Gebeliğe Hazırlık Reglim gecikti hamile miyim? Hamilelik belirtilerim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kutupyildizi0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2023
24
15
3
Merhaba kızlar, regl takibimi yapan bir uygulama kullanıyorum ve hep doğru çıkar regl olacağım günler. 27 ekimde regl olmam gerekirken 3 gün gecikti (30 Ekim) hala regl olmadım ve ben günü gününe olurum 4-5 yıldır böyle hiç gecikmez en fazla 1 gün ayriyeten hafif sol kasığım seğiriyor ve metal para kokulu bir akıntım var. Eşimle en son 16-20 Ekim arasında birlikteliğimiz oldu hatırladığım (bebek istiyoruz ona göre birliktelik var). Ayın 24’ ünde ise sabah mide bulantım oldu çok fena çıkardım hayatımda öyle çıkarmamıştım hiç ve bir ishallik başladı. Doktora gittim hiçbir muayene etmeden salgına yakalanmışsın dedi ilaç yazdı gönderdi. Birkaç gün sonra hafif düzelmiştim fakat bu sefer kokulara karşı aşırı hassasiyetim vardı. Sarımsak, sigara, başkasının nefesinden öğürecek duruma geldim. Şimdi hala devam ediyor hassasiyetlerim ve birde iştahsızlık var. Sizce hamile miyimdir benim gibi olanlar var mıydı?

Zaten regl gecikmiş basit bir kaset test ile kesin çözüm alabilirsiniz burada kimse hamilesiniz diyemez ya da ben de öyleydim der ama herkes bir olmaz bence hemen bi idrar testi yapın

Zaten regl gecikmiş basit bir kaset test ile kesin çözüm alabilirsiniz burada kimse hamilesiniz diyemez ya da ben de öyleydim der ama herkes bir olmaz bence hemen bi idrar testi yapın
Ya evet kesinlikle haklısınız fakat testler için 1 hafta beklememizi öneriyorlar önceden çıkma ihtimali var mı ki bana da erken geliyor boşa para vermek istemiyorum teste.

Ya evet kesinlikle haklısınız fakat testler için 1 hafta beklememizi öneriyorlar önceden çıkma ihtimali var mı ki bana da erken geliyor boşa para vermek istemiyorum teste.
Tabi çıkar regl gecikmiş zaten kaset testler çok ucuz , erken gebelik testine pahalı ücret vermeyin sıradan kaset test yapın

Testi al yarın sabah ilk idrarla yap sadece 3 damla damlat lütfen fazla damlatiyorlar test dağılıyor muamma oluyor 5 dk bekle sonucu at bakalım inşallah çift çizgi görürsün

Önerdiğiniz bir test markası var mı onu alayım ayyy mutlaka haber edeceğim sizi çok teşekkürler
Laboquick iyidir ama üç aşağı beş yukarı hepsi aynı kaset testlerin mutlaka iki tane al bozuk falan olir birisi ilk idrar için bi sonraki günü beklemezsin ped bardaktan dökmeden hemen öbürünü denersin merakla bekliyorum

Merhabalar, bu sabah denedim fakat silik çıktı anlayamadım maalesef ya sizce nedir? Bugün regl olmazsam yarın kan testi vermeye gideceğim

Eklentiler

• IMG_3774.jpeg
    101,2 KB · Görüntüleme: 231
Merhabalar, bu sabah denedim fakat silik çıktı anlayamadım maalesef ya sizce nedir? Bugün regl olmazsam yarın kan testi vermeye gideceğim
Kac dk içinde çıktı ben sana özellikle erken gebelik testi alma demedim mi kız neden onlardan aldın kaset test demiştim. Hadi hayırlısı olsun büyük ihtimal hamilesin kac dk içinde çıktı??

Kac dk içinde çıktı ben sana özellikle erken gebelik testi alma demedim mi kız neden onlardan aldın kaset test demiştim. Hadi hayırlısı olsun büyük ihtimal hamilesin kac dk içinde çıktı??
Ay işteyim çalışıyorum eşim almıştı fotoğrafını attı ama vaktim yoktu bakamadım o da onu almış Yarın sabah kan testine gideceğim diye pek gebelik testine önem vermedim sırf merak bakalım yarın sabahtan gideceğim kan vermeye öğlene çıkar diyorlar sonuç hayırlı sonucum olsun inşallah

Kac dk içinde çıktı peki ?

Hadi gözün aydın bana kalirsa hamilesin ama tabi ki en güzeli kan testi vermek yarın inşallah kan tahlili sonucun cikinca bana da haber verir misin
Canım selam beta hcg değerim 14.6 çıktı ve bugün lekelenmem var hamile miyim bilmiyorum öğlen sonuç için doktorla görüşmeye gideceğim fakat kesin haftaya tekrar kan testi vermemi ister

Canım selam beta hcg değerim 14.6 çıktı ve bugün lekelenmem var hamile miyim bilmiyorum öğlen sonuç için doktorla görüşmeye gideceğim fakat kesin haftaya tekrar kan testi vermemi ister
Ay hayırlı olsun henüz çok yeni bir gebelik, ancak lekelenme kimyasal gebelik ya da düşük işareti olabilir ( yerlesme de olabilir ) öğlen bence doktor sana progestan fitil yazabilir iki günde bi kan vererek değerleri görürsün %60 artis oluyorsa sağlıklı ilerliyor demektir inşallah. Mutlu haberlerini bekliyorum

Maşallah çok bilgilisin ilk gebeliğim ve gebelik hakkında hiçbir bilgim yok öğlen gideceğim inşallah sağlıklı bir gebeliğim olur

Maşallah çok bilgilisin ilk gebeliğim ve gebelik hakkında hiçbir bilgim yok öğlen gideceğim inşallah sağlıklı bir gebeliğim olur
İnşallah canım rabbim gönlüne göre versin . Bi gebelik kaybım bi evladım var bir de karnımda gün sayıyorum Allah in izniyle kucağıma almak için biri tedavi ile oldu çoğu konuda araştırıp az çok bilgi edindim , istediğin konularda bilgim varsa elimden geldiğince yardımcı olurum her zaman

Çok teşekkür ederim aklımda bir soru olacağı zaman size mutlaka danışacağım Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Selam canım doktora gittim 14.6 olduğu için gebelik var ya da yok diyemem ama ultrasonla bir bakayım dedi ultrasonla baktığında da duvarın kalınlaşmış vücud kendisini gebeliğe hazırlıyor ama kimyasal olabilir 3 gün sonra tekrar gel değerlerine bakalım muayene edelim dedi tekrar gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…