- 30 Mart 2020
- 7.880
- 15.720
- 198
- Konu Sahibi kutupyildizi0
-
Evet dediğim gibi çok yeni ama kimyasal da olabilir olursa da hiç üzme kendini kimyasal gebelik vücudu hazırlar bi sonraki ay hemen genelde hamile kalınır. Bence de 3 gün sonra git bakalım artış çok önemli 2 güne bir en az %60 artış olmalı demiştim ya bakalım 3 gün sonra 14 değer kaç olacak. O süreçte kanama başlarsa kimyasal denir zaten ama çok erken öğrenmişsin bazen geç öğrenmek daha iyi çünkü bu süreç uzun sürüyor en azından geç öğrenince bi gidiyorsun gebesin bi gidiyorsun kese bi gidiyorsun kalp atışı görünüyor süreç başlıyor bakalım senin sürecin nasıl ilerleyecekSelam canım doktora gittim 14.6 olduğu için gebelik var ya da yok diyemem ama ultrasonla bir bakayım dedi ultrasonla baktığında da duvarın kalınlaşmış vücud kendisini gebeliğe hazırlıyor ama kimyasal olabilir 3 gün sonra tekrar gel değerlerine bakalım muayene edelim dedi tekrar gideceğim
Gerçekten öyle YouTube’ da doktorun birisi de aynen böyle söylemişti bakalım zaman gösterecekEvet dediğim gibi çok yeni ama kimyasal da olabilir olursa da hiç üzme kendini kimyasal gebelik vücudu hazırlar bi sonraki ay hemen genelde hamile kalınır. Bence de 3 gün sonra git bakalım artış çok önemli 2 güne bir en az %60 artış olmalı demiştim ya bakalım 3 gün sonra 14 değer kaç olacak. O süreçte kanama başlarsa kimyasal denir zaten ama çok erken öğrenmişsin bazen geç öğrenmek daha iyi çünkü bu süreç uzun sürüyor en azından geç öğrenince bi gidiyorsun gebesin bi gidiyorsun kese bi gidiyorsun kalp atışı görünüyor süreç başlıyor bakalım senin sürecin nasıl ilerleyecek
Hakkında hayırlısı olsun canım bakalım 3 gun sonra süreç az çok belli olurGerçekten öyle YouTube’ da doktorun birisi de aynen böyle söylemişti bakalım zaman gösterecek
Bana da yardımcı olabilir misinizİnşallah canım rabbim gönlüne göre versin . Bi gebelik kaybım bi evladım var bir de karnımda gün sayıyorum Allah in izniyle kucağıma almak için biri tedavi ile oldu çoğu konuda araştırıp az çok bilgi edindim , istediğin konularda bilgim varsa elimden geldiğince yardımcı olurum her zaman
Tabi ki bildiğim bir şeyse, konu nedirBana da yardımcı olabilir misiniz
Alıntı yapmadığınız için simdi gördüm.Adetim 1 gün gecikti test yaptım ama çıkmadı. Bütün belirtileri yaşıyorum.gerci her ay yaşıyorum ama bu sefer farklı sanki. Ateşim 36.6 dan aşağı hiç düşmüyor ateş basıyor hep bide ayak altlarim yanıyor göğüs balon gibi şiş sızlıyor . Geç döllenme olabilir mi
Canım sen pazartesi mi gideceksin tekrar hastaneye kan vermeye ?Gerçekten öyle YouTube’ da doktorun birisi de aynen böyle söylemişti bakalım zaman gösterecek
Teşekkürler canım. Sabah regl ağrısı ile uyandım 15 dk sürdü kesildi. Açık sarı şeffaf akıntım oldu. Hatta yumurta çatladiginda olduğu gibi su gibi akıntım oluyor 2 gündür. 4.5 gün önce eğilince bıcak saplanır gibi bişey girdi kasigima zor kalktım . Bu beni ümitlendirmisti. Bide sabah ateşim 36.7di. Normal de adet yaklaşınca üşürüm 35 den üste çıkmaz. Ama.ayaklarimin altı köz gibi yanıyor 2 gündür sıcak basıyorAlıntı yapmadığınız için simdi gördüm.
Regl 1 gün gecikti ama testte cikmadiysa negatiftir malesef . Geç döllenme ihtimali için korunmasız ilişki üzerinden kaç gün geçtiğini bilmek gerek . Şüpheli ilişkiniz üzerinden bi 15 gün geçtiyse geç döllenme de olsa silik de olsa çizgi görürdünüz diye tahmin ediyorum. Herhangi bir kist pcos troid gibi regl geciktiren rahatsızlığınız varsa bundan , stresten , hava değişiminden vb de gecikme yaşayabilirsiniz. Şüpheli ilişki sonrası 17 gün olunca isterseniz bir test daha yapın yine negatif olursa doktora gidebilirsiniz büyük ihtimalle garanti olsun diye kan tahlilinde gebelik testi isteyip negatif görünce regl söktürücü ilac verecektir .
