- 25 Mart 2015
- 202
- 107
- 32
- Konu Sahibi glshendgn88
erkeklerın pek hosuna gıtmeyen bır durum sanırımBende eşime söyledim cevabı kesinlikle saçmalama ! Ondan gizli yapmam mümkün değil. Eşim kesinlikle olmaz diyor uff ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkeklerın pek hosuna gıtmeyen bır durum sanırımBende eşime söyledim cevabı kesinlikle saçmalama ! Ondan gizli yapmam mümkün değil. Eşim kesinlikle olmaz diyor uff ya
Evet kesinlikle kabul edenlerde vardır belli ama bazıları kabul etmez benim eşim gibi. Saçma buldu. Çünkü herşeyin doğalına inanır. Mikrop kaparım diye birde saçma dedi ne bilimerkeklerın pek hosuna gıtmeyen bır durum sanırım
benim anlamadığım ne gerek böyle bir yönteme ha eşiniz içinize şırınga etmiş ha siz böyle uzun uzadıya uğraşmışsınız , ayrıca spermler hava ile temas ettiğinde kalitesi bozulacaktır hiç sağlıklı bir yöntem değil bence..Canım bak oglen bir arkadaşa yazmistim bunu okumuştum geçende; ilginçtirki kaç kişi o yöntemle hamile kalmış yöntem şu; spermi temiz bir kaba topluyorsun sonra o kaptan iğnesiz şırıngaya çekip vajinanın taaa dibine fışkırtıyosun tabi bunu yaparken bacaklar bel havada olsun ki iyice içeri kaçsın sperm anladınmı canım bunu doğurgan ve yumurtalama günlerinde denesen nolur belki işe yarar denesene
valla bilmiyorum canım ama kız hamile kaldım diyor şırınga spermi çok ileriyemi fırlatıyomu ne :)benim anlamadığım ne gerek böyle bir yönteme ha eşiniz içinize şırınga etmiş ha siz böyle uzun uzadıya uğraşmışsınız , ayrıca spermler hava ile temas ettiğinde kalitesi bozulacaktır hiç sağlıklı bir yöntem değil bence..
Canım hangi takvimin.uygulamasini indirdinBütün hissettiklerim doğru çıktı zaten 1 ay önce korunmasız olarak başladık veee takvimim programinin sayesinde oldu başardım
Canım bende yaptım adete 6 gün kala bende. 0.07 çıktıAdetten 5 gün once yaptım test yoktu bak 3. Gün geçiyor nerdeyse şimdi dolu dolu çıktı peki şuanda ne yapmam gerekiyor kızlar doktora hemen mi gidiyim ayy iyiki varsiniz ya
Adı takvimim sadece takvimimCanım hangi takvimin.uygulamasini indirdin
Yanı 0.07 ne oluyo canım idrar testimi yaptın negatif mi pozitifmiCanım bende yaptım adete 6 gün kala bende. 0.07 çıktı
Kan testi işte ben de bilmiyorum pozitif mi negatif miYanı 0.07 ne oluyo canım idrar testimi yaptın negatif mi pozitifmi
İnş çıkar canim ben adete 5 gün varken yapmistim çıkmadı 2 geçti öyle yaptım pozitif çıktıHayırlı aksamlar kızlar benim de adetime 5 gün var bugun test aldım yarın sabah yapicam diye biliyorum bu ay da tutmamıstır ama bir umut iste bir kac belirti var diye aldim testi :) rabbim bizlere de nasip eder insallah ..
Hmmm o zaman denemelere devam canım inş tutacaktır takvimim uygulamasını indirdinmiCuma yaptırdım böyle çıktı internetten baktım negatif
Canım.baktım adet takvimi diyor regl takvimi diyor yumurtlama takvimi hangisi tek takvimin yazmiyor
Psikolojik mi bilmiyorum ama ara ara kasıklarimda batma oluyor daha önce olmazdı böyle sanki gögüslerim büyümüs acık sarı akıntım oluyor ne biliyim insallah hamileyimdirİnş çıkar canim ben adete 5 gün varken yapmistim çıkmadı 2 geçti öyle yaptım pozitif çıktı