- Konu Sahibi Halikarnas
tekrar söylüyorum ...bilim adamları bile konuya tam olarak açıklık getiremiyorlarken tartışmak ahkam kesmek bana düşmez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de sardunya_zakkum arkadaşım çok çabuk sinirleniyorsun, pembepamuk haklı.
Konuşulacak,paylaşılacak,tartışılacak ama tartışma dediğimiz halk arasında her ne kadar karşılıklı sabit fikri savunma gibi görünse de biz eğitimciler ona " münazara" dır.
Ama paylaşım, doğru olana ulaşma adına yapılan seviyeli,işbirlikçi, saygılı, empatik duygularla yapılırsa bu olaya tartışma diyoruz.
Herkes fikirlerini rahatça söyleyebilmeli, buna fırsat verilmeli ki sonuç ta bir şeyleri hep beraber öğrenelim değil mi?
Arkadaşım zaten siz uzmansınız demiyoruz. Dediğimiz ki; kendi düşünceniz dahi olmayan bir makaleden alıntı olabilir, başka kişiden şahsen duymuş olabilirsiniz, Her mesajınızda sürekli yinelemeniz. Biz buna açıklık getirmek istedik. İyi günler.
Ama belki bu açıklamaya göre şöyle bir şey söyleyebiliriz: Ovulasyondan önce ilişkiye girilir ve daha sonra ilişkiye girilmezse daha dayanıklı oldukları için kız bebek (ovulasyon olup yumurta tüpün döllenmeye elverişli yerine gelene kadar x kromozomlu spermler dayanabileceği için), ovulasyondan sonra ilişkiye girilirse daha hızlı oldukları için erkek bebek (y kromozomlu spermler daha çabuk döllenmeye elverişli bölgeye gelebildiği için) olma olasılığı daha fazladır. Ama tabi tam ovulasyon zamanımızı bilemediğimiz için bunu ayarlamak güç. Sizin açıklamanıza göre fikir yürütüyorum. Siz ne dersiniz?
buyrun.!!!
....[/QUOTE
-------
evet bende duymuştum bunu hatta ben 14. gündede erkek olasılığı yüksekmiş diye duymuştum
hayrlısıyla sağlıkla olsun bebeğim tabiki cinsiyet pek önemli değil, açıkçası ben kızmı yoksa erkekmi isterm onuda tam bilmiyorum daha kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar bende etrafımda çok duyuyorum bu olayı adetimizin başladığı tarihten itibaren 14 veya 16 günler yumurtlama dönemi erkek oluyormuş peki kız çocuk yapmak için adet olmaya yakın yada adet bitiminden hemen sonra ilişkiye girilirse kız olma oranı yükselirmi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.