- 26 Aralık 2022
- 198
- 47
- 28
- Konu Sahibi melek karman
Teşekkür ederimSakın tampon kullanmadan girmeyin. Ve lütfen tamponu d hemen değiştirin. Sürekli değiştirin. Dikkat edin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimSakın tampon kullanmadan girmeyin. Ve lütfen tamponu d hemen değiştirin. Sürekli değiştirin. Dikkat edin.
Tamponla giriyorum ben, her seferinde de değiştiriyorum. Eğer çok yoğun olduğu bir gün ise bir kaç tane de günlük ped takıyorum bikinime ki sızarsa sorun olmasın. Bir sorun yaşamadım.Hanımlar birkaç gün sonra tatile gideceğiz. Regl tarihimi hesaba katmadan rezervasyon yaptık aceleye geldi maalesef. İki gün sonra da regl olacağım şimdiden sancim şişkinliğim var. Regliyken denize girilir mi? Bunun için özel birsey var mı? ozel dediğim ped gibi. Girsem bir zarar olur mu enfeksiyon gibi? Hiç girmeyeyim mi yoksa
Ben niye ağlayayım yahu. Kendini, cinsiyetini tanımayan siz ağlayın. Konunun denizle hiç alakası yok zaten.
evet bozar sakın kullanmayın. Tampon kullanabilirsiniz, sonlarına doğru da ince günlük ped ile girer çıkar çıkmaz hemen değiştirirsiniz.Eşimle cocuk istiyoruz. Uzun zamandır olmuyor. Tedavi görüyoruz. Geciktiriciler regl düzenimi bozar diye korkuyorum.
Bak bunu kaç kere yaptım bilmiyorum balayında başladım sonrası hep geldi. Kesinlikle o ilacı kullan hiçbir zararı yok 2 gün önceden düzenli başla bıraktığın gün yada ertesi günü adet oluyorsun düzen felan şaşmıyor emin ol. P r i m o l u tHanımlar birkaç gün sonra tatile gideceğiz. Regl tarihimi hesaba katmadan rezervasyon yaptık aceleye geldi maalesef. İki gün sonra da regl olacağım şimdiden sancim şişkinliğim var. Regliyken denize girilir mi? Bunun için özel birsey var mı? ozel dediğim ped gibi. Girsem bir zarar olur mu enfeksiyon gibi? Hiç girmeyeyim mi yoksa
Marka önerisi alabilir miyim regl kabı içinVajinal cup al keyifle gir denize. Bir şey olmaz. Regl mayosu da var ama gereksiz pahali
ben sirf kampanya var diye organicup almistim, memnunum dört senedir. ama baska marka kullanan arkadaslar da memnun. icine sineni al bence^^Marka önerisi alabilir miyim regl kabı için