ay kızlar ben dayanamadım test yaptım çift çizgi net çıktı
canım benim de 2 gün gecikti daha bişey yapmadım. sen ne yaptın
ay kızlar ben dayanamadım test yaptım çift çizgi net çıktı
yardımınıza çok ihtiyacım var.utaranak belirtiyorum ben 17 yaşındayım sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik.adetime yaklaşık 2 hafta kadar vardı.adetlerim pek düzenli değil 40 günde bir filan olurum bugün 50.günüm oldu.sevgilim sürtünürken kesinlikle boşalmadı fakat zevk suyu gelmiş olabilir emin değilim farketmedik oda sperm içeriyor ondan korkuyorum.adet olacağım günler kahverengi bir sıvı geldi çok az sevindim ama üstünden günler geçti hala olmadım ne olur yardımcı olun ihtimali var mı hiç bu kadar gecikmemişti ddüzensiz olsada
bir hafta önce adet görmem gerekiyordu. Ancak olmadı ve benim aklıma böyle birşey olacağı 4 gün sonra geldi ama bir türlü cesaretimi toplayıp bakamadım. Hep yazılanları okudum. Bugün adetim gecikeli 8 gün oldu, biraz önce idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm. O kadar mutluyum ki anlatamam Allah olmayan, isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhatli evlat nasip etsin. 1 düşük 3 negatif sonuçlu tüp bebek denemesi sonucunda tam ümidimizi kesip çocuk esirgemeye başvurma hazırlıkları içindeyken bunu yaşamak inanılmaz.
Belirtilerim; Her zamankinden fazla göğüslerim şişti ve ağrıdı. Karnımda da adet olacak gibi ağrım var hala var. Yarın ilk iş doktora gideceğim.
kızlar adetim hala gelmedi (7.gün oldu) dudağımda da uçuk çıktı neyin nesi bu uçuk? eğer hamileysem krem sürmek zararlı mı? ne yapacağımı bilemedim bilgisi olan lütfen yardımcı olabilirmi?
arkadaşlar benim günüm 2 gün geçti.
gününde olacakmışım gibi sancılarım oldu ama şu an agrılar azaldı ara ara sızı şeklinde geliyor ve hala olamadım. gögüslerimde şişlik var fakat agrı yok.
dayanamadım bu sabah eczaneye koştum testte tek çizgi çıktımafoldumben
ilk zamanlarda belli olmaz diyenler var
meraktayım.
benim gibi günü geçen ve tereddütte olan arkadaşlar bekliyorum mesajlarınızı
benimde 3 gün geçti ama adet olacakmışım gibi ağrım oluyo ve gecikme dışında hiç bi belirti yok acaba hamilemiymdir?(ki inş öyleyimdir)negatif çıkacak diye test yapmaya korkuyorum
bir hafta 10 gün geçmeden test yapmayın dio dr.lar... inşallah bebiş yola çıkmıştır....
benimde şimdilik 1 gün geçti . normalde tam zamanında tam gününde olurdum. İnşallah bebeğimiz geliyordur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?