- 28 Mayıs 2008
- 3.448
- 8
Test yaptım ve sonuç negetif kızlar.........Yarın doktora gidip bana neler olduğunu öğrenmeli....
Neden adet olmadım ki..........
üzülme canım dr gittiginde işin gerçegini ögren inşallah ciddi birşey çıkmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptım ve sonuç negetif kızlar.........Yarın doktora gidip bana neler olduğunu öğrenmeli....
Neden adet olmadım ki..........
2 aydan bu yana ilk defa ümitleniyorum 1 sene oldu bebek isteyeli kistler çıktı uğraştık yanlış teşhismiş onla uğraştık ve son 2 aydırda hep düzenli gününde gelmeye başlamıştı 28, gün adet oluyodum ve bu ay 5 gün geçti ama ben tahlil yaptırmak için korkuyorum cesaret edemiyorum 1 senedir hep negatif çıkan o tahliller karşılaşmaktan korkuyorum belirtilerim var ama psikolojik mi oluyorum diyorum midem çok bulanıyor istfra etmedim hiç bide sürekli kasıklarımda ağrı var adet ağrısı gibi değil ama farklı gögüslerim şişmedi koyulaşmadı bide çok tuvalete gidiyorum korkuyorum kızlar ya gene yoksa senağlama
ya bana da bir bakın kızlar, benim çok büyük bir adet düzensizliğim var..doktora da gittim bunun için düzelmedi...yine aynı yine aynı...en son 15 ağustosta adet oldum, bir daha da tık yok....genelde adet olmadan önce kocaman bir sivilce çıkar yüzümde...o da çıktı, olacak gibioluyorum yine olmuyor ha bugün ha yarın derken, olmadım hala...hamile değilim çünkü düzensiz olduğunu biliyorum ama her defasında acaba mı diye düşünüyorum, çok kötü bir durum....en son 15 ağustos günü adet olan biri ne zaman adet olur ya, varmı böyle bir şey, niye bu kadar düzensiz ya
2 aydan bu yana ilk defa ümitleniyorum 1 sene oldu bebek isteyeli kistler çıktı uğraştık yanlış teşhismiş onla uğraştık ve son 2 aydırda hep düzenli gününde gelmeye başlamıştı 28, gün adet oluyodum ve bu ay 5 gün geçti ama ben tahlil yaptırmak için korkuyorum cesaret edemiyorum 1 senedir hep negatif çıkan o tahliller karşılaşmaktan korkuyorum belirtilerim var ama psikolojik mi oluyorum diyorum midem çok bulanıyor istfra etmedim hiç bide sürekli kasıklarımda ağrı var adet ağrısı gibi değil ama farklı gögüslerim şişmedi koyulaşmadı bide çok tuvalete gidiyorum korkuyorum kızlar ya gene yoksa senağlama
canım aynı benim gibi benim de bir yıl oldu ve adetim 4 gün geçti, fakat benim her an adet olacakmışım gibi belirtiler var kaç gündür, bu akşam test yapıcam ben, bence sen de yap rahatla, adetin geçmiş ya muhtemelen çıkar sonuç.
ya kızlar bende sızden oldum :) merakla bekleyenlerden yani. bu ana kadar hep gününde olurdum ,reglim aksamazdı hiç. gecen ay dostinex kullandığımdan dolayı bir gün geç oldum. acaba bu aydamı öyle olacak derken . bu gun ikinci günüm!!! heycanlanmalımıyım sizce bu ay tutturmuş olabilirmiyiz.. suan sabırsızlanıyorum aksam olsada iş çıkışında test alsam. iki gün geçtikten sonra çıkarmı testte kızlar?
canım benim 4 gün geçti dün akşam test yaptım çıkmadı, yani negatif çıktı, ama gün boyu 1,5 lt su içtim, çaylar filan, ve wc ye gittikten bir saat sonra yaptım, test yapacaksan aklında olsun sabahki ilk idrarla testi yapmak gerekiyormuş eğer 4 günden fazla geçmediyse, 4 günden fazla geçtiyse de 4-5 saat wc ye gitmedikten sonra yapmalıymışsın daha sağlıklı sonuç için.
saat 13,30 da kan testi sonucumu alıcam, dua edin benim için nolur :CüvCüv:
ya kızlar bende sızden oldum :) merakla bekleyenlerden yani. bu ana kadar hep gününde olurdum ,reglim aksamazdı hiç. gecen ay dostinex kullandığımdan dolayı bir gün geç oldum. acaba bu aydamı öyle olacak derken . bu gun ikinci günüm!!! heycanlanmalımıyım sizce bu ay tutturmuş olabilirmiyiz.. suan sabırsızlanıyorum aksam olsada iş çıkışında test alsam. iki gün geçtikten sonra çıkarmı testte kızlar?
kızlar bugün 6. günümben hala bekliyorum cumaya kadarda beklicem 9 . gün yapıcak testı ama bişey sorucam sağ kasığımda bi ağrı var ve sürekli ağrıyo bunun varsa bebekle bi alakası varmıdır yoksa bende genemi kist var senağlamasenağlama
kızlar ben ilk hamişliğimde tam adet olmam gereken günde yapmıştım silik çizgi çıkmıştı ama bu kişiden kişiye ve döllenme gününe göre değişebilir Rabbim an kısa zamanda tüm isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasib etsin. amin
kızlar bugün 6. günümben hala bekliyorum cumaya kadarda beklicem 9 . gün yapıcak testı ama bişey sorucam sağ kasığımda bi ağrı var ve sürekli ağrıyo bunun varsa bebekle bi alakası varmıdır yoksa bende genemi kist var senağlamasenağlama
canım benim 4 gün geçti dün akşam test yaptım çıkmadı, yani negatif çıktı, ama gün boyu 1,5 lt su içtim, çaylar filan, ve wc ye gittikten bir saat sonra yaptım, test yapacaksan aklında olsun sabahki ilk idrarla testi yapmak gerekiyormuş eğer 4 günden fazla geçmediyse, 4 günden fazla geçtiyse de 4-5 saat wc ye gitmedikten sonra yapmalıymışsın daha sağlıklı sonuç için.
saat 13,30 da kan testi sonucumu alıcam, dua edin benim için nolur :CüvCüv:
kaydirigubbakcemile5sağol canım aminnnnn
valla su an halimi bi gorsen. , değişik bir his içerisindeyim. hiç bir belirtim yok gebeliğe dair. ama iki gündür reglimde gelmedi bildiğiniz üzere. şöyle şimdi. karnımda ara sıra böyle regl olacakmışım gibi bir his var. ama öyle her ay olduğu gibi değil. çok benzeri ama anlatmak mümkün olmuyor işte. birde karnımdan sanki böbreklerimin oraya giden bir sızlama oluyor arada bir. sanki her an belime o sızı yayılabilecekmiş gibi. yaa yaşayan yokmu hıç bu durumu -tatlicadiarzu- yoksa üşükkümmü ben