Reglin ilk gunu

thisiswhatmakesusgirls

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
565
557
18
28
Reglin ilk gununu tamamen yatarak gecirmek isteyen ve icinden hicbirsey yapmak gelmeyen var mi? Regle iki gun kala halsizlik basliyor, ikinci gun ise geciyor. Enerji kazanmak icin neler yapiyorsunuz?

Iste o ben ..yanima yaklasanla4i kesmek oldurmek istiorum isiktan nefret ediorum sinirli olurorum karanlikta terleye terleye yatmak istiorummmm....mumkunse cuma gunu aksam baslasin cts pazar bitsin istiorum .....

Ben regl olduğu zamanda kadınlardaki bu değişime inanamıyorum. Bu nasıl birşey? Bütün duygular bir arada. Hiç bana böyle şeyler olmaz. Enerjim de düşmez, sinirli de olmam bu yüzden, duygularımı da hiç etkilemez. Sadece ilk gün biraz ağrım oluyor ama yatıracak kadar değil. Yine gezer dolaşırım yani sıkıntı olmaz. Onda da çok mecbur kalırsam (mesela vizeye ya da finale denk gelince ders çalışmamı etkilemesin diye) ağrı kesici alıyorum, bişeyim kalmıyor. Belki bir ihtimal canım normal zamankinden daha fazla çikolata isteyebilir ama onu da unutmazsam yerim anca yani. 4 sene yurtta kaldım, regl yüzünden hastaneye kaldırılan kızlar vardı. Çoğu kadın regl zamanı bambaşka bir şeye dönüşüyor, bunlar bana çok garip geliyor bende öyle olmadığı için sanırım. :)

Ben fiziksel değil ama ruhsal açıdan depresif oluyorum maalesef içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Resmen karakter değiştiriyorum

Bol bol tatlı çikolata ye bence hem enerji verir hem de mutluluk hormonu salgılar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…