• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

reglisi geenler ve acaba hamile miyim diyenlerin paylam alan

mrb hanımlar benim de bir sorum olacak...

adetim 5 gün geçikti.. adetten 2 gün önce ve adet gününde idrar testi yaptım negatif..

bugün doktora gittim kan tahlili de negatif çıktı ama hala olmadım hiç de olacakmışım gibi bi belirti yok..

acaba geç döllenme olmuş mudur ki? doktor ultrasonla baktı sorun yok dedi adet söktürücü verdi ama kullanmak istemiyorum çünkü bende hala hamile olabilirmişim gibi bi his var..

Benim durumumda olan varsa nolur bana bi akıl versin :(

adetim 5 gün geçikti.. adetten 2 gün önce ve adet gününde idrar testi yaptım negatif..

bugün doktora gittim kan tahlili de negatif çıktı ama hala olmadım hiç de olacakmışım gibi bi belirti yok..

acaba geç döllenme olmuş mudur ki? doktor ultrasonla baktı sorun yok dedi adet söktürücü verdi ama kullanmak istemiyorum çünkü bende hala hamile olabilirmişim gibi bi his var..

Canım benim bu ay ilk kez günüm geçti 2. günü özelde kan testi yaptırdm NEGATİF çıktı sonuç 0,1
bu gün 5. günüm hiç birşey hissetmiyorum , o gittiğimde doktrm DUPBASTON adet düzenleyici yazdı bana onu kullanıyorum hala kırmızı kartı göremedm ama ömrümde ilk kez gecikti bebek yoksa sebebi ne olabilir dedim doktoruma STRES ten yumurtlaman durmuştur ya da ağrı kesici kullanmışsındır ondan olabilir dedi . Kullandığım ilaçlarm var , adetimden gün sonra kullanmıştım yani yeni başladım Haziran 25 te bu gün Temmuzun 23 'ü yani tam 29 gün olmuş 26. gün adet omam gerekiyordu ama yok işte . Kullandığım ilaçlarımsa ilk olarak Fragmin kan cıvılaştırıcı iğne , bebek aspirini , Folic plus yani doktorun dediği gibi ağrı kesici olarak bebk aspirini kullanıyorm ama bu kadar etki yapar mı ya bu ağrı kesiciler hayret çok şaşırdım valla , stres dersen onu bana sorun siz .d .d .d
ama tam da bebek bkledim Ay' a mı rastlar mış bu stres ya olmadı işte :(
Anlaşılan artık kırmızı kartı bekleyecez .
Çünkü bebek için hiç bir belirtim yok 7. haftasında düşükle sonuçlanan gebeliğimde her belirti var dı ama o belirtilerimden hiçbiri yok şu an o yüzden pek heveslenmiyim .
Ama ara sıra beni şüphelendiren tek şey kirpiklerim darmadağınık ve dökülüyo hatta bazen gözlerimin içinden çıkaryrm düşen kirpiklerim o derece yani bu kirpik meselesi de olmasa hiç gelmez aklıma gebelk ihtimal dökülmesin diye kirpik yağı aldım eczaneden ordaki bayan eczacı bile şikayetimi anlatınca hamile misin ki diye sormuştu .
Anlamadığm şey bu ağrı kesiciyi kullanmak zorundaym yani aspirini ee ben onu kullandıkca adet göremeyecm o zaman bu DUSPASTON işe yarar umarım . . .
Rabbim herkesin isteğini gönlünde olanı hakkında hayırlı etsin şu mübarek RAMAZAN GÜNLERİ HÜRMETİNE . . .
Amin .

.

Bir gelişme olursa yazarım bu ara benim adetim 34. günü hiç geçmemiştir maşallah diyim ama bugün 39. günü ilk gebeliğimi tam 34. günü öğrenmiştim 2 haftalık çıkmştı . Bu da ikinci adet gecikmem işte antattığm gibi bunda da 2. gecikme günü Kanda sonuç
değer 0,1 ilkinde tam adet günümde değer 127 çıkmştı süpriz olmştu ama kan pıhtılaşmasıymş sebebi 6. hafa düşük yaptm .

