Reiki-1 e uyumlandm =))

Benimde saglik problemlerim oldukca fazla simdi reiki ile sifa bulma yoluna gittim. 3 gündür uzaktan reiki şifa terapisi aliyorum. Hastaliklarim kronik reiki yapilirken karincalanma hissediyorum. Biraz faydasi oldugunu dusunuyorum. Süt ve hayvansal ürünler tüketmemeye çalismam söylendi.
Kök çakram tıkalıymış.
Kronik olan hastalıklarda işe yarıyor mu?
Konu ile ilgili olarak bana önerebileceğiniz birşeyler var mıdır?
Teşekkürler,

Bende uyumlandim ama reiki yaparken surekli bir gozumden yas gelme esneme soz konusu oluyor. Anlamadim gitti. :)

Angel ve sen de reiki almışınız ne güzel.

Bende düşündüm ama Maddi açıdan durumun uygun değildi.

Kılıç balığı verdiğin bilgiler öyle kıymetliki. Teşekkürederim güzel yüreğin ve kalemin için. Bende usui reiki 1e uyumlandım. Reiki 2e uyumlanacağım tarihte ne yazık ki iki bebeğimi kaybettim. Ki ortalama 6 ay kadar beklemiş ve heyecanla o günün gelmesini bekliyordum. Nasip kısmet. Hayatta hiçbirşey sebepsiz değil. Dilerim reiki kardeşleri olarak bir gün biraraya geliriz.

Canım benim, çok ama çok üzüldüm başınsağolsun

Ne diyeceğimi bilemedim

ben de hamileyim kızlar. 1,5 sene önce reikiye uyumlanmıştım.
özellikle hamilelikte reikinin olumlu faydaları olduğunu okudum bebek için.

Ankara da Öykü İnal var Reiki Master ve bütüncül şifacı uygulayıcısı ...adresinden ulaşabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Arkadaşlar. Bende reiki 1 'e uyumlandın. Arada gelgitlerim oluyor. Şifacılıkla ilgili bir kitap aldım orada ili elinizi şakalara koyarak sinir ve huzursuzluk durumlarında sakinleşme sağlıyorsunuz. Baş bölgesine 20-25 dk reiki veridğinizde bir sakinlik oluyor. Her gün 40-45 dk bütün vücuda verdiğimde kendimi depolanmış hissediyorum. Kalabalık ortamlarda veya arkadaşlarımın depresyon halleri enerjimi düşürüyor. Benden uzakta olsalar bile enerjimi çekiyorlar.

Kronik olan bir rahatsızlık varsa bütün vücuda uygulamak gerekli. İnsanın zihni dolu olunca elindeki sıcaklığı hissedemeye biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…