Şüpheli korunmasız iliski üzerinden kaç gün geçti tam bugün?Teşekkürler canım. Sabah regl ağrısı ile uyandım 15 dk sürdü kesildi. Açık sarı şeffaf akıntım oldu. Hatta yumurta çatladiginda olduğu gibi su gibi akıntım oluyor 2 gündür. 4.5 gün önce eğilince bıcak saplanır gibi bişey girdi kasigima zor kalktım . Bu beni ümitlendirmisti. Bide sabah ateşim 36.7di. Normal de adet yaklaşınca üşürüm 35 den üste çıkmaz. Ama.ayaklarimin altı köz gibi yanıyor 2 gündür sıcak basıyor
En son 23 Ekim di. Yani bugun 13 gün oldu. Birwz geç yumurtlamam oldu.Bide adet e 1.2 kala göğüs ağrım geçer dönerdi. İlk defa sönmedi ve çok sızlıyor balon gibi şişti ama sanki içi boş gibi aynı balob gibi sert değil. Damarlar sanki daha da belirmisŞüpheli korunmasız iliski üzerinden kaç gün geçti tam bugün?
13 gün geçtiyse evet geç döllenme ihtimali hâlâ var. Kan verin sağlık ocağında isterseniz kana daha erken geçer. Ya da çarşamba ilk idrar ile test yapın geç döllenme sonucu yine çıkar o zamana artıkEn son 23 Ekim di. Yani bugun 13 gün oldu. Birwz geç yumurtlamam oldu.Bide adet e 1.2 kala göğüs ağrım geçer dönerdi. İlk defa sönmedi ve çok sızlıyor balon gibi şişti ama sanki içi boş gibi aynı balob gibi sert değil. Damarlar sanki daha da belirmis
14 aydır deniyoruz ama nasip olmadı ilk defa bu ay takmadik eşli enfeksiyon olmuşuz tedavi oluyorduk. Hatta bu ay hsg çekilip aşılama yapacagiz adetim gelirse diye. Enfeksiyon varken hamile kalınır mı? Oyuzden kafam karışık biraz. Ama bildiğim birşey varki 1 senedir deniyoruz ilk defa hu kadar farklı belirti yaşadım.13 gün geçtiyse evet geç döllenme ihtimali hâlâ var. Kan verin sağlık ocağında isterseniz kana daha erken geçer. Ya da çarşamba ilk idrar ile test yapın geç döllenme sonucu yine çıkar o zamana artık
Enfeksiyon genelde spermi öldürür derler ama hiç belli olmaz sonuçta kismet . Evet bir yıl beklemissiiz bence de en doğrusu sadece sen değil mutlaka esinle birlikte kan idrar usg tahlili verip (spermiogram testi de vermeli eşin çok önemli) sonuçlar temiz gelirse hsg çekilmesi. Belki de tüplerin tıkalı tek engel bu hsg sonrası çok oluyor hamile kalan . Yine olmazsa yumurta takibi yine olmazsa aşılama yine olmazsa tüp bebek yani umut hep var hiç üzülme tip çok ilerledi inşallah14 aydır deniyoruz ama nasip olmadı ilk defa bu ay takmadik eşli enfeksiyon olmuşuz tedavi oluyorduk. Hatta bu ay hsg çekilip aşılama yapacagiz adetim gelirse diye. Enfeksiyon varken hamile kalınır mı? Oyuzden kafam karışık biraz. Ama bildiğim birşey varki 1 senedir deniyoruz ilk defa hu kadar farklı belirti yaşadım.