Canım ben de hala birşey yok sen de var mı bi gelişme ? Ben bugün hafifff bi lekelenme gördüm sanki ama gebeliktir diye heveslenmiyorum çünkü doktorum yok öyle birşey demişti 2. gecikme günü gitmiştim onda söylemişti galiba adet başlangıcı mıdır ? Eğer bebek yoksa oluyum artık ya baya bi karmaşık oldum :(((((

Canım ben de hala birşey yok sen de var mı bi gelişme ? Ben bugün hafifff bi lekelenme gördüm sanki ama gebeliktir diye heveslenmiyorum çünkü doktorum yok öyle birşey demişti 2. gecikme günü gitmiştim onda söylemişti galiba adet başlangıcı mıdır ? Eğer bebek yoksa oluyum artık ya baya bi karmaşık oldum :(((((

evet adet başlangıcı olabilir cnmm..

ben de de durum hala aynı aşırı derecede kasık ağrım var adet oldum olcam die hemen tuvalete koşuyorum ama tık yok..az önce çok az kafverengimsi çok hafif bi akıntım oldu oda tuvalet kağıdına geldi yani öle çamaşırım falan kirlenmedi..

adetim 5 gün gecikince yaptrmıştım 0.100 çıkmıştı değerim ..

acaba aybaşına kadar bekleyip gelmezse tekrar kan testi yaptırsam mı??

sonradan yükselme gibi bişey olur mu bilemiyorum .. geç döllenme olabilir mi ki?

off offf okadar karışığım ki anlatamam kafamda hep soru işaretleri :(

Benim ki adet günüm 2 gün geçti o gün değeri 0,1 çıkmıştı sanki sende bebek var gibi yani değerin benimkinden yüksek maşallah dediğin gibi geç döllenme olabilir , bir de ağrıların çok rahatsız ediyorsa tekrar başka bi doktora git Dahiliye de olabilir ayrıntılı olarak idrarda baktır istersen ben de de bugün akıntım yoğunlaşmaya başladı Oruç ta tutamicam bugün :/ Ama İNŞALLAH hamilesindir canım Rabbim sevindirsin Ya Mucib ismi hürmetine cümlemizi de inşallah . . . Bir de kafan rahat olsun kendini yorma ferah ol Rabbim rahatlık versin kardeşim benim . . .

Benim ki adet günüm 2 gün geçti o gün değeri 0,1 çıkmıştı sanki sende bebek var gibi yani değerin benimkinden yüksek maşallah dediğin gibi geç döllenme olabilir , bir de ağrıların çok rahatsız ediyorsa tekrar başka bi doktora git Dahiliye de olabilir ayrıntılı olarak idrarda baktır istersen ben de de bugün akıntım yoğunlaşmaya başladı Oruç ta tutamicam bugün :/ Ama İNŞALLAH hamilesindir canım Rabbim sevindirsin Ya Mucib ismi hürmetine cümlemizi de inşallah . . . Bir de kafan rahat olsun kendini yorma ferah ol Rabbim rahatlık versin kardeşim benim . . .

iyi dileklerin için çok sağol cnm ne iyi geldi bi bilsen :))

bende bugün oruç tutmadım :( sabah yine peçeteye bu sefer kan geldi az bişey akıntıyla karışık ağrılarım da devam.. bazen duruo sonra birden şiddetlenio.. doktora tekrar gitcem ama ben sana adet söktürücü vermedim mi kullanmadan neden geliosun diyecek kesin.. o yüzden bekliyorum aybaşına kadar..

aybaşında alıp o ilacı kullanıcam artık.. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

kimsenin kucağını boş bırakmasın yuvalarımızı şenlendirsin inşallah :)

Aminnnn iyi olduğuna sevindim canım :)) Anlaşılan ikimiz de bugün oruç tutamıyoruz ve benim de kanla karışık akıntım oluyo ama , seninkinden yine biraz farklı benimkinin içinde kahverengi pembe de var :)))
Adet söktürücünün ismi ne ? Benimkinin ismi DUPBASTON 6. ile 7. günü arası işe yaradı . Doktor başka ilac verdi mi peki ?
:) İstersen yeni konu açmıştım oraya uğra Sat günü geçipte DUpBASTON kullananlar buraya diye bi konu açmıştım :)
Rabbim yüzünü hep güldürsün Ya Şafi isminin hürmetine şifa versin tüm zorda olanlara yardım etsin İNŞALLAH . . . :)

Aminnnn iyi olduğuna sevindim canım :)) Anlaşılan ikimiz de bugün oruç tutamıyoruz ve benim de kanla karışık akıntım oluyo ama , seninkinden yine biraz farklı benimkinin içinde kahverengi pembe de var :)))
Adet söktürücünün ismi ne ? Benimkinin ismi DUPBASTON 6. ile 7. günü arası işe yaradı . Doktor başka ilac verdi mi peki ?
:) İstersen yeni konu açmıştım oraya uğra Sat günü geçipte DUpBASTON kullananlar buraya diye bi konu açmıştım :)
Rabbim yüzünü hep güldürsün Ya Şafi isminin hürmetine şifa versin tüm zorda olanlara yardım etsin İNŞALLAH . . . :)

tatlım adet söktürücüyü kullanmak istemediğim için eczaneye gitmediğim ismini bilemiyorum yani..

yarın acilde son bi kan testi yaptırıcam içim rahat etsin diye daha sonrada o söktürücü ilacı alıp başlıycam.. yarın gece yazarım ismini artık :)

gerçekten iç rahatlatıyor iyi dileklerin bende sana ve tüm hanımlara aynı dilekleri iletiyorum..

