen

öle ama yalan mi söylecem ben simdi durduk yere ellime ne gececek yalan söyleyip

beni rejene sona yaklasti...1 veya 2 dafa daha sürerim biter...sonuc ise,sarkik ve catlaklarla dolu bir karin...cok az faydasi oldu..ama inanin cok az...catlaklarim görünüyor...bi de su babe catlak kremini alacagim...

bak arzucum belki baskasıyla görüştün ama bahsettiğin kişi ben degilim cünkü msn ben seninle hiç görüşmedim belki bi faydam dokunur diye bu kremi öneriyorum kullanıp kullanmamak size kalmiş daha ben dogum yapalı 1yıl bile olmadı hatanın farkında olursan sevinirim

sevgili arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım umarım benide aranıza alırsınız bende 23 yaşındayım 3 kızım var bütün kadınlarda olan çatlak problemi bendede var . artık rejeneden ümitimi kestim ama babe krem kullananlardan daha bilgi vermelerini rica ediyorum :icecream:

X