- 26 Aralık 2022
- 198
- 47
- 18
- 28
- Konu Sahibi melek karman
-
Hanımlar birkaç gün sonra tatile gideceğiz. Regl tarihimi hesaba katmadan rezervasyon yaptık aceleye geldi maalesef. İki gün sonra da regl olacağım şimdiden sancim şişkinliğim var. Regliyken denize girilir mi? Bunun için özel birsey var mı? ozel dediğim ped gibi. Girsem bir zarar olur mu enfeksiyon gibi? Hiç girmeyeyim mi yoksa
Regl bikinisi var ama asiri mantiksiz bir urun.Hanımlar birkaç gün sonra tatile gideceğiz. Regl tarihimi hesaba katmadan rezervasyon yaptık aceleye geldi maalesef. İki gün sonra da regl olacağım şimdiden sancim şişkinliğim var. Regliyken denize girilir mi? Bunun için özel birsey var mı? ozel dediğim ped gibi. Girsem bir zarar olur mu enfeksiyon gibi? Hiç girmeyeyim mi yoksa
Başka yerde ağla. Ömrümde ilk defa denize gidicem. Seni Allaha havale ediyorumBana erkek diyeceklerine şöyle konular açanlara demeliler bence. 28 yaşında bir kadının şu soruyu sorma ihtimali olmamalı yav.
Teşekkür ederimTampon kullanabilirsin. Ama sık sık değiştirmen gerekir.
Teşekkür ederimRegl bikinisi var ama asiri mantiksiz bir urun.
Tampon en iyisi en bilineni, en kullanislisi.
Ben niye ağlayayım yahu. Kendini, cinsiyetini tanımayan siz ağlayın. Konunun denizle hiç alakası yok zaten.Başka yerde ağla. Ömrümde ilk defa denize gidicem. Seni Allaha havale ediyorum
Eşimle cocuk istiyoruz. Uzun zamandır olmuyor. Tedavi görüyoruz. Geciktiriciler regl düzenimi bozar diye korkuyorum.Bence olabilir bi ilaç var adını verebiliyormuyum bilmiyorum eczanede mevcut eğer hemen başlarsan gelmez durur tatilinin son günü bırakırsın sonra gelir
He he. Sana birsey demiyorum. Ne düşünmek istiyorsan onu düşün.Ben niye ağlayayım yahu. Kendini, cinsiyetini tanımayan siz ağlayın. Konunun denizle hiç alakası yok zaten.
Tampon kullanırsınız bir sorun olmazHanımlar birkaç gün sonra tatile gideceğiz. Regl tarihimi hesaba katmadan rezervasyon yaptık aceleye geldi maalesef. İki gün sonra da regl olacağım şimdiden sancim şişkinliğim var. Regliyken denize girilir mi? Bunun için özel birsey var mı? ozel dediğim ped gibi. Girsem bir zarar olur mu enfeksiyon gibi? Hiç girmeyeyim mi yoksa
Kusura bakmayın ben yazarken, bunu eklemişsinizEşimle cocuk istiyoruz. Uzun zamandır olmuyor. Tedavi görüyoruz. Geciktiriciler regl düzenimi bozar diye korkuyorum.
Üzdün.. umarım artık hep gidersinBaşka yerde ağla. Ömrümde ilk defa denize gidicem. Seni Allaha havale ediyorum
İnşallahÜzdün.. umarım artık hep gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?