- 13 Aralık 2017
- 138
- 74
- 13
- 31
İnşallah canım var mı belirtilerBenm 4 gün kaldı insalalh olmam bebişim olurrrrr
Benimde 3 gün kaldıBenm 4 gün kaldı insalalh olmam bebişim olurrrrr
Akintim var ara ara kasık agrilarim bar bukadr şimdilik her ay aynı belirtiler aslında ama hep negatif bu ay klomen kullandım ama tam kullanmadım 3 gun kullandım bil.iyorum insalalh vardırİnşallah canım var mı belirtiler
Varmı senin belirtielrinBenimde 3 gün kaldı
Bende de akıntım oluyo ve yaklaşık 1 haftadır felan göğüslerim de Ağrı ve acı var dokunamıyorum bileVarmı senin belirtielrin
Benim hiç yok göğüslerde agri ya ne biliyim bu ayda üzülürüm gibiBende de akıntım oluyo ve yaklaşık 1 haftadır felan göğüslerim de Ağrı ve acı var dokunamıyorum bile
Bende aynı ya test yapmaya da korkuyorumBenim hiç yok göğüslerde agri ya ne biliyim bu ayda üzülürüm gibi
Bende valla yine hüsran olcak diye bide bisy sorcam bnm iki gündür ilişki anında kasiklarimda çok baskı oluyo o neden acaba ya bazıları hamile kalınca olur diyo ama anlamadimBende aynı ya test yapmaya da korkuyorum
O ağrı bende de olmuştu enfeksiyon olmuşum o yüzden ağrı hissettimBende valla yine hüsran olcak diye bide bisy sorcam bnm iki gündür ilişki anında kasiklarimda çok baskı oluyo o neden acaba ya bazıları hamile kalınca olur diyo ama anlamadim
Ağrıdan ziyade baskı oluyo yaO ağrı bende de olmuştu enfeksiyon olmuşum o yüzden ağrı hissettim
İlaç felan kullanma canım bi doktora görün istersen ne kadar var adetineAğrıdan ziyade baskı oluyo ya
Benim 1 ay sol kasıgım agridi belim agridi surekli acıktim.sureklo buyuk tuvaletim geliyodu yorgunluk falan sonra pembe akınti geldi dedim kesin hasta olcam 5 yıldır cocugum olmuyodu ve bi baktim ben şok hamileyim..Slm canlar. Benim adetime 5gün kaldı. Evde kimseye bişey belli etmemeye çalışıyorum hamişsem sürpriz olsun diye. Kocama dahi. Ama birisiyle konuşmasam deliricem. Belirtilerim şiddetli kasık ve bel ağrısı, kabızlık, göğüslerde dolgunluk, halsiz ve yorgun... Sizin belirtiler? Normalde regl belirtilerim regl olucağım gün başlar. Umarım bu belirtilerim regl belirtileri değildir
4 gün var cnmmİlaç felan kullanma canım bi doktora görün istersen ne kadar var adetine
Benimde 3 gün var ama çok merak ediyorum4 gün var cnmm
Artık korkuyorum test yapmaktan ve her ay negatif görmekten gına geldiBenimde 3 gün var ama çok merak ediyorum
Aynen canım bende öyleArtık korkuyorum test yapmaktan ve her ay negatif görmekten gına geldi
Az önce acilen geldimmi mm canmmm hamileyimmmmmmmAynen canım bende öyle
Nasıl yani canımAz önce acilen geldimmi mm canmmm hamileyimmmmmmm
Acile gitmiştim aksam dayanamadim kan verdim sonuç hamileymisimNasıl yani canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?