Bugün adet oldum sonunda çok şükür :)![]()
çok şükür canım herşey gönlünce olsun:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün adet oldum sonunda çok şükür :)![]()
mrb hanımlar benim de bir sorum olacak...
adetim 5 gün geçikti.. adetten 2 gün önce ve adet gününde idrar testi yaptım negatif..
bugün doktora gittim kan tahlili de negatif çıktı ama hala olmadım hiç de olacakmışım gibi bi belirti yok..
acaba geç döllenme olmuş mudur ki? doktor ultrasonla baktı sorun yok dedi adet söktürücü verdi ama kullanmak istemiyorum çünkü bende hala hamile olabilirmişim gibi bi his var..
Benim durumumda olan varsa nolur bana bi akıl versin![]()
mrb hanımlar benim de bir sorum olacak...
adetim 5 gün geçikti.. adetten 2 gün önce ve adet gününde idrar testi yaptım negatif..
bugün doktora gittim kan tahlili de negatif çıktı ama hala olmadım hiç de olacakmışım gibi bi belirti yok..
acaba geç döllenme olmuş mudur ki? doktor ultrasonla baktı sorun yok dedi adet söktürücü verdi ama kullanmak istemiyorum çünkü bende hala hamile olabilirmişim gibi bi his var..
Benim durumumda olan varsa nolur bana bi akıl versin![]()
Canım ben de hala birşey yok sen de var mı bi gelişme ? Ben bugün hafifff bi lekelenme gördüm sanki ama gebeliktir diye heveslenmiyorum çünkü doktorum yok öyle birşey demişti 2. gecikme günü gitmiştim onda söylemişti galiba adet başlangıcı mıdır ? Eğer bebek yoksa oluyum artık ya baya bi karmaşık oldum((((
Benim ki adet günüm 2 gün geçti o gün değeri 0,1 çıkmıştı sanki sende bebek var gibi yani değerin benimkinden yüksek maşallah dediğin gibi geç döllenme olabilir , bir de ağrıların çok rahatsız ediyorsa tekrar başka bi doktora git Dahiliye de olabilir ayrıntılı olarak idrarda baktır istersen ben de de bugün akıntım yoğunlaşmaya başladı Oruç ta tutamicam bugün :/ Ama İNŞALLAH hamilesindir canım Rabbim sevindirsin Ya Mucib ismi hürmetine cümlemizi de inşallah . . . Bir de kafan rahat olsun kendini yorma ferah ol Rabbim rahatlık versin kardeşim benim . . .
Aminnnn iyi olduğuna sevindim canım :)) Anlaşılan ikimiz de bugün oruç tutamıyoruz ve benim de kanla karışık akıntım oluyo ama , seninkinden yine biraz farklı benimkinin içinde kahverengi pembe de var :)))
Adet söktürücünün ismi ne ? Benimkinin ismi DUPBASTON 6. ile 7. günü arası işe yaradı . Doktor başka ilac verdi mi peki ?
:) İstersen yeni konu açmıştım oraya uğra Sat günü geçipte DUpBASTON kullananlar buraya diye bi konu açmıştım :)
Rabbim yüzünü hep güldürsün Ya Şafi isminin hürmetine şifa versin tüm zorda olanlara yardım etsin İNŞALLAH . . . :)
Aminnn teşekkür ederim :) Bence de aklında soru kalmasın testini yaptır daha rahatlarsın önemli olan ilk önce bizim psikolojimiz . Hem olumsuz düşünmenin zararını ben bu ay gördüm dersimi aldım stersten adetim yedi gün gecikti . Ama şükür düzeldi bugün üçüncü günümdeyim DUPBASTON Allah'ın izniyle işe yaradı ben de maşallah :) Elimizden gelenleri yaptıktan sonra bekleyelim Tevekkül bunun adı işte , MevLa göreLim neyLer neyLerse güzeL eyLer . . .
Sabır ve dua ile güzel sonuçlar diliyorum kardeşim :)