Reglime 4 gün kala test yaptım negatif çıktı. . Sonra günümde regl olunca bidahada almadim ne biliyimbnm ilk oglumda da böyle olmuştu yerleşme kanaması olabilir adet sanmıştım bende. .Evde testin yok galiba? ?
Insallah benimde öyledir ya :)bnm ilk oglumda da böyle olmuştu yerleşme kanaması olabilir adet sanmıştım bende. .Evde testin yok galiba? ?
İnşallah canım.Ama bir test al .Bayram müjdesi alırsın insallahInsallah benimde öyledir ya :)
Hep diyodum insallah hamile kalirim bayram müjdesi olur diye :) inşallah da hamileyimdir teşekkür ederimmİnşallah canım.Ama bir test al .Bayram müjdesi alırsın insallah
test yoksa hemen karbonat testi yap :)Hep diyodum insallah hamile kalirim bayram müjdesi olur diye :) inşallah da hamileyimdir teşekkür ederimm
Karbonat mi :) karbonatla nasıl oluyor ki :)test yoksa hemen karbonat testi yap :)
Tamam denicem çok sağol :)Bir bardaga yarım olacak sekilde idrar yapiyorsun Ustune 1 tatlı kaşığı karbonat.Köpürürse bebiş var..Genelde tutan bir yöntemdir
Dediğin gibi yaptim baloncuklar çıktı plastik bardakta denedim kenarlarında köpükler oluştuBir bardaga yarım olacak sekilde idrar yapiyorsun Ustune 1 tatlı kaşığı karbonat.Köpürürse bebiş var..Genelde tutan bir yöntemdir
Himm anladim denicem birazdan inşallah olumlu sonuç alırım :)valla kopurunce nasıl bir hal aliyor bilmiyorum..Bende hemen dibe çöktü sonuc adet oldum hiç kopurmemisti.Insallah vardir ama en garantisi test tabiki de
Eczaneden test aldım denedim ama negatif çıktı ama reglim çoktan bitti ama kahverengi akıntım hala devam ediyo ara ara :/merhaba cnm inşaAllah hayırlı haberlerle yazarsın sonucunu merak ettim ne yaptn :)
Canm aynı durumdyız noldu yaptın mı test ben yarn yapcm cnm ya:)Kızlar ben hamilelik bekliyordum 1 - 2 belirtilerim vardi ama 3 gun önce günümde regl oldum ve 1.gün açık renkte su gibi kanamam başladı 2. 3. gün kahverengiye döndüzere. Birde karnım ağrır hep benim regl dönemin de bu seferde ağrıdı ama ağrıdığında sağ alt kasık bölgemde sert bi şişlik oluyodu bugünde baktım reglim bitmiş akıntım yok. Sadece 3 gün sürdü sebebi ne olabilir daha önce böyle olanınız var mı ilk defa oldu böyle oldu hamile olunca üstüne görme oluyormuş galiba sizce bişey olabilir mi ? :/
Evet canım yaptım normal test alıp yaptım negatif çıktı ama hala kahverengi akıntım var :/Canm aynı durumdyız noldu yaptın mı test ben yarn yapcm cnm ya:)
Cnm benm o gun bitti snra iliski oldu kanama bianda geldi sonra camur gbi oldu bende anlamdm ilk defa oluyr yarn limon testi yapcm ckarsa idrr testi yapcm snra ckarsa hastanye gdcm bakalmEvet canım yaptım normal test alıp yaptım negatif çıktı ama hala kahverengi akıntım var :/
Benimde ilk defa böyle oldu bende bi hastaneye gidicem artıkCnm benm o gun bitti snra iliski oldu kanama bianda geldi sonra camur gbi oldu bende anlamdm ilk defa oluyr yarn limon testi yapcm ckarsa idrr testi yapcm snra ckarsa hastanye gdcm bakalm
Bencede git cnm smdi limon testini hapcm sen yaptn mı dogru snc mu veryr cnmBenimde ilk defa böyle oldu bende bi hastaneye gidicem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?