Regliye 7 gün kala kasık ağrısı gebelık belırtısı mı ?

serromen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2024
3
0
26
Merhaba kıslar. yardımcı olursanız cok sevınırım.
Normalde adetten ıkı uc gun once kaskk agrım baslardı bu ay ara ara giren kasık agrılarım var. Reglıye 7 kala basladı ve goguslerımde de batma agrısı var. Bıcak saplanır gibi. Birde uykum cok yok ama uyuyup uyandıgımda 30 saat uyumusum gibi hissediyrıum. 9 aydır felan denıyoruz bu belırtıler ılk oluyor. Tecrubesı olankar yardımcıolabılır mı ?

Peki bu belirti dışında başka herhangi birşey yaşadınız mı Hayırlı olsun bu arada Rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin içimden erkek geçti bi an
Teşekkür ederim sağlıkla gelsin de cinsiyeti önemli değil benim için.
Bat geçtikten sonra baş dönmesi, sık idrara çıkma vs başlamıştı ama en belirgin belirtim regl ağrısıydı.

Merhaba kızlar benimde adettimden 10 gün sonra kahve rengi leke gördüm bununla beraber miğde kazınması var miğdem kazınınca yeme isteği geliyor 3 gün sonra ilişkiye girince normalde ağrım olmadığı halde rahmime öyle bir ağrı indi ki diğer günün sabahına uyandığımda bile sızlama vardı ve bel ağrılarım diz ağrılarım oldu şimdi adetime 5 gün var gögüslerim dolgun ama sert damarlı değil yumuşak dolgun vajinamada arada bir sızlama geliyor karnım şiş akıntım çok hamilr olabilirmiyim acaba lütfen bana cevap verin bu konuda yardımmm

Senin yaşadıklarını bende yaşıyorum şuan canım benim de adetime 5 gün var.. sabahları aç uyanıyorum ama canım yemek yemek istemiyo kahve vs gecistiriyorum ama lekelenmem olmadı adetten 10 gün sonra yumurtlamadan 2 3 gün sonra görmüşsün yani tahmini kendi takvimime bakarak söyledim yerleşme lekelenmesi olabilir ne kadar yoğunlukta geldi

Adete yakın benim de vajinama sızlama geliyor canım ama lekelenmem beni süphelendiren ilişkiden sonra ağrı belki sert ilişki olduysa da olur benimde oldu ama benim tüplerim tıkalı çok mutsuzum çok ağlıyorum şuanda yarım saattir çok istiyorum çokkk olmuycağını biliyorum ama olmasını istediğim için de tereddütteyim tüp bebek doktoru deneyin deyince kendim hamile kalırım diye düşünüyorum hep ama olmıycakta biliyorum İnşallah sen hamilesindir güzelim..

Özür diliyerek atıyorum net olsun diye

Kısmet nasip lütfen üzülme Allah hepimize hayırlı güzel çocuklar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…