• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regle 5 gün kala hamilelik belirtileri

Regl oldun gb dusunuyorsan bayaa kirmiziydi galiba?Degilse ve azsa yerlesme kanamasi olabilir belki.

Benim testte ve kanda cikti gebelik.Beklenen adet tarihimden 1 gun once lekenlenme gb kahverengi oldu ve 3 gun az az,3 gun gectikten sonra regl oldum cok agrili,parcali ve fazla sekilde.Suan 13.gunum hala kahverengi,zaman zaman pembe ve bordo sekilde oluyor az az.
Sag tarafimda sislik ve karnimin alt tarafinda sizi var ayaklarima vuran.
Cok anlattim ama neyse :) Kist varmis sag yumurtalikta sonuclarim cikacak bekliyorum.Kontrole git bence.

Yok kanamam kırmızıydı baya. Adet tarihimden 4gün önce oldum ve ilk kanamam pembeydi bende hep ilk kanamam kahverengi kapkara gibi gelirdi daha sonra kırmızılaşırdı bu sefer olmadı. Kist olduğunu düşünmüyorum çünki daha geçen ay kontrole gittim herşey normal bişey yok dediler ayrıca elimle kontrol ettiğimde elime şişlik gelmiyor.

Senin anlamadım kistin mi var yoksa hamilemisin? Yorumun kafamı çok karıştırdı:KK35:

Yok kanamam kırmızıydı baya. Adet tarihimden 4gün önce oldum ve ilk kanamam pembeydi bende hep ilk kanamam kahverengi kapkara gibi gelirdi daha sonra kırmızılaşırdı bu sefer olmadı. Kist olduğunu düşünmüyorum çünki daha geçen ay kontrole gittim herşey normal bişey yok dediler ayrıca elimle kontrol ettiğimde elime şişlik gelmiyor.

Senin anlamadım kistin mi var yoksa hamilemisin? Yorumun kafamı çok karıştırdı:KK35:

Kimyasal gebelik gecirdim canim sonlandi.Ama 13.gun oldu hala devam ediyor kahverengi ve pembe akinti.Kist var dedi saf tarafta ama sonuclarim bugun cikacakti.Isten cikinca gorusecegim doktorla.

Senin mevsim gecisinden belki gunlerin degismistir,etkileniyorsan boyle zamanlardan.

Kimyasal gebelik gecirdim canim sonlandi.Ama 13.gun oldu hala devam ediyor kahverengi ve pembe akinti.Kist var dedi saf tarafta ama sonuclarim bugun cikacakti.Isten cikinca gorusecegim doktorla.

Senin mevsim gecisinden belki gunlerin degismistir,etkileniyorsan boyle zamanlardan.

Acaba bende mi kimyasal gebelik geçirdim de farkında değilim :KK35:

Acaba bende mi kimyasal gebelik geçirdim de farkında değilim :KK35:

Cogu kadin gecirir farkinda olmazmis.Bende korunmayi bu ay biraktigimiz icin erkenden test fln yapmistimda oyle ogrendim.Yoksa yine regl oldum gozuyle bakacaktim.Tutunamadan sonlanismis zaten gebelikten bile saymiyorlar.Sen farkliliklar hissediyorsan olabilirde.Ama bi zarari fln yokmus.Hatta sessiz dusuk diye geciyor,mudahaleye gerek kalmadan.

Canım benim de 3-4 günüm var. 1haftadır hiç geçmeyen kasık ve bel ağrılarım ara ara batmalar oluyor kasıkta, hep şiş zaten. Göğüslerim patlayacak kadar dolgunlaştı, uçlarında koyuluk yok ama damarlar çok belirgin. Arada sızlıyor haraket ettiğim zaman yanlarda ağrı oluyor. Yorgunluk. İş yapamaz haldeyim bacaklarım ağrıyor çok ayakta durunca. Bde şu lanet olasıca kabızlık. Çok sabırsızlanıyorum
Test yapınca yazin

Judyyy ben hamileymisim :KK48:
Kist icin sonucu gormeye gittim ya yuksek degerim,doktor hamilesin dedi,yine kan verdim artiyor deger,ustune gormussun dediiii

Ayy senin adına nasıl sevindim anlatamam :21: inşaALLAH benim de öyle olur. Kaç haftalıkmışın?

Regl oldun gb dusunuyorsan bayaa kirmiziydi galiba?Degilse ve azsa yerlesme kanamasi olabilir belki.

