Çoğalma yok canım sadece idrarımda akıntı gibi geldiBi araştır istersen için rahat etsin bi arttimi peki
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Regle 5 gün kala hamilelik belirtileri
- Konu Sahibi Judy_K
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelik belirtisi regl 5 gün kala
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?hayırlı olsun cnm tebriklerAdete yakın günlerde olur 3 gun maksimum sürer ve az az damla damla rengi pembe yada koyu kahvedir pihtili değildir ağrısı olmaz canm
hayırlı olsun tebrik ederimKizlar sonucum 608 cikmis
inşallah sağ saglım kucaklarınıza alırsınız bizlere de dua edin
- 14 Mart 2017
- 298
- 160
- 103
- 31
- 14 Mart 2017
- 298
- 160
- 103
- 31
- 14 Aralık 2017
- 2.448
- 1.646
- 63
Benim de 5-6 gün var :) aynı durumdayım. İnşallah hamilelik belirtisi yaşıyoruzdur.Iyı akşamlar kızlar bir şey sormak istiyorum da ben benim regl günüme daha 4 gün var ama göğüs uçlarım dokununca acıyor ve damarlarım şişmiş çok belli oluyor arada sol tarafıma iğne gibi bir şey batıyor ama çok kısa sürüyor sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ?
- 14 Mart 2017
- 298
- 160
- 103
- 31
- 14 Aralık 2017
- 2.448
- 1.646
- 63
Ben de başka şeyler düşünmeye çalışıyorum ama zaman geçmiyor :) göğüs hasasslığı dışında yaşadığın bişey var mı, başka beliriler, ben normlde sadece adet olmadan 1 gün önce karın kasık ağrısı yaşardım başka bişey olmazdı, ama 10 gündür kasık ağrım var , göğüste hassasiyet, sırt bel ağrısı gibi şeyelr var. o yüzden kafam karıştı, ilk denemem bu yüzden çok heyecanlıyım. 4-5 gün daha bekleyelim bakalım. Kan testi yaptırırız :)İnşallah ya çok istiyorum aklımdan çıkarmaya çalışıyorum sırf psikolojik belirtiler yaşamamak için
- 14 Mart 2017
- 298
- 160
- 103
- 31
- 14 Aralık 2017
- 2.448
- 1.646
- 63
İnşallah hepimizeBenim normal de göğüs hassasiyeti olmazdı hiç regl günümde sadece karnım ağrır birgün önce birde belim agrırdı 2aydır deniyoruz bu 3 ayımıx olucak inşallah bu ay olur rabbim hayırlısıyla verir
- 14 Mart 2017
- 298
- 160
- 103
- 31
- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.287
- 333
- 14 Mart 2017
- 298
- 160
- 103
- 31
- 13 Aralık 2017
- 138
- 74
- 13
- 31
Fotosunu at bi belki vardirKızlar batıma 3gün var biraz önce test yaptım tek çizginin yanında kocaman bir boşluk vardı artık kızlar ümidim kalmadı bu ay da olmadı bence
- 13 Aralık 2017
- 138
- 74
- 13
- 31
Canm benim göğüslerde hiçbir değişiklik yok sende olmusmuydu peki ilk hamile kaldığın zamanAdete 5 gün kala hiçbir belirti yaşamadım ama evde test varken öylesine denedim çok silik çizgi çıkmıştı :) normal ucuz testlerden yapmıştım
- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.287
- 333
Yok hiçbir belirtim olmamıştı . Bende öylesine yapmıştım testi. Belirti yaşadığım aylarda sonuç negatifti. Hiç belirti yaşamadığım aylarda geç yada erken sonuç pozitifti. Bu da 5. Gebeliğim hep böylbir oldu. Ben belirtilere inanmıyorum o yüzdenCanm benim göğüslerde hiçbir değişiklik yok sende olmusmuydu peki ilk hamile kaldığın zaman
- 28 Ocak 2013
- 1.213
- 975
- 123
2 gündür kahverengi akıntı geliyor sabahları uyandığımda tuvalete gidince fark ediyorum iç çamaşırımda. değiştiriyorum ve daha da belirgin şekilde kahverengi akıntı olmuyor. Yanma veya kaşıntı, kötü koku yok. Yerleşme kanaması mı acaba? Peçeteye herhangi bir leke gelmiyor.
Bir diğer belirti ise kabızlık. Ara sıra rahimde ağrı hissediyorum. Göğüsler ağrıyor.
Reglime 5 gün var kaset tipi testte negatif çıkıyor. Gölge görür gibi olduysam da karar veremedim ama negatif kabul edebiliriz. Çünkü baya hayaliydi. Bakalım ne gösterecek zaman.
Bir diğer belirti ise kabızlık. Ara sıra rahimde ağrı hissediyorum. Göğüsler ağrıyor.
Reglime 5 gün var kaset tipi testte negatif çıkıyor. Gölge görür gibi olduysam da karar veremedim ama negatif kabul edebiliriz. Çünkü baya hayaliydi. Bakalım ne gösterecek zaman.
- 13 Aralık 2017
- 138
- 74
- 13
- 31
Anladım canm çünkü bendede akıntı dışında hiç belirti yoktan ondan bendeki gariplik var acaba dedimYok hiçbir belirtim olmamıştı . Bende öylesine yapmıştım testi. Belirti yaşadığım aylarda sonuç negatifti. Hiç belirti yaşamadığım aylarda geç yada erken sonuç pozitifti. Bu da 5. Gebeliğim hep böylbir oldu. Ben belirtilere inanmıyorum o yüzden
İnşallah yerlesmedir insallahhh
Tebrik ederim senin adına sevindim ALLAH sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallah
- 11 Aralık 2017
- 1.009
- 542
- 73
- 30
kızlar benim adetime 4 gün var. geçen ay göğüs ağrılarım bu zamanlarda başlamıştı. ama şuan sadece uçlarında acıma var. benim kendimi bildim bileli göğüs ucum açık renktir aynı ama ucunda damar görünüyor hafif abartılıcak seviyede yok.
ve kasık ağrımda yok bu ay. mide bulatısı akşamları çıkıyor genelde. hafif baş dönmeleri anlık oluyor gün içinde. kasık batmalarım var hafif 10-15 saniyelik en fazla. göğüslerimdede aynı şeki,lde yaklaşık 10 gündür hafif batma oluyor. ama şişlik yok hassaslık yok. hamilelik beliritlerini bilmem ama benim adet öncesi belirtilerin bi çoğu yok. hayırlısı bakalım benim şimdilik gözlemlerim bu kadar,bekliyorum
ve kasık ağrımda yok bu ay. mide bulatısı akşamları çıkıyor genelde. hafif baş dönmeleri anlık oluyor gün içinde. kasık batmalarım var hafif 10-15 saniyelik en fazla. göğüslerimdede aynı şeki,lde yaklaşık 10 gündür hafif batma oluyor. ama şişlik yok hassaslık yok. hamilelik beliritlerini bilmem ama benim adet öncesi belirtilerin bi çoğu yok. hayırlısı bakalım benim şimdilik gözlemlerim bu kadar,bekliyorum