• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regle 5 gün kala hamilelik belirtileri

Iyı akşamlar kızlar bir şey sormak istiyorum da ben benim regl günüme daha 4 gün var ama göğüs uçlarım dokununca acıyor ve damarlarım şişmiş çok belli oluyor arada sol tarafıma iğne gibi bir şey batıyor ama çok kısa sürüyor sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ?

Iyı akşamlar kızlar bir şey sormak istiyorum da ben benim regl günüme daha 4 gün var ama göğüs uçlarım dokununca acıyor ve damarlarım şişmiş çok belli oluyor arada sol tarafıma iğne gibi bir şey batıyor ama çok kısa sürüyor sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ?
Benim de 5-6 gün var :) aynı durumdayım. İnşallah hamilelik belirtisi yaşıyoruzdur.

İnşallah ya çok istiyorum aklımdan çıkarmaya çalışıyorum sırf psikolojik belirtiler yaşamamak için
Ben de başka şeyler düşünmeye çalışıyorum ama zaman geçmiyor :) göğüs hasasslığı dışında yaşadığın bişey var mı, başka beliriler, ben normlde sadece adet olmadan 1 gün önce karın kasık ağrısı yaşardım başka bişey olmazdı, ama 10 gündür kasık ağrım var , göğüste hassasiyet, sırt bel ağrısı gibi şeyelr var. o yüzden kafam karıştı, ilk denemem bu yüzden çok heyecanlıyım. 4-5 gün daha bekleyelim bakalım. Kan testi yaptırırız :)

Benim normal de göğüs hassasiyeti olmazdı hiç regl günümde sadece karnım ağrır birgün önce birde belim agrırdı 2aydır deniyoruz bu 3 ayımıx olucak inşallah bu ay olur rabbim hayırlısıyla verir

Adete 5 gün kala hiçbir belirti yaşamadım ama evde test varken öylesine denedim çok silik çizgi çıkmıştı :) normal ucuz testlerden yapmıştım

Kızlar batıma 3gün var biraz önce test yaptım tek çizginin yanında kocaman bir boşluk vardı artık kızlar ümidim kalmadı bu ay da olmadı bence

Adete 5 gün kala hiçbir belirti yaşamadım ama evde test varken öylesine denedim çok silik çizgi çıkmıştı :) normal ucuz testlerden yapmıştım
Canm benim göğüslerde hiçbir değişiklik yok sende olmusmuydu peki ilk hamile kaldığın zaman

Canm benim göğüslerde hiçbir değişiklik yok sende olmusmuydu peki ilk hamile kaldığın zaman
Yok hiçbir belirtim olmamıştı . Bende öylesine yapmıştım testi. Belirti yaşadığım aylarda sonuç negatifti. Hiç belirti yaşamadığım aylarda geç yada erken sonuç pozitifti. Bu da 5. Gebeliğim hep böylbir oldu. Ben belirtilere inanmıyorum o yüzden

2 gündür kahverengi akıntı geliyor sabahları uyandığımda tuvalete gidince fark ediyorum iç çamaşırımda. değiştiriyorum ve daha da belirgin şekilde kahverengi akıntı olmuyor. Yanma veya kaşıntı, kötü koku yok. Yerleşme kanaması mı acaba? Peçeteye herhangi bir leke gelmiyor.
Bir diğer belirti ise kabızlık. Ara sıra rahimde ağrı hissediyorum. Göğüsler ağrıyor.
Reglime 5 gün var kaset tipi testte negatif çıkıyor. Gölge görür gibi olduysam da karar veremedim ama negatif kabul edebiliriz. Çünkü baya hayaliydi. Bakalım ne gösterecek zaman.

Yok hiçbir belirtim olmamıştı . Bende öylesine yapmıştım testi. Belirti yaşadığım aylarda sonuç negatifti. Hiç belirti yaşamadığım aylarda geç yada erken sonuç pozitifti. Bu da 5. Gebeliğim hep böylbir oldu. Ben belirtilere inanmıyorum o yüzden
Anladım canm çünkü bendede akıntı dışında hiç belirti yoktan ondan bendeki gariplik var acaba dedim

kızlar benim adetime 4 gün var. geçen ay göğüs ağrılarım bu zamanlarda başlamıştı. ama şuan sadece uçlarında acıma var. benim kendimi bildim bileli göğüs ucum açık renktir aynı ama ucunda damar görünüyor hafif abartılıcak seviyede yok.
ve kasık ağrımda yok bu ay. mide bulatısı akşamları çıkıyor genelde. hafif baş dönmeleri anlık oluyor gün içinde. kasık batmalarım var hafif 10-15 saniyelik en fazla. göğüslerimdede aynı şeki,lde yaklaşık 10 gündür hafif batma oluyor. ama şişlik yok hassaslık yok. hamilelik beliritlerini bilmem ama benim adet öncesi belirtilerin bi çoğu yok. hayırlısı bakalım benim şimdilik gözlemlerim bu kadar,bekliyorum :KK14::işsiz:

Back