Gebeliğe Hazırlık Reglim gecikti hamile miyim? Hamilelik belirtilerim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım selam bugün ilk defa lekelenmem oldu kahverengi şeklinde fakat kasıklarıma alt taraflara iğne batar gibi ağrılar giriyor normal mi bu durum
Merhaba canim , iki ihtimal olması muhtemel .
İlki kimyasaldir, lekelenme regl ye dönüp adet olacaksındir.
İkincisi yerleşme kanamasıdır, çok erken öğrendiğin için henüz yerleşme kanaması suan olabilir .
Aslında ikinci ihtimale karşı progestan fitil verebilir belki doktor ya da düşük önleyici iğne ama bunları keseyi görmeden verir mi bilemiyorum çünkü ortada henüz bi kese yok bekleyelim de diyebilir.

Yerleşme kanaması gibi kahverengi duruyor neyse bakalım cumaya kadar bekleyeceğim hakkımda hayırlısı olsun teşekkür ediyorum cevabın için

Ben de kötü düşünmüyorum açıkçası ama hani umut vermek gibi de olmasın bence gebesin güzel olacak hersey
Canım selam bugün tekrar hastanedeydim dış gebelik şüphesi için detaylı ultrason çekindim sağ sol yumurtalık sağlıklı kalın duvarında kalınlaşma var bebeğin tutunacağı yer açılmış 1 hafta içerisinde tekrar gel bakalım dedi betam da 1094 doktor henüz gebelik oluşmadığını 1 hafta içerisinde ters giden bir durum olmazsa oluşacağını söyledi fakat doktora folik asit sormayı unuttum sence alıp kullanayım mı kendim iyi markaları zaten devlet karşılamıyormuş

Kullanmanda hiç bir sakınca yok canım normalde hamile olmasan bile gebelik planladığında baslaniyo fazlası da idrar ile atılıyor zaten . Folidoce dağlık ocağına falan yazdırıp alabilirsin ya da içinde daha multivitamin mineral olanlardan da alabilirsin senin kararın.
Hadi bakalım 1 hafta sonra inşallah yine güzel haberler ile bekliyorum seni , ben de yazmanı bekliyordum

Folidoce yazılmıyor diye biliyorum ama yazılıyor mu ki siz ne kullanmıştınız? İnşallah güzel haberler veririm çok teşekkür ediyorum

Folidoce yazılmıyor diye biliyorum ama yazılıyor mu ki siz ne kullanmıştınız? İnşallah güzel haberler veririm çok teşekkür ediyorum
Galiba yazilmiyordu ben de para ile alıyordum ilk 12 hafta kullanılıyor unuttum
İstediğin bir folik asiti kullanabilirsin canim zararı olmaz yani hamilelikte kullanılır hamile değilken de hazırlık da kullanılır sorun değil hadi hayırlısı haftaya

Canım selam :) pazartesi doktora gittim ve kalp atışlarını duydum çok şükür aynı gün birçok farklı test istemişti onları da vermiştim. Bugün sonuç için tekrar gittim ve 2 gündür de yine lekelenmem oluyordu bebek tutunmadan öncede ara ara 1-2 damla oluğunu şimdi de tutundu kalp atışını duyduk ama yine oldu dedim. Doktorum da düşük tehlikesinin olabileceğini söyleyip duphaston verdi ilk tableti bu sabah içtim. Kafamda çok düşünceler var kendimi bir türlü rahatlatamıyorum sende de böyle şeyler olmuş muydu ? Her şey yolunda gidiyor ama doktorların bu söylemleri endişelendiriyor insanı kalbimi gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…