Benim testte ve kanda cikti gebelik.Beklenen adet tarihimden 1 gun once lekenlenme gb kahverengi oldu ve 3 gun az az,3 gun gectikten sonra regl oldum cok agrili,parcali ve fazla sekilde.Suan 13.gunum hala kahverengi,zaman zaman pembe ve bordo sekilde oluyor az az.
Sag tarafimda sislik ve karnimin alt tarafinda sizi var ayaklarima vuran.
Cok anlattim ama neyse :) Kist varmis sag yumurtalikta sonuclarim cikacak bekliyorum.Kontrole git bence.

Benim belirtiler senin anlattıklarınla aynı. İnşaALLAH bende hamileyim diycem ama pek umudum yok :(

B
Ben ohoo kaç kere yaptım idrar testi hep negatif :KK43: senin durum ne?[/QUOTE
Ben de 36. Günüm .normalde 30 32 günde olurdum sağlık ocağında normal test yaptı öğlen . negatif.ilk idrar çok önemli değil dedi yaptık. adet sancısı çekiyorum arada ama olmadım ya iyice duzensizlesti ya da gebelik var testte çıkmadı birkaç gün daha olmazsam bı daha yapayım.

Adet olcaksam olayım gerçekten can sıkıcı korundugum zaman duzenliydi ve çok belliydi adet olacağım.simdi sürekli gergin.

Yok kan için birkaç gün daha geçsin çekiniyorum artık hastaneye gitmeye ilçe burası gören söylüyor eşime doktora gitti bilmem ne sorular iki üç kez gittim gilitmedim bı daha.biraz daha gecikirse gitcem

Ayy senin adına nasıl sevindim anlatamam :21: inşaALLAH benim de öyle olur. Kaç haftalıkmışın?

Ultrasonda gorunmedi canim.Bide benim suan Agustos 5 ve Eylul 6 son adet tarihlerim.Karisik durumum ustune gordugum icin ve gec dollenme sanirim.Kan degerim 321.69.
Zamanla olcumlerde belli olur.

Allahtan umit kesilmez.Dua et.Belki vardir bi Allah biliyor.

Yok kan için birkaç gün daha geçsin çekiniyorum artık hastaneye gitmeye ilçe burası gören söylüyor eşime doktora gitti bilmem ne sorular iki üç kez gittim gilitmedim bı daha.biraz daha gecikirse gitcem

Ya senin durum da biraz benim gibi. Ben de yeni gelinim hemde kaynanalı evde. Bi iki kez kaynanamla gidip kan verdik bişey çıkmadı şimdi çekiniyorum artık. O yüzden ben de daha kan vermedim. Bi iki güne inşaALLAH eşimle gidicem.
Aynen dediğin gibi korunurken iyiydi.

Ultrasonda gorunmedi canim.Bide benim suan Agustos 5 ve Eylul 6 son adet tarihlerim.Karisik durumum ustune gordugum icin ve gec dollenme sanirim.Kan degerim 321.69.
Zamanla olcumlerde belli olur.

Allahtan umit kesilmez.Dua et.Belki vardir bi Allah biliyor.

Canım ben bi kere kan verdim. Ordan biliyorum galiba sende 5haftalık. Kan değerine göre. Resmi var bende ama ekleyemiyorum buraya resim. 217 ve 7138 arası değer 5haftalık olduğunu gösteriyor

Canım ben bi kere kan verdim. Ordan biliyorum galiba sende 5haftalık. Kan değerine göre. Resmi var bende ama ekleyemiyorum buraya resim. 217 ve 7138 arası değer 5haftalık olduğunu gösteriyor

Ben kizimda bat 2 gun gectiginde gittigimde 2062ydi degerim.Ondan cok kafam karisiyor galiba o biraz yuksekti :)
Simdi sattanda hesaplayamayinca iyice karisti :)

Seninde zormus isin esinle gitmen daha iyi olur.Insallah bi bekleyeniniz vardir :)

Ben kizimda bat 2 gun gectiginde gittigimde 2062ydi degerim.Ondan cok kafam karisiyor galiba o biraz yuksekti :)

Seninde zormus isin esinle gitmen daha iyi olur.Insallah bi bekleyeniniz vardir :)
İşte adet ağrım var da dengesizlestim gidip kan mı versem şimdi offf

Hee o zaman geç döllenme seninki. Ama olsun yine de güzel bişey bu. İnşaALLAH vardır canım :dua:

Back