reglisi geenler ve acaba hamile miyim diyenlerin paylam alan

benim 9 gün gecikmeli bi şekilde oldu negatif çıktıysa beklemekten başka çaren yok artık.10.güne kadar olmazsa kan testi yaptırırsn

merhabalar bende yeni katılanlardan biriyim fakat sürekli takip ediyorum sizi :)3 aylık evliyim ve bebiş istiyoruz, adetim geçikeli 7 gün oldu ama idrar testinde negatif çıktı... gerçekten arada kalmak çok fena bir durum ne yapmalıyım bilemedim bel ağrısı yok, akıntım yok, aralı başım ağrıyor ama yorgunluk ve uyuma hali çok fazla çalışırken beni zorluyor artık... ilk defa bunları yaşıyorum ayrıca komik bir şekilde yeni yemek yemiş olsamda karnım gurulduyo psikolojim bozuldu valla :)

bir kan tahlili yaptır bence cnm sonuçta herkesin belirtileri aynı olucak diye bişi yok

sizinle durumumuz aynı..bugün 8 gün oldu bana da ama dün yaptığım test negatif çıkmıştı..

AMİİN...BAZEN KAFAYI YİYECEK DURUMA GELİYORUM KIZLAR 'AA BU BELİRTİ VAR YADA REGL BELİRTİLERİNDEN ..... yı YAŞMADIM ACABA MI?' DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÇOK ERKEN SIK SIK TEST YAPTIRIYORUM BAZEN SONUCU BİLE BİLE YA HAMİLEYSEM DİYE BEKLEDİĞİMDE OLUYOR,İLAÇ KULLANACAM DİYE GİDİP GEBELİK TESTİ YAPTIRDIĞIM BİLE OLUYOR YA BEBEĞİME ZARAR VERİRSEM DİYE KORKUYORUM. EN İYİSİ HİÇ DÜŞÜNMEMEK O ZAMAN DAHA İYİ GEÇİYOR VAKİT VE BEKLEMEK DAHA KOLAY OLUYOR. İNŞALLAH GELİR BEBİTOLAR....

Arkadaşlar sanırım beni de aranıza alabilirsiniz. SAT 28 Ekimdi ve BAT 25 Kasım .... 25 Kasım'dan bu yana ancak az önceye kadar dayanabildim ve test sonucum control çubuğundaki kadar koyu olmasa da test çubuğum tamamen çıktı. BElirtilerini de yaşıyor gibiyim ... Göğüslerimde bazen kopacak kadar acıma ve yanma ... Akıntı... sigaradan uzak durma ve iştah artışı ... İki çizgi de tamamen aynı koyulukta olmadıklarından birkaç gün daha bekleyip emin olunca doktora gitmek istiyorum; bu arada da sabretmeye çalışacağım.

Ayrıca soğuk algınlığı ve nezle arası bir rahatsızlığım da başladı bugün ... ne yapacağımı bilemiyorum ... ilaç alıp almamak konusunda kararsızım. İlaçsız nasıl geçirebilirim ? Önerileriniz olursa lütfen paylaşın ...

Allah hepimizi istediğimiz bebişlerimize en kısa sürede kavuştursun ve bizleri hiç ayırmasın inşallah ...

benimkide aynı canım.iğne batar gibi, acıtmıyor ama ben burdayım diyor.yani adet sancısından farklı:))

gunaydın arkadaslar ya benimde adetimden bugun 3 gectı normalde hıc gecıkmem olmaz ama kasıklarımda agrılarım cok goguslerım falan da şişti ama hala adet olmadım birde lavaboya çok gitmeye başladım acaba???? diye dusunmeden edemıyorum sizce bunlar bır belırtı olabılır mı birde ağır bısey kaldırdıgımda sankı kasıklarıma bıcak saplanıyo gıbı egerkı hamıle ısem ılk bebegım olacagı ıcın bu kadar cok sey soruyorum yardım edersenız sevınırım

canım bende aynı durumdayım.adet gecikeli 4. günüm test yaptım malesef tek çizgi negatif.ama yinede sabah kan testi yaptıracağım.idrarda çıkmayıp kanda çıkabiliyormuş.bi umut işte...

benimde aynı şey oldu ayrıca regl olacakmışım gibi yumurtalıklarımda ağrı var..bi de bir sürü ilaç içmiştim ya hamileysem..bişey olurmu acaba??

