- 21 Ocak 2011
- 1.033
- 12
- 318
arkadaşlar benimde bugün 11.günüm adetim gecikeli.idrar testinde negatif çıkıyor.geçen cumartesi günü kan testi yaptırdım pozitif çıktı ama hcg değerlerim istenilen düzeye ulaşamamış.doktorum biraz bekleyip tekrar kan testi yapalım dedi.dün tekrar kan verdim.bu sefer negatif çıktı.doktorum kan tahlilinden gebelikten hariç birde yakın zamanda kanama yani adet gözüküyormu diye test ettirmiş.yakında adette görünmüyor hala.ayrıca ben bu ay hormon tedavisi görmüştüm gebelik için.klomen kullandım yumurtalar iyi gelişsindiye ve çatlatmak içinde iki tane iğne yaptırmıştım.hem hamile çıkıyorum hemde hamile değil çıkıyorum.adet olmuyorum ne oldu vücuduma anlamadım...
kızlar bana bir cevap verirseniz çok mutlu olucam.Ben geçen gün buraya yazmıştım bir gün pembe bir iki damla akıntım oldu devamı gelmedi diye.Ayın 28inde oldu bu ve 30unda hastalanmam gerekiyordu olmadım ayın birinde test yaptım negativ çıktı sonradan testin son kullanma tarihine bir baktım ki üzerinden 2 yıl geçmiş.Bugün ayın 5i ve ben hala adet olmadım.Şişkinlik var karnım hamile gibi şişti.Halsizlik ve uykusuzluk çekiyorum.Bir de şeffaf akıntım fazlalaştı.Bir daha test yapmadım cumartesiye kadar beklicem olmassa kan tahlili yapıcam sizce ben hamile olabilirmiyim.Adetle ilgili bir belirti yaşamıorum.Yorumlarınızı bekliorum benim gibi olan ya da çevresinde böle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı
bence sen sağlık ocağına git test yaptır kanda 1 günlük bile çıkıyor inşallah hamilesindir benim 5 gün geçmişti testte çıktı kanda baktırdım emin olmak için hamileymişim şimdi 1 yaşında kızım
ayy arkadaşım aynı ben. 28.de çamaşırımda lekelenme ama çok az yani.dün adet olmam gerekiyordu.ama olmadım. ve akıntımda çoğalma oldu. sanki adet olmuşum gibi akıntım var. birde bakıyorum yok. şeffaf su gibi bişey. dün test yaptım negatif. birkaçgün bekliycem eğer olmazsam doktora gidip kan tahlili yaptırıcam. benim belirtim öyle çok yok sadece adetimin ilk gününde olduğu gibi karnım kasıklarıma doğru sancı yapıyor. otururken rahatsız oluyorum birazda şiş gibi. bilmiyorum zaman göstericek.
canım ben daha bir daha test yapmadım idrar testimi bir gün geçince yaptım negatifti bi de zaten son kullanma tarihi 2009du bir daha da cesaret edemedim bekliorum işte cumartesye kadar peki sende 5 gün geçtii halde nasıl belirti verdi
Selam arkadaşlar bende en son 26 temmuz ve 26 ağustosta adet oldum eylül ayında ise 25 eylülde 1 kaşık kahve kan geldi.
Şimdiyse akıntı geliyor hep bazen şeffaf bazen se açık kahve tonda şeffaf gibi akıntılar. halsizliğim var ama psikolojikmi bilmiyorum yani bu günlerde işe gitmekten baya sıkıldım halsizliğim ondan olabilir. stres edebileceğim bir konuda var. acaba 10 gün gecikebilir mi sitres dahi olsa. gecikmemin 6. günü ve 9. gününde test yaptım certain marka testlerden. ikiside negatif çıktı yanlız 9. günü yaptığımı sabah ilk uyandığımda yaptım ama heycandan elim titreti 3 damlayı damlatırken 3. yü geç damlattım baya.
Birde korunuyorduk fakat korunmadığımız anda boşalma olmadan birleşme oldu bi kaç kez. hap kullanmıyorum 6 aylık evliyiz.
Kan testi yaptırabilcek vaktimde yok. Fakat 20 güne kadar çıkarsa gideceğim tabi yaptırmaya.:97:
Tekrar selam kızlar. Bu msjı yazmıştım kimse bakmadı ama ben önce sağlık ocağına kan testi için gitmiştim kan günü değilmiş Sonra bir hastaneye gittim ultrasonda baktı dr ufak bişey gözüktü üzerine zoomladı birşey warmı dedim yok dedi gülümsedi.
sonra kan testi istedi b hcb idi sanırım tam bilmiyorum. sonra kan sonuçları bugün çıkacak daha almadım işteyim.
12 günüm adet olmadım belim de çok ağrıyor akıntımda var halsizlik de cabası.. umarım hamilelik umudu olan herkes biran önce bu hayaline kavuşur bebişlerini eline alır..
Tekrar selam kızlar. Bu msjı yazmıştım kimse bakmadı ama ben önce sağlık ocağına kan testi için gitmiştim kan günü değilmiş Sonra bir hastaneye gittim ultrasonda baktı dr ufak bişey gözüktü üzerine zoomladı birşey warmı dedim yok dedi gülümsedi.
sonra kan testi istedi b hcb idi sanırım tam bilmiyorum. sonra kan sonuçları bugün çıkacak daha almadım işteyim.
12 günüm adet olmadım belim de çok ağrıyor akıntımda var halsizlik de cabası.. umarım hamilelik umudu olan herkes biran önce bu hayaline kavuşur bebişlerini eline alır..
ayy arkadaşım aynı ben. 28.de çamaşırımda lekelenme ama çok az yani.dün adet olmam gerekiyordu.ama olmadım. ve akıntımda çoğalma oldu. sanki adet olmuşum gibi akıntım var. birde bakıyorum yok. şeffaf su gibi bişey. dün test yaptım negatif. birkaçgün bekliycem eğer olmazsam doktora gidip kan tahlili yaptırıcam. benim belirtim öyle çok yok sadece adetimin ilk gününde olduğu gibi karnım kasıklarıma doğru sancı yapıyor. otururken rahatsız oluyorum birazda şiş gibi. bilmiyorum zaman göstericek.
Geçen ay çok şüphelenmiştim, hatta adetim ilk kez 3 gün gecikmişti ama testlerin sonucu negatif çıktı. Bu ay gününde geldi ama yarım gün adet gördüm ve 2 gündür hiç bişi yok. Sabah belimi ve karnımı çok kasılmış hissediyorum uyanınca. Test alıp kendimi gaza getirmek de istemedim, geçen ay çok hayal kırıklığı yaşamıştım çünkü ama sanırım yarın bi test alıp deniycem. Onun dışında başka bi belirti yok. Ne dersiniz, hamilelik belirtileri olabilir mi?
evet 4 oldu bugün hala olmadım :44:
benimde adetim 3 gün geçti tık yok
sabah idrar testi yaptım evde fakat sonuç ne gatif çıktı
normalde hiç bu kadar geçikmezdi adetim çok düzenli olurdu
bakalım bir kaç gün daha bekliyim kan testi yaptıracağım :))
olabilir canim neden olmasinki:)insallah hamilesindir kii adet düzeninde herhangi bi problem yoksa hamilelik ihtimalin bence cok yüksek:)insallah sen de bizim gibi temmuz annesi olursun ::
Allahım şükürler olsun dualarım kabul oldu. Ben de bebek bekliyorum artık. Çok saol arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?