Rabbim bilir herşeyi hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ...

Aminnn teşekkür ederim :) Bence de aklında soru kalmasın testini yaptır daha rahatlarsın önemli olan ilk önce bizim psikolojimiz . Hem olumsuz düşünmenin zararını ben bu ay gördüm dersimi aldım stersten adetim yedi gün gecikti . Ama şükür düzeldi bugün üçüncü günümdeyim DUPBASTON Allah'ın izniyle işe yaradı ben de maşallah :) Elimizden gelenleri yaptıktan sonra bekleyelim Tevekkül bunun adı işte , MevLa göreLim neyLer neyLerse güzeL eyLer . . .
Sabır ve dua ile güzel sonuçlar diliyorum kardeşim :)

Aminnn teşekkür ederim :) Bence de aklında soru kalmasın testini yaptır daha rahatlarsın önemli olan ilk önce bizim psikolojimiz . Hem olumsuz düşünmenin zararını ben bu ay gördüm dersimi aldım stersten adetim yedi gün gecikti . Ama şükür düzeldi bugün üçüncü günümdeyim DUPBASTON Allah'ın izniyle işe yaradı ben de maşallah :) Elimizden gelenleri yaptıktan sonra bekleyelim Tevekkül bunun adı işte , MevLa göreLim neyLer neyLerse güzeL eyLer . . .
Sabır ve dua ile güzel sonuçlar diliyorum kardeşim :)

cnm giremedim kaçgündür yoğunluktan..

ben 3 gün sabah akşam maydanoz suyu kaynattım içtim 4. gün geldi adetim.. ilacı kullanmama gerek kalmadı çok şükür.

4 gün sürdü bugün bitti nasıl rahatladım anlatamam.. ama yumurtlama tarihimi nasıl hesaplıcam bilmiyorum iyce karıştı tarihlerim çünkü..

Aynen benimki de karıştı bunun üzerine bir iki adet geçirmem gerek galiba benimki normalde 34 ü asla geçmez ilk kez böyle oldu ömrümde yaşadığm ilk sebebsiz gecikme bir defa daha olmuştu o da 11 ay önce o zaman hamile olduğum içindi hayırlısı :71:

bitti mi adetin ?

2 günlük tabletim kaldı Duphastondan adet oluduktan sonra ilacı kesmedim bitene kadar içecm doğru mu yapıyorum acaba doktora soracaktım sonra vazgeçtim neyse kullanıyorm :9:

merhaba arkadaslar ben daha dun kaydoldum bu sıteye cok yenıyım ama bu forumu uzun sureden berı takıp edıyorum daha yenı oldugum ıcın yanlıs yerlere azarsam benı sımdılık affedın. benım durumum soyle sızden fıkır almak ıstıyorum ben 3 senene vajınusmusla ugrastım ama sonunda yendım :))sonra cocuk dusunmeye basladık ve kontrol amacıyla kadın dogum dr.a gıttım bana bazı tesetler vardı yaptırınca hasımato tıroıdı cıktı tedavımı oldum daha sonra rahımde de bı anatomık bozukluk cıktı temmuz 30 da rahım fılmı cektırdım.bır hafta on gun ılıskı yasaktı ve ılk ılikimizi bu ayın 9 unda yasadık. sorum benım adetlerım her ayın aynı gununde olurdu fakat bıkac aydır kullandıgım ılaclardan mı bılmıyorum hep 4 5 gun ılerıye atıyor.dolayısıyla yumurtlama gunumu suan kestıremıyorum en son 22 temmuzda adet oldum ve bız 9 ,11,14 agustosta ılıskıye gırdık sızce ıhtımalım var mıdır hamıle kalabılmek ıcın kusura bakmayın lutfen :)dedıgım gıbı yenıyım daha ve yardımınıza ıhtıyacım var

Kizlar ben Kasım ayında korunmayı bıraktım sonra normal adet günümde regl oldum ayın 20 sinde. Sonra bazı sorunlardan dolayı bebek istemediğimi düşünüp dogum kontrol hapi aldım ama onu da iki gun once bıraktım zararlı diye. Bugun tekrar kanamam başladı. Nedir bu kanama acaba hamileyken mı oldu butun bunlar:(

benim de adetim 1 gün gecikti ve test yaptım ama sonuç negatif biraz daha beklemeliyim yada stres yaptığım için mi adet olamıyorum..

Back