mrb kızlar benım daha geçmedı ama az kaldı bırde bu ay aşılama yaptırdım doktor eğer tutmazsa erken gelır demişti gelmedı de meraktayım işallah tutmuştr ya çok heyecanlıyım birde hamile olan veya olmus olan var mı aranızda bsey srcm

merhaba arkadaşla aranıza yeni katıldım. ama epeydir yazılarınızı büyük heyacanlarla okuyorum. sormak istediğim bişey var. aralık ayının 29. günü regl olmuştum. ama son bi haftadır sağ kasığımda ağrı oluyo. daha önce hiç yaşamadığım birşey. bi kaç gün sonra sol tarafa geçti, bugün hiç ağrım olmadı ara ara iğne batması gibi oluyor. daha reglime 5 gün var. göğüslerimde hassasiyet, akıntı (o bugün başladı) mide bulantım var gündüzleri ve geceleri uyuyamıyorum yüz üstü hiç yatamıyorum ağrı oluyor. evde test yaptım bir hafta önce negatif çıktı. hamile miyim sorusu geliyor aklıma inşallah öyledir ama bi telaş sardı beni. sizce hamile olabilir miyim? doktor kandan daha belli olmaz dedi ama sizce kan testi yaptırmalı mıyım?

Benimde bugün gecikeli 2 gün oldu, bu sabah test yaptım negatif çıktı, ara ara adet olucakmışım gibi ağrım oluyor. Son 1 haftadır gaz ağrısı ve akıntım var. İnşallah bu ay olur ama her an adetim başlıycakmış gibi hissediyorum. Bu ay da olmazsa bir doktora gitmeyi düşünüyoruz, kan, hormon testleri falan yaptıralım diye. Her ay aynı beklentilere girip eli boş çıkmak çok üzücü

reglime daha 2-3 gün var ama dün gece dayanamayıp test yaptım ve gödüm iki çizgiyi de. sabaha kadar uyuyamadım. sabah kalkıp tekrar test yaptım yine pozitif. kesin doğru mudur ki bunlar, eğer öyleyse 4 haftalık hamileyim :)

terıkler cnm hamılesın bence. cunku hcg hormonu once kanda sonra ıdrarda cıkıyo. eger 2 kere o cızgıyı gormussen hamılesın. :))
bende 27 aralıkta adet gordum bugun 32.gunum hala olmadım. benım kasıklarımda batmalar oluyor. mıgde bulantısı oluyormu soyle oluyor kusucakmıs heran cıkarıcakmıs gıbı olmuyor ama hanı otobuse bınersınız kendnızı bır garıp hıssedersınız sankı mıgdenız bulanıyormus gıbı.. onun gıbı oluyor ıste pskolejıktır dıye cok korkuyorum. acaba bende hamılemıyımdır

Arkadaşlar benimde reglim 3 gün gecikti,6,5 aylık evliyim..regl olmam gereken gün olcakmışım gibi ağrı çektim,fakat hala ses yok..Baş dönmesi gibi belirtilerim falan yok sadece göğüslerim şişti ve hassaslaştı..Eşim henüz erken olduğunu düşünüyor,ama ben çok istiyorum,bende çaktırmıyorum ama olsun diye deliriyorum,istemem yan cebime koy hesabı 6 gün geçsin öyle test yapıcam ama saatler bile geçmiyo..

merhaba arkadaşlar ... size bi sorum olucak.eşim 3 ay önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.bebeğimiz olması için dua ediyoruz.sorum şu ; 2 şubatta reglim bitti 2 gün sonra da eşimle ilişkiye girdik yani 1 hafta önce.. bebek olması için yarım saate yakın yatakta bacaklarımı yukarı kaldırıp yattım.dün de aynı şeyi yaptım ve bugün belimde ve kasıklarımda vajinamın tam üst kısmında ve karnımda hafif bir ağrı var iki gün önce de saatler süren bi baş dönmesinden dolayı serum yedim.ancak hastanede hamile olup olmamamla ilgili bişey demediler.yine arada sırada çok hafif baş dönmelerim oluyor ayrıca akıntım da var acaba hamile miyim yani bunlar hamilelik belirtileri mi? hamilelik belirtileri böyle bir hafta 10 günde olur mu? önümüzeki reglim ayın 28 inde.bütün gün aklımdan çıkmadı.sizce hamile olabilir miyim? lütfen yorumlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…