Sağ salım hayırlısı ile kuçaklayın inşallah canım. :) benimde karnım belim ve ağrıyor halaevet 7.haftayı ortaladım hala oluyor regl ağrısı gibi. yani 7 gün kaladan beri var günde 1-2 defa gelip gidiyor.
Teşekkür ederim, umarım en kısa sürede güzel haberi alırsınız. Bol şans :)Sağ salım hayırlısı ile kuçaklayın inşallah canım. :) benimde karnım belim ve ağrıyor hala
Aaa evet yorulduğumda daha çok batma oluyordu ayakta kaldığımda ama yattığım zaman olmuyordu şimdi eve geçip deneyeceğim erken gebelik testi aldım bakalımBenim de aynı şekilde iğne batar gibi ağrı oluyordu kasıklarımda hatta yorulduğum zamanlar artıyordu gebelik belirtisiymiş
İnşallah çift çizgiyi görürsün canım bize de haber verAaa evet yorulduğumda daha çok batma oluyordu ayakta kaldığımda ama yattığım zaman olmuyordu şimdi eve geçip deneyeceğim erken gebelik testi aldım bakalım
Peki bu belirti dışında başka herhangi birşey yaşadınız mı Hayırlı olsun bu arada Rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin içimden erkek geçti bi anBenim tam 7 gün kala hafif regl ağrım olmuştu ilk belirtimdi.
Ay yok gibi ya var gibi de hiçbirşey anlamadım sanırım adetin gecikmesi yaİnşallah çift çizgiyi görürsün canım bize de haber ver
Valla ben de bir bakıyorum ince bir çizgi var gibi bir bakıyorum yok adetin gecikirse tekrar yap istersen canımAy yok gibi ya var gibi de hiçbirşey anlamadım sanırım adetin gecikmesi ya Eki Görüntüle 3510023
Aynen tatlım en iyisi beklemekValla ben de bir bakıyorum ince bir çizgi var gibi bir bakıyorum yok adetin gecikirse tekrar yap istersen canım
Teşekkür ederim sağlıkla gelsin de cinsiyeti önemli değil benim için.Peki bu belirti dışında başka herhangi birşey yaşadınız mı Hayırlı olsun bu arada Rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin içimden erkek geçti bi an
Senin yaşadıklarını bende yaşıyorum şuan canım benim de adetime 5 gün var.. sabahları aç uyanıyorum ama canım yemek yemek istemiyo kahve vs gecistiriyorum ama lekelenmem olmadı adetten 10 gün sonra yumurtlamadan 2 3 gün sonra görmüşsün yani tahmini kendi takvimime bakarak söyledim yerleşme lekelenmesi olabilir ne kadar yoğunlukta geldiMerhaba kızlar benimde adettimden 10 gün sonra kahve rengi leke gördüm bununla beraber miğde kazınması var miğdem kazınınca yeme isteği geliyor 3 gün sonra ilişkiye girince normalde ağrım olmadığı halde rahmime öyle bir ağrı indi ki diğer günün sabahına uyandığımda bile sızlama vardı ve bel ağrılarım diz ağrılarım oldu şimdi adetime 5 gün var gögüslerim dolgun ama sert damarlı değil yumuşak dolgun vajinamada arada bir sızlama geliyor karnım şiş akıntım çok hamilr olabilirmiyim acaba lütfen bana cevap verin bu konuda yardımmm
Adete yakın benim de vajinama sızlama geliyor canım ama lekelenmem beni süphelendiren ilişkiden sonra ağrı belki sert ilişki olduysa da olur benimde oldu ama benim tüplerim tıkalı çok mutsuzum çok ağlıyorum şuanda yarım saattir çok istiyorum çokkk olmuycağını biliyorum ama olmasını istediğim için de tereddütteyim tüp bebek doktoru deneyin deyince kendim hamile kalırım diye düşünüyorum hep ama olmıycakta biliyorumMerhaba kızlar benimde adettimden 10 gün sonra kahve rengi leke gördüm bununla beraber miğde kazınması var miğdem kazınınca yeme isteği geliyor 3 gün sonra ilişkiye girince normalde ağrım olmadığı halde rahmime öyle bir ağrı indi ki diğer günün sabahına uyandığımda bile sızlama vardı ve bel ağrılarım diz ağrılarım oldu şimdi adetime 5 gün var gögüslerim dolgun ama sert damarlı değil yumuşak dolgun vajinamada arada bir sızlama geliyor karnım şiş akıntım çok hamilr olabilirmiyim acaba lütfen bana cevap verin bu konuda yardımmm
Özür diliyerek atıyorum net olsun diyeSenin yaşadıklarını bende yaşıyorum şuan canım benim de adetime 5 gün var.. sabahları aç uyanıyorum ama canım yemek yemek istemiyo kahve vs gecistiriyorum ama lekelenmem olmadı adetten 10 gün sonra yumurtlamadan 2 3 gün sonra görmüşsün yani tahmini kendi takvimime bakarak söyledim yerleşme lekelenmesi olabilir ne kadar yoğunlukta geldi
Kısmet nasip lütfen üzülme Allah hepimize hayırlı güzel çocuklar nasip etsinAdete yakın benim de vajinama sızlama geliyor canım ama lekelenmem beni süphelendiren ilişkiden sonra ağrı belki sert ilişki olduysa da olur benimde oldu ama benim tüplerim tıkalı çok mutsuzum çok ağlıyorum şuanda yarım saattir çok istiyorum çokkk olmuycağını biliyorum ama olmasını istediğim için de tereddütteyim tüp bebek doktoru deneyin deyince kendim hamile kalırım diye düşünüyorum hep ama olmıycakta biliyorumİnşallah sen hamilesindir güzelim..
Evet yerleşme kanaması görmüş olabilirsin canım yarın sabah bir erken gebelik testi yapsana varsa çıkar... resmi kaldır canım gördüm zaten onun üzerine konuşuruzÖzür diliyerek atıyorum net olsun diye
Yarın 3 günüm kalmış olacak çıkarmıEvet yerleşme kanaması görmüş olabilirsin canım yarın sabah bir erken gebelik testi yapsana varsa çıkar... resmi kaldır canım gördüm zaten onun üzerine konuşuruz
Evet evet çıkar sabah ilk idrar ile yap beni de haberdar ett bakkYarın 3 günüm kalmış olacak çıkarmı