- Konu Sahibi Halikarnas
-
ben de kuranı kerimde erkek bebek için adetten temizlenir temi,zlenmez ilk 3 gün içerisinde birlikte olun diye okudum ama şimdi 14,15,16,17 de çatlama olması açısından aklıma yattı?
erkek bebeğim 17 günde hamile kaldım diyen de var 17sinde kızıma hamile kaldım diyen de var..
adetin bittiği ilk 3 gün hamile kalıp oğlu kızı olan var mı aramızda?
canım o hadis...
kuranda yok öle bişi .dikkatli olalım kuranı kerimi bu konulara karıştırmayalım....yerimseniben
ben reglinin bittiği gün erkek bebeğime hamile kaldım...
reglinin bittiği gün hamile kalınmaz derler..kaldım.
reglinin bitimindeki 3-5 gün olursa kız olur derker..erkek oldu.
hepsi kısmet bence inanmayın bunlara..
hepsi kısmet bence inanmayın bunlara..[/QU
bende kız olmasını istediğim için adet bitiminden sonra ilişkiye girdim ama arkadaşımın mesajını görünce hayel kırıklığına uğradım tabi önce hayırlısı herşeyin
arkadaşlar bende etrafımda çok duyuyorum bu olayı adetimizin başladığı tarihten itibaren 14 veya 16 günler yumurtlama dönemi erkek oluyormuş peki kız çocuk yapmak için adet olmaya yakın yada adet bitiminden hemen sonra ilişkiye girilirse kız olma oranı yükselirmi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
hepsi kısmet bence inanmayın bunlara..[/QU
bende kız olmasını istediğim için adet bitiminden sonra ilişkiye girdim ama arkadaşımın mesajını görünce hayel kırıklığına uğradım tabi önce hayırlısı herşeyin
Tamda benim dediğimi açıklamışsın.İstatistiklere bakıp birde yaşadıklarımıza bakınca tutmuyor.Rabbim biliyor içimizdekileri.Doğana kadarda ondan başka kimse bilmeyecek.Son yaşananlarda gösteriyorki ultrason cihazları bile kaç boyutlu olursa olsun doktorlar kesin şu diye emin olsalarda son ana kadar şu dedikleri bebek bile 1 dk sonrasında doğduğunda doktorları yanıltabiliyor.Rabbim ol desin yeterki saniyesinde her şey değişiyor.... Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun inş.
evet adet bitimininde ilişkiye girip hamile kalanlar lütfen paylaşın bende bir kız bebek istiyorum ama bir arkadaşım adet bitiminde ilişkiye girmiş devamıda gelmiş tabi oğlu oldu.
reglim 26 gün sürüyo.ama demekki istisnayım ben ve bittiği gün yumurtluyorum..
bilmiyorum..
Reglmin 17. Gunu ovulasyon testicift cizgi gosterdi ve o gun gebe kaldim bebisimin cinsiyeti kiz bana bu tarz seyler pek inandirici gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?