Teşekkürler canım geçen ay göğüs ağrım hiç olmamıştı günü gününe gelir adetim en fazla 1.2 gün sapar. Bu ay inanılmaz bir göğüs ağrısı sızısı yaşıyorum bide kasigimin altında bindoluluk var sanki o tarafa yatınca eğilince sanki bişey engel oluyor bana. İnşallah psikolojik değildir. Eşim verdi sperm. İlk başlarda sıkıntıliydi hız düşüklüğü vardı sperm 24 milyondu ilkinde . şimdi baktırdı geçen hafta 80 milyon olmuş ileri hız yüzde 30 doktor düzelmiş dedi. Ama enfeksiyon hala devam ediyor ikimizde de. Ondan bana geçmiş hep. Bende de şuan yanma sanki idrar yolu enfeksiyonu olmuşum gibi. Bazı okuduğum yorumlar da adet belirtilerinin arasında buda oluyormus nadiren belkide öyle denk gelmiştir. Neyse fazla uzattım canım kafani agrittim çok heyecanlı ve tedirginim ceneme vurduEnfeksiyon genelde spermi öldürür derler ama hiç belli olmaz sonuçta kismet . Evet bir yıl beklemissiiz bence de en doğrusu sadece sen değil mutlaka esinle birlikte kan idrar usg tahlili verip (spermiogram testi de vermeli eşin çok önemli) sonuçlar temiz gelirse hsg çekilmesi. Belki de tüplerin tıkalı tek engel bu hsg sonrası çok oluyor hamile kalan . Yine olmazsa yumurta takibi yine olmazsa aşılama yine olmazsa tüp bebek yani umut hep var hiç üzülme tip çok ilerledi inşallah
Estağfurullah canım ne demekTeşekkürler canım geçen ay göğüs ağrım hiç olmamıştı günü gününe gelir adetim en fazla 1.2 gün sapar. Bu ay inanılmaz bir göğüs ağrısı sızısı yaşıyorum bide kasigimin altında bindoluluk var sanki o tarafa yatınca eğilince sanki bişey engel oluyor bana. İnşallah psikolojik değildir. Eşim verdi sperm. İlk başlarda sıkıntıliydi hız düşüklüğü vardı sperm 24 milyondu ilkinde . şimdi baktırdı geçen hafta 80 milyon olmuş ileri hız yüzde 30 doktor düzelmiş dedi. Ama enfeksiyon hala devam ediyor ikimizde de. Ondan bana geçmiş hep. Bende de şuan yanma sanki idrar yolu enfeksiyonu olmuşum gibi. Bazı okuduğum yorumlar da adet belirtilerinin arasında buda oluyormus nadiren belkide öyle denk gelmiştir. Neyse fazla uzattım canım kafani agrittim çok heyecanlı ve tedirginim ceneme vurduteşekkür ederim sabırla beni bilgilendirdin. Birkaç gün geçsin durumu seninle paylaşırım canım
selam canım 2. kan tahlilimi bugün verdim ve sonuç 214 çıktı :) Fakat doktorum izinli olduğu için muayene olamadım cuma günü tekrar gideceğim her şey o zaman daha da netleşecek senin dediğin gibi sanırım bayağı bir erken öğrendim. Hesaplamalarımı 2 günde bir katlandığını varsayarak yaptım ve tahminlerim şöyle oldu;Canım sen pazartesi mi gideceksin tekrar hastaneye kan vermeye ?
Suan da artış güzel görünüyor canım ben inanıyorum ki cuma günü güzel sonuçlar alacaksın hadi inşallah evet çok çok erken öğrendiğin için biraz sabır gerekecek inşallah dilediğin gibi olsunselam canım 2. kan tahlilimi bugün verdim ve sonuç 214 çıktı :) Fakat doktorum izinli olduğu için muayene olamadım cuma günü tekrar gideceğim her şey o zaman daha da netleşecek senin dediğin gibi sanırım bayağı bir erken öğrendim. Hesaplamalarımı 2 günde bir katlandığını varsayarak yaptım ve tahminlerim şöyle oldu;
01.11.2023 Beta hcg= 14.6 KESİN TAHLİL
03.11.2023 = 43.8 TAHMİNİ
05.11.2023 =131.4 TAHMİNİ
06.11.2023 =214 KESİN TAHLİL
Bu değerler yine 2 günde bir katlanarak çıkarsa 7'sinde 394.2 ve ayın 9'unda 1182.6 olur.
10.11.2023' de ise doktora tekrar randevum var eğer değerim düzenli şekilde artarsa ultrasonda görünecek inşallah ve de kimyasal veya dış gebelik olayı daha da netleşecek.
Evet canım ben de çok iyi hissediyorum cuma günü inşallah hayırlı haberler alırım seni de haberdar ederim çok sağ olSuan da artış güzel görünüyor canım ben inanıyorum ki cuma günü güzel sonuçlar alacaksın hadi inşallah evet çok çok erken öğrendiğin için biraz sabır gerekecek inşallah dilediğin gibi olsun
Canım selam bugün ilk defa lekelenmem oldu kahverengi şeklinde fakat kasıklarıma alt taraflara iğne batar gibi ağrılar giriyor normal mi bu durumSuan da artış güzel görünüyor canım ben inanıyorum ki cuma günü güzel sonuçlar alacaksın hadi inşallah evet çok çok erken öğrendiğin için biraz sabır gerekecek inşallah dilediğin gibi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?