Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar merhaba nolur banada bi akıl verin benimde adetim4 gün geçti sivilcem çıktı halsizim ve hastayım acaba bende test yapsam mı nolur cevap yazın
kızlar sonucumu aldım, 72,27
iyi bir sonuç değil mi? hamileyim yani, lütfen evet deyin
Şeniz eee nasıl dayandın. hemen koş koş bi tes al çabukkk
bizede yazmayı unutma ama :lepi::lepi:
kızlar sonucumu aldım, 72,27
adetim 4 gün geçmişti
aşina bişeyimerak ettim kaç günde bir adet görürsün normalde.?
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum, Allah isteyen herkese versin Yüce Rabbim
kızlar ben 28 günde bir olurum ve şaşmazdı, ama bu ay hiç inanmadığım birşey yaptım, hep derler ya beline yastık koy, bacaklarını kaldır diye,ne alakası var derdim, sağlıklı sperm zaten gider ulaşır diye düşünürdüm, işte onu yaptım, ilişkiden sonra ellerimi yumruk yapıp üstüste koyup belimin altına koydum ve bacaklarımı kalçamla birlikte havaya kaldırdım , onun da faydası olabiilr, bir de 28 günde bir oludğum için 12.ve 14.günlerde birlikte olduk
canım nasıl test yaptın evde kendin mi hastanede idrar testimi ya ben hiç bunları bilmiyorumda evde nasıl yapılıyor ve ne deyipte alacam eczaneden:asigim::asigim:kızlar sonucumu aldım, 72,27
canım nasıl test yaptın evde kendin mi hastanede idrar testimi ya ben hiç bunları bilmiyorumda evde nasıl yapılıyor ve ne deyipte alacam eczaneden:asigim::asigim:
canım tebrıklerhamıssın tabıkı gozunaydınnn darısı bızlereeeeeeeekızlar sonucumu aldım